Şimdi Ara

NOKIA C5-03 vs NOKIA 5800 vs ipod touch 4g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım olacak. Özellikle skype kullanmak için bir cihaz arıyorum bir süredir. Aklımı ilk çelen ipod touch 4g ler oldu. Gerçekten iyi alet, hızlı, ekran duyarlılığı ve kalitesi çok iyi, ve tabii ki applicationları sınırsız sayıda. FAKAT 3g si yok! Seçenekler şu şekilde:

1- I-touch 4g 32 gb 550 tl civarında bulunuyor.

2- NOKIA C5-03 - 535 tl
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/NOKIA/C503-GRAPHITE-BLACK-p-49357-c-12.htm

3- NOKIA 5800 - 559 tl +8gb hafıza
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/NOKIA/5800-RED-p-25887-c-12.htm
    5mp, tek kamera, fakat görüntülü konuşma yapılıyor arka kamerayla.

Nokia ların ikisine de skype yüklenebiliyor; navigasyon filan var ücretsiz. Evet ipod application yönünden her daim ezici fakat application olarak neler yükleyebilirim ki oyun dışında?

Bu arada Nokia ları da ikinci el bulabilirim ama ikinci el cep telefonu biraz sakat. Bir suç işlendiğinde filan üzerinize kalabiliyor bir önceki kullanıcıdan. Ya da siz ikinci el cep telefonu alma konusunda tecrübeliyseniz :) lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

Arkadaşlar Tavsiyelerinizi Bekliyorum. Yardımcı Olursanız Çooook ama çoook sevinirim.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!!!!

• 5800 e 5 mp kameramı yazdınız? ek olarak 559 tl nedir. biraz araştırma yaparsanız iyi olur.
  • pardon 5mp c5-03 ün.

559 tl nin içinde 8gb lık kart da hediye veriyorlar. Darty nin fiyatlar biraz pahalı biliyorum.
  • 5800da skype kullanımı varmı bilmiyorum galiba ücretli olarak var onun dışında 460 ytlye kadar 5800 var piyasada araştırmanı tavsiye ederim
  • 5800'lar 8 gb kart hediyeli dostum. Kutu içeriği.
  • İpod kısmında telefondaki 3g yi ipod touch la paylaştırabiliyoduk. Bi bakmanızı öneririm

edit:

http://forum.donanimhaber.com/internet_icin_3G%27li_telefon_alayim_mi?/m_46265196/tm.htm

bu başlığa sorarsanız net bir yanıt alırsınız tahminimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 6 Şubat 2011; 3:28:41 >
  • ipod touch ve dandik konuşmalık bi telefon işini görür 5800 da o kadar pahalı değil başka yerlerde araştırmaya devam et hb gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5800 CarreFourSA mağazalarında 470 tl kampanyası war.

Ayrıca 8GB hafıza zaten Standard.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. peki şuna ne dersiniz:

16 gb iphone 3g s = 700 lira.

iphone 3g ile 4g arasında ekran kalite farklı, kamera farkı ve sistem hızı farkı var biliyorum ama değmez mi sizce?
  • imkanın varsa al derim ben ama orta gelirli bi teknoloji meraklasına çoook fazla ama değer diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggoktas

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. peki şuna ne dersiniz:

16 gb iphone 3g s = 700 lira.

iphone 3g ile 4g arasında ekran kalite farklı, kamera farkı ve sistem hızı farkı var biliyorum ama değmez mi sizce?

al derim eğer almazsan 5800 almalısın. 5800 c5-03'ü ezer geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilemedinotur0 -- 7 Şubat 2011; 15:17:00 >
  • iPod Touch 2.nesil ve Nokia 5800Xm kullanıcısı olarak iki cihazdan da inanılmaz derecede memnunum. Elimde herhangi bir bilimsel veri yok ( frekans aralıkları vs. ) ancak şunu söyleyebilirim Sennheiser CX-300-II kulaklıkla iki cihaz arasında bi ses farkı duyamadım. İkisindede müzik dinlemek gerçekten çok harika. Telefon, konuşma özellikleri gibi bir şeylere yönelmek istiyorsun sanırım. Touch 4.nesilin yanında mikrofonlu kulaklık veriyorlarsa kablosuz ağ üzerinden wirofon, skype hizmetlerini kullanabilirsiniz 5800'a c6 firmwareları yüklenebiliyor ve çok harika oluyor, aynı zamanda otomatik olarak hacklemiş de oluyorsunuz. Touch 4.nesilde jailbreak durumları en son ne aşamada pek bilmiyorum, sanırım en son sistem sürümü 4.2.1 di.

Ama yinede içinde Apple'a karşı bir ukte varsa birazcık daha bütçe ayırıp temiz kullanılmış 3GS almanı öneririm ( Bakmayın böyle tavsiye yaptığıma Apple'ı pek sevmem )

• nokianın basmatik modellleri niye pahalaı anlamıs değilim..birisinin modası hala 500 tl civarı fiyat var..c5-03 ne özelliği varda +500 tl analamdım... samsung kapasitif ekranlı ucuz modeller cıkarıyor..bu afayla giderse nokia pazarı kaptırır.br cok arkadasım ekranı kapasitif diye samsung monte alıyor... ya da 723 alıyor... tasarımları ekranlarının hassasiyetide iyi..
  • koçari kötüleme yapılcak bi durum yok ortada
    arkadaş tavsiyelerimizi bekliyo bak ben nokia 5800ın her özelliğinden parasındanda memnunum
    ama paran varsa iphone al diyorum arkadaşa tavsiye ver eleştiri yapma ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

koçari kötüleme yapılcak bi durum yok ortada
    arkadaş tavsiyelerimizi bekliyo bak ben nokia 5800ın her özelliğinden parasındanda memnunum
    ama paran varsa iphone al diyorum arkadaşa tavsiye ver eleştiri yapma ;)

amaç kötülemek değil zaten.. eleştirimdeki amacımda tavsiye değerindedir... kapasitif hassas ekranlı telefonlarda nokianın resesitif ekranlarında daha ucuz... yasarım olarak da daha sık diyorum.. yani bunuda göz önnde bulundur istersen diyorum..
    tavsiyeim monte veya 723 alması..hoş tasarımlı hassas dokunmatikli.. 5800 eski bi model.. coğu kişinin elinde var..kaba bir tasarımı var... ekranıda hasssa değil samsunglar kadar.. c5-03 fena değil..daha kibar...
    bunlar tavsiyelr işte

• Samsunglara karşı nitelikli pek bi fikrim yok koçari ama bence bir ürünü alırken türü ne olursa olsun çok fazla kişinin sahip olması bir kriter olmamalı. Her 100 5800XM den kaçı fabrika çıkışından sonra güncellendi, kaçı C6-00 Sistemini kullanıyor bunlara bakmak lazım. C5-03 e dair çok detaylı bi fikrim yok ama durunuş olarak daha kibar olduğu bir gerçek.

Ekranlarının kullandığı teknolojilere kıyasla birbirinden farklı olması elmayla armutun farklı oluşu kadar doğal Ben arkadaşın yerinde olsaydım telefon - sms olarak kullanmayacaksam ve bütçemi genişletemiyorsam iPod Touch 4.nesil alırdım ama genişletebiliyorsam ve iPod touch + telefon diyorsam 2. 3GS almaya zorlardım.

Bir şey itiraf edeyim Kasım ayında doğum günümde 5800Xm aldım ve inanılmaz memnunum ama birkaç hafta önce Ağabeyime N8 aldık Allahım aklım yerinden çıkıyor içim gidiyor N8 e Öhöm konuyu kaydırmayayım en iyiysi

• telefonun yanında 4g alan arkadaşlar sıkılıyolar bir süre sonra.. yanında da tasımıyolar... arkadaslarımdan da deneyenle oldu... en güzel yanında tek cihaz...
    5800 ı önermem..kötü oldu için değilde kaba ve harbiden herkeste var..tamam bu bir standart değildir ama iç güdüsel olarak insanı rahatsız eder..
    c5-03 kibar cihazdır... onu alabilrsin.. ya da samsunglara bak..gercekten hoş tasarımları var ve de ekranları kapasitif.. denedim..gercekten hassas...
  • C7 al bence
  • c5-03 derim ben 5800 a göre çok daha kibar
  • Bende sanıyorum c5-03 alcam. Sen gibi o modellerde aklımda vardı ama c5-03'ün beyazını en kısa sürede almayı planlıyorum

Bazıları c5-03 ne biçim bi telefon hiç bi özelliği yok o ne saçma telefon felan diyolar. Bana göre kesinlikle saçmalıyolar. Bi kamera tuşu yok diye telefona söylemediklerini bırakmıyolar bu nası iş anlamış değilim. Ya kendilerinde 5800 felan var fanatiklik yapıyolar yada tamamen zırvalıyolar..

NOKIA C5-03 vs NOKIA 5800 vs ipod touch 4g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 8 Şubat 2011; 1:17:23 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.