Şimdi Ara

Nokia C5 & Nokia 6730

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce 5800 kulanıcısıydım, skıntıdan geçenlerde teli sattım. Şimdide başka telefon arayışındayim.. bu haftasonuna kadarda yeni tel. alamyı planlıyorum. 2 tel aklıma yattı gibi. ezelden beri nokia kullanıcısı olarak symbian işletim sistemi olan bir telefon almayı planlıyorum, boş zamanlarımda müzük dinlediğim için 3,5mm konnektörü olan telefon alayım diyorum ama bu iki telefondan birini seçeyim diyorum. 400 tlye kadar bütçe ayırdım.(biraz esnek)

başka tel tavsiyeniz olursa değerlendireceğim..

Teşekkürler

C5-00

Nokia C5 & Nokia 6730

6730(tek sorunu 2,5mm girişi oluşu
     Nokia C5 & Nokia 6730

Nokia C5 & Nokia 6730

Nokia C5 & Nokia 6730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göko -- 24 Haziran 2010; 9:24:51 >

• bence 5800 ın yerini tutmazlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

bence 5800 ın yerini tutmazlar....
    Birbirlerine çok benziyorlar özellik olarak. Symbian sürümleri aynı, donanımları gördüğüm kadarıyla aynı. 600 MHz ARM işlemci ve 128 MB SD bellek, 256 MB NAND bellek var. Multimedya özellikleri de baştan aşağı aynı görünüyor. Destekledikleri müzik, video ve resim formatları aynı. SAR değerleri yakın ve yüksek sayılır. Kısacası benim görebildiğim en önemli farklar C5'in aynı pille daha uzun süre dayanması ve dediğin gibi 3,5 mm jak girişi olması.

C5'in siparişini bugün verdim zaten. Eli yüzü düzgün siteler içerisinde 6730'u 350'ye, C5'i de 360'a bulmak mümkün. Fiyatlar daha da inebilir fakat sitelerin güvenilirliği hakkında bir fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Birbirlerine çok benziyorlar özellik olarak. Symbian sürümleri aynı, donanımları gördüğüm kadarıyla aynı. 600 MHz ARM işlemci ve 128 MB SD bellek, 256 MB NAND bellek var. Multimedya özellikleri de baştan aşağı aynı görünüyor. Destekledikleri müzik, video ve resim formatları aynı. SAR değerleri yakın ve yüksek sayılır. Kısacası benim görebildiğim en önemli farklar C5'in aynı pille daha uzun süre dayanması ve dediğin gibi 3,5 mm jak girişi olması.

C5'in siparişini bugün verdim zaten. Eli yüzü düzgün siteler içerisinde 6730'u 350'ye, C5'i de 360'a bulmak mümkün. Fiyatlar daha da inebilir fakat sitelerin güvenilirliği hakkında bir fikrim yok.

Alıntıları Göster
    6730'un tuşları düz, mesaj yazmak zor olur. C5 daha iyi bence. Ben de bugün yarın bir telefon alacağım; W705, C5 ve 6303i arasında kaldım. Benim de önceliğim kaliteli ve yüksek ses veren hoparlör, uzun pil ömrü ki C5 aralarında en iyisi, ekran çözünürlüğü yüksek, GPS var ve daha yüksek kapasiteli hafıza kartı destekliyor. %70 C5 alacağım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

bence 5800 ın yerini tutmazlar....
    Öölede bilmiyorum işte karasız kaldım
  • quote:

bende aynı düşüncedeyim. C5 daha ağır basıyor. 3,5mm jakı var sonuçta kendi kulaklığımı kullanıcam.
    hızlıal.comda 387 tl (bonusa 12 taksit %6 indirimli)

hızlıal.com

alırsam buradan almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: göko

Öölede bilmiyorum işte karasız kaldım

Alıntıları Göster
    6730'u eleyip W705 ve C5 arasında tercih yapmanı öneririm. Ben de yeni bir telefon alma arefesindeyim ve kararsızlık listemde Sony Ericsson W705, Nokia C5 ve 6303i var.

W705'in ses kalitesi çok iyi, şık, pil ömrü uzun ve kullanışlı bir telefon. Yanında piyasa değeri 100-150 TL'lik kulaklıklar ayarında kulakiçi kulaklık ve 4 GB kartla geliyor ve Wi-Fi'ı var.

C5'in ise 3.5mm kulaklık çıkışı, GPS'i ve uzun bekleme süresi var.

6303i ise güzel bir telefon. GPS ve Wi-Fi yok, sade basit bir telefon ve siyah ile grisi güzel:
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-6303i-classic/galeri

• quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

6730'u eleyip W705 ve C5 arasında tercih yapmanı öneririm. Ben de yeni bir telefon alma arefesindeyim ve kararsızlık listemde Sony Ericsson W705, Nokia C5 ve 6303i var.

W705'in ses kalitesi çok iyi, şık, pil ömrü uzun ve kullanışlı bir telefon. Yanında piyasa değeri 100-150 TL'lik kulaklıklar ayarında kulakiçi kulaklık ve 4 GB kartla geliyor ve Wi-Fi'ı var.

6303i ise güzel bir telefon. GPS ve Wi-Fi yok, sade basit bir telefon ve siyah ile grisi güzel:

mantıklı esasında ama ben symbianlı telefonlara alışkın olduğum için. c5 birazdaha yakın geliyor. hiç sony Ericsson telefon kullanmadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

mantıklı esasında ama ben symbianlı telefonlara alışkın olduğum için. c5 birazdaha yakın geliyor. hiç sony Ericsson telefon kullanmadım.

Alıntıları Göster
    Ben C5 alıyorum ama bana maliyeti düşük olacağından. Eğer böyle bir imkânım olmasaydı W705'i hiç düşünmeden bu hafta almış olurdum. Bulunduğun şehirde, teşhirinde W705 olan bir elektronik markete git e W705'i biraz kurcala. Menüsünün kolaylığını, özelliklerini, hızını gözlerinle gör ve ondan sonra kararını ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Ben C5 alıyorum ama bana maliyeti düşük olacağından. Eğer böyle bir imkânım olmasaydı W705'i hiç düşünmeden bu hafta almış olurdum. Bulunduğun şehirde, teşhirinde W705 olan bir elektronik markete git e W705'i biraz kurcala. Menüsünün kolaylığını, özelliklerini, hızını gözlerinle gör ve ondan sonra kararını ver.

Alıntıları Göster
    bu akşam bi teknosaya gidip bakayım ozaman
  • quote:

bu akşam bi teknosaya gidip bakayım ozaman

Alıntıları Göster
    Başka bir tavsiyesi olan varsa alabilirim.
  • quote:

Başka bir tavsiyesi olan varsa alabilirim.

Alıntıları Göster
    6730'un da beyazı karizma sanki
  • quote:

6730'un da beyazı karizma sanki

Alıntıları Göster
    Gereken cevaplar gelmiş zaten. Başka telefonlar için yeni başlık açman gerekecek.
  • quote:

Gereken cevaplar gelmiş zaten. Başka telefonlar için yeni başlık açman gerekecek.

Alıntıları Göster
    Müzik ön planda ise ,bütçede 400 ise en uygun tel W705 olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Müzik ön planda ise ,bütçede 400 ise en uygun tel W705 olacaktır

Alıntıları Göster
    Ne alaka diceksiniz ama pazartesi günü beyaz e71 aldım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    c5 ve 6730 ile aynı özelliklerde ancak sar:0,69 olan 6720 olabilir, biraz daha kaba görüntülü ama sar iyi.
  • quote:

bizde hayırlı olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokakışıkları

quote:

bizde hayırlı olsun diyelim

Alıntıları Göster
    c5 lie 6730 arasında kalmıştım bugün c5 ten yana kararlıyım hafta içi alacağım..

• 6730 yavaş c5 daha hızlı dogru seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

6730 yavaş c5 daha hızlı dogru seçim
    Düşünmeden C5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.