Şimdi Ara

Nokia C6-00 Bağlantı seçin hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün telefonda nette takılıyordum. Wlan bağlantısı kesildi yazdı. tekrar bağlanacaktım. Normalde ''Bağlantı Seçin'' diye bir menü gelir bende ''wlan bul'' gibi bir seçenek vardı ona tıklayıp wlan'a bağlanırdım. Fakat dün akşam sadece ''wap'' ve ''Kategorisiz'' seçenekleri geldi ve ''Wlan'' seçeneği gelmedi ve bir türlü düzelmedi. Bağlantı koptuğu zaman sürekli ayarlar üzerinden wlan'a bağlanabiliyorum. Durduk yere ne olmuş olabilir ? Lütfen yardım edin... Şimdiden teşekkür ederim...

• Kimse bilmiyor mu ya nasıl düzelir bu?
  • Lütfen yardım edin yaa. Her internete girmek istediğim de sürekli ayarlardan bağlanıyorum. Bağlantı kopuyor ve yine aynı şekilde girmem gerekiyor. Lütfen yardım edin
  • Güncel...
  • Yazılım güncellemesi yaparsan düzelecektir..
  • Yazılım güncellemesini nasıl yapıcam? Telefonun güncellemelerini söylüyorsan onu yaptım ama düzelmedi. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Ancak o da fayda etmedi... :(
  • Bir bilen yok mu? Yardım edin lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperinho24

Bir bilen yok mu? Yardım edin lütfen...

Önce üst bardan wlan tarat daha sonra bağlan de sonra ayarlar>baglantı>hedefler>kategorisiz olana gel orda kayıt olmustur wlanın onu Wi-Fi klasoru olusturup oraya at sonrada herangı bı uygulamada baglanacagın zaman Wi-Fi ye tıkla tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi-fi koptuğu zaman yenilemek için "Wlan bul" butonunun gelmesi lazım. Wi-fi koptuğu için o dediğin yöntemde işe yaramıyor bu sadece wi fi gözüktüğü zaman oluyor.
  • Güncellll...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.