Şimdi Ara

Nokia C6-00 Mı yoksa Nokia C6-01 mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ha bu arada donma sıkıntısının önüne geçilecek gibi görünüyor. E7 - N8 - C6-01 de Anna adlı bir işletim sistemi geliyor. Bu modellerde telefon alanlar Ağustos'un ortalarına doğru Nokia bayiine gidip işletim sistemi talebinde bulunabilirler. Ağustostan itibaren yeni üretilecek telefonlarda Anna yüklü olacaktır ama telefoncular eskilerini verirler zannedersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 699eren

Ha bu arada donma sıkıntısının önüne geçilecek gibi görünüyor. E7 - N8 - C6-01 de Anna adlı bir işletim sistemi geliyor. Bu modellerde telefon alanlar Ağustos'un ortalarına doğru Nokia bayiine gidip işletim sistemi talebinde bulunabilirler. Ağustostan itibaren yeni üretilecek telefonlarda Anna yüklü olacaktır ama telefoncular eskilerini verirler zannedersem.

Annasını bellesen o kasma düzelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Ha bu arada donma sıkıntısının önüne geçilecek gibi görünüyor. E7 - N8 - C6-01 de Anna adlı bir işletim sistemi geliyor. Bu modellerde telefon alanlar Ağustos'un ortalarına doğru Nokia bayiine gidip işletim sistemi talebinde bulunabilirler. Ağustostan itibaren yeni üretilecek telefonlarda Anna yüklü olacaktır ama telefoncular eskilerini verirler zannedersem.

Annasını bellesen o kasma düzelmez

Güzel espri Bilemeyeceğim ben ümitliyim. Şimdi 5800 var ve öyle bir sorunum yok. Oysa ki aynı işletim sistemi var :D

• quote:

biz kendimiz güncelleyemiyecekmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogikonki

quote:

Tabi ki güncelleyebiliceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogikonki

quote:

Güncelleyebilirsiniz ama bilemem uğraştırır mı veya basit mi olur bilemem.
  • HUaewi x5 nasıl olur bilmiyorum açıkçası bi sorun olduğunda yakındaki telefonculara götürebilirmiyim diye tereddütlüyüm?
    Huawi x5 de Otofokus filan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgs94

HUaewi x5 nasıl olur bilmiyorum açıkçası bi sorun olduğunda yakındaki telefonculara götürebilirmiyim diye tereddütlüyüm?

Otofokus var.
  • quote:

HUaewi x5 nasıl olur bilmiyorum açıkçası bi sorun olduğunda yakındaki telefonculara götürebilirmiyim diye tereddütlüyüm?

otofokus var 720 p hd kalitesinde video kayıtta var
    ayrıca kvk nın garanti kapsamında
  • Peki Huaewi Çin malımı
  • Huawei 1988 yılında kurulmuş Çin in en büyük network ve telekomünikasyon ürünleri üreticisidir ayrıca dünyanın 2. en büyük network ve telekomünikasyon ürünleri şirketidir ericssondan sonra.Markanın büyüklüğünü anlamışsınızdır umarım
  • quote:

Peki Huaewi Çin malımı

Kardeş Çin malı olunca illa kötü mü olacak sanıyorsun sen? Parasını verirsin kaliteli yaparlar, vermezsin kötü yaparlar.
  • Yok Sadece Çin malı olup olmadığını merak ettim
  • N8, s8530 vya android telefonlara bakmalısın.
  • C6-01 mükemmel telefon ama Huawei x5 tarafından hezimete uğratılacağı malum. Sonuç olarak; Huawei x5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etiletanoat -- 7 Temmuz 2011; 11:25:11 >
  • Huawei nin kamerası tatmin edici değil diye okudum bi yerde yanılmıyorsam ?
  • İşletim sisteimi android olan 450-600 tl arası bi tel alcağım artık samsungmu olur huaweımı olur htcmı olur bılemıyorum
  • quote:

İşletim sisteimi android olan 450-600 tl arası bi tel alcağım artık samsungmu olur huaweımı olur htcmı olur bılemıyorum

Galaxy Gio veya Ideos X5 derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.