Şimdi Ara

Nokia C6-00 Mı yoksa Nokia C6-01 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia c6-00 ve Nokia c6-01 bu iki cep telefonu arasında kararsız kaldım,Forumlardan gördüğüm kadarıyla herkes Nokia'nın cep telefonlarında donma olduğunu belirtiyor,Benim gönlüm C6-00 dan yana çünkü Hem Dokunmatik hem klavyesi çok cazip üstelik kamerası ve fiyatıda çok uygun ancak C6-01 inde c6-00dan 75-100 lira fazla olup Kamerasının daha iyi olduğunu söylemeliyim size göre hangi telefonu alayım??

Google Nexus One cep telefonunuda almayı düşünüyordum ancak Türkiyede satılmıyor.

• kesinlikle c6-01 dokunmatigi daha hassas, metal kasa, amoled ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

kesinlikle c6-01 dokunmatigi daha hassas, metal kasa, amoled ekran.
    C6-01 Kullandınızmı ?
  • nokia c6 01 daha iyi her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeeGo OS

nokia c6 01 daha iyi her türlü
    C6-01'in üstünlükleri çok.

- Symbian^3
    - Kapasitif ekran
    - ClearBlack AMOLED
    - 680 MHz CPU
    - Wi-Fi 802.11n
    - USB OTG
    - HD video kayıt
    - Bluetooth v3.0
    - GPU

QWERTY klavye için C6-00 almanın bir anlamı yok. C6-01 her yönden üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

C6-01'in üstünlükleri çok.

- Symbian^3
    - Kapasitif ekran
    - ClearBlack AMOLED
    - 680 MHz CPU
    - Wi-Fi 802.11n
    - USB OTG
    - HD video kayıt
    - Bluetooth v3.0
    - GPU

QWERTY klavye için C6-00 almanın bir anlamı yok. C6-01 her yönden üstündür.

Alıntıları Göster
    Dokunmatiğe alışamazsam diye QWERTY klavye istemiştim ama artık dokunmatik ekrandan kaçış yok bilgiler için teşekür ederim,C6-01 in Cpu Hızı sizce iyimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgs94

Dokunmatiğe alışamazsam diye QWERTY klavye istemiştim ama artık dokunmatik ekrandan kaçış yok bilgiler için teşekür ederim,C6-01 in Cpu Hızı sizce iyimi?

Alıntıları Göster
    Rica ederim, CPU hızı rakiplerine göre daha düşük olsa da Symbian sistem kaynaklarını daha verimli kullandığı için aradaki farkı dengeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rica ederim, CPU hızı rakiplerine göre daha düşük olsa da Symbian sistem kaynaklarını daha verimli kullandığı için aradaki farkı dengeliyor.

Alıntıları Göster
    c6-01 her açıdan önde.Kullanmakta olduğum için otofokusu kafaya takanlarında soru işaretlerini silmek için yazıcam,makro çekimler dışında çekilen fotolar çok iyi,videolar mükemmel,ekran,yazılım,işlemci farkını zaten sugar klavyeci açıklamış.Birde parantez içinde birşey daha belirtmek isterim önceki telim 5800 xpress music idi,onda otofokus vardı fakat yapmadığım modifiye kalmadı yinede foto kalitesini değiştiriemedim,5800 ile çektiğim hiçbir resim güzel çıkmadı,c6-01 de de led flaş olmasına rağmen gece çekimleri diğer led flaşlılara nazaran daha iyi.Heleki bu günlerde gün ışığında çektiğim resimleri kodak foto makinemle çektiğim resimlerle kıyaslayabiliyorum son derece iyi gündüz resimleri.

• quote:

Alıntıları Göster
    C6-01 aldım ve ertesi günü iade ettim, foto yüzünden. Foto senin için önemliyse cihazda otofokus yok haberin olsun.
    Otomatik odaklama yapmıyor cihaz, yakın ve makro çekimleri kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

C6-01 aldım ve ertesi günü iade ettim, foto yüzünden. Foto senin için önemliyse cihazda otofokus yok haberin olsun.
    Otomatik odaklama yapmıyor cihaz, yakın ve makro çekimleri kötü...

Alıntıları Göster
    Otofokus olmaması 8mp kameranın hakkını vermediği anlamınamı geliyor ? Biraz cahilim telefon konularında kusura bakmayın benim için kamera önemli 5mp üstü özellikde fotoğraf çekmek istediğim için c6-01'odaklandım ancak otofokusun internetteki tanımını tam olarak anlamadım bilenler aydınlatıcı sekılde anlatabılırmı

• quote:

Otofokus olmaması 8mp kameranın hakkını vermediği anlamınamı geliyor ? Biraz cahilim telefon konularında kusura bakmayın benim için kamera önemli 5mp üstü özellikde fotoğraf çekmek istediğim için c6-01'odaklandım ancak otofokusun internetteki tanımını tam olarak anlamadım bilenler aydınlatıcı sekılde anlatabılırmı

Alıntıları Göster
    Aynen öyle, isterse 12 MP olsun otomatik odaklama yoksa boış...benim için de foto önemli özellikle yakın çekimler. Gazetedeki bir yazı, bir ilan bir foto...Bunkarı makro ile çekmen gerekiyor ama otofokus olmadığı için sonuç berbat. Sırf bu yüzden ertesi gün iade ettim zaten...

• quote:

Aynen öyle, isterse 12 MP olsun otomatik odaklama yoksa boış...benim için de foto önemli özellikle yakın çekimler. Gazetedeki bir yazı, bir ilan bir foto...Bunkarı makro ile çekmen gerekiyor ama otofokus olmadığı için sonuç berbat. Sırf bu yüzden ertesi gün iade ettim zaten...

Alıntıları Göster
    ben olsam şahsen otofokussuz telefona para vermem başka telefonlara bak
  • quote:

Özellikle yakın çekimler önemli dediğin halde kalkıp yakın çekim yapamayan bir telefon alman çok garip.
  • quote:

Alıntıları Göster
    c6-01 kullanan yakın arkadaşım var. Donma sıkıntısı varmış ama çok çabuk geçiyormuş. Telefon mükemmel. Klavyeli diye 01 alma. İddialı fotoğraf çekeyim demiyorsan muhteşem gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Özellikle yakın çekimler önemli dediğin halde kalkıp yakın çekim yapamayan bir telefon alman çok garip.

Yakın çekimin benim için ne kadar önemli olduğunu ba tatsız tecrübe ile anladım....
    Bu yüzden de hiç kimsenin aynı sıkıntıyı yaşamaması için doğal olarak uyarıyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Yakın çekimin benim için ne kadar önemli olduğunu ba tatsız tecrübe ile anladım....
    Bu yüzden de hiç kimsenin aynı sıkıntıyı yaşamaması için doğal olarak uyarıyorum...

Alıntıları Göster
    @burakgs94

yakın çekim resme hiç ihtişyaç duymadım,yokluğunuda hissetmedim istersen çektiğim resimlerden örnekler ekleyebilirim. resimlerden memnunum.otofokus 15-20 cm yakınlıklara kadar olan resimlerde işe yarıyor.sırf otofokus yüzünden diğer üstün özelliklerinden vazgeçmek bence yanlış olur.Bende önyargılıydım ama şu an çok seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

@burakgs94

yakın çekim resme hiç ihtişyaç duymadım,yokluğunuda hissetmedim istersen çektiğim resimlerden örnekler ekleyebilirim. resimlerden memnunum.otofokus 15-20 cm yakınlıklara kadar olan resimlerde işe yarıyor.sırf otofokus yüzünden diğer üstün özelliklerinden vazgeçmek bence yanlış olur.Bende önyargılıydım ama şu an çok seviyorum.

Alıntıları Göster
    ANDROİD bir telefon almalısın bence
  • quote:

Nokia c6-00 ve Nokia c6-01 bu iki cep telefonu arasında kararsız kaldım,Forumlardan gördüğüm kadarıyla herkes Nokia'nın cep telefonlarında donma olduğunu belirtiyor,Benim gönlüm C6-00 dan yana çünkü Hem Dokunmatik hem klavyesi çok cazip üstelik kamerası ve fiyatıda çok uygun ancak C6-01 inde c6-00dan 75-100 lira fazla olup Kamerasının daha iyi olduğunu söylemeliyim size göre hangi telefonu alayım??

Google Nexus One cep telefonunuda almayı düşünüyordum ancak Türkiyede satılmıyor.

Fiyat aralığın ne bilmiyorum fakat Galaxy Gio veya Huawei ideos x5 çok daha iyidir.
  • quote:

İsterse 5 değil 50 megapixel fotoğraf çeksin bir plazma televizyon (106 ekran) 2 Megapiksel fotoğrafları gösterebilir.Baskı yapmayacaksanız megapiksel önemsiz bişeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

İsterse 5 değil 50 megapixel fotoğraf çeksin bir plazma televizyon (106 ekran) 2 Megapiksel fotoğrafları gösterebilir.Baskı yapmayacaksanız megapiksel önemsiz bişeydir.

Alıntıları Göster
    Nokia yerine Huawei X5 alabilirsin.
    ne yazıkki nokiaların hiçbiri parasının hakkını veren cihazlar değil ,ne donanımı ile ne yazılımı ile 200TL lik cihaza da aynı yazılımı koyuyor 950TL cihaza da . 250 lik cihazın kamerasında da AF yok 900 liralık cihazda da .

AF kapalı alanlarda da çok önemli , birileri yanlış bilgi yazmış yok sadece yakın çekimlerde önemli diye ama bu koca bir yanlıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 6 Temmuz 2011; 3:39:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.