Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malt1

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

anladığım kadarıyla c6 01 de ndrive yüklü olduğunda geyet hızlı buluyor.samsungtan falan.ama ndrive yüklü olduğunda.internete bağlanmadan c6 01 kaç dakikada konum buluyor.birde araçta kullandığımızda azami hız ortalama hız gibi farklı seçenekler var mı.kendi haritası yüklü derken orijinal telefondaki mi demek istedin.öyle ise haricen programla bağlandığımızda a-gps mi devreye giriyor.ben öyle anladım.kardeş çok soru soruyorum ama bilen kullanan birinden yararlanmak istiyorum:D

birde çift led flash ne demek

Yok hocam sorun değil yardımcı olalım ki aldıktan sonra bizim gibi pişman olma :)

Bak şimdi C6-01 in kendi navigasyon programını kullanabilmen için önce haritaları sitesinden wifi yardımıyla yada nokia suiteyle yüklemen gerekiyor ki 100 mb civarı olması lazım.Haritalar yüklü değilse A-gps devreye giriyor ve internete bağlanıyor hem data ücreti ödüyorsun hem de boş yere uğraşıyorsun.Ben kendi navigasyon programını pek kullanmadım ama açık havada 1 dakka dolmadan konumunu bulması lazım genelde hep Ndrive kullandım onun da haritası falan var indirmen lazım internete bağlanmaz o zaman 30 saniyede konumunu buluyor türkçe ve kullanımı çok basit.O bahsettiğin araçtaki hız değerlerini falan doğru bi şekilde gösteriyor.

Çift led flash hakkında bi bilgim yok ama o iki telefonun da kamerasına pek takılma üstte anlatmıştım ikisinin de kamerası iyi.C6-01 8 mp olduğu ve çözünürlüğü yüksek olduğundan pcye attığın fotograflar daha büyük oluyor ama wonderın da autofocus özelliği sayesinde C6 dan aşşağı kalmayan çok net resimler çekebiliyorsun.Video çekimlerine laf yok zaten.

anladım anlık hızı doğru gösteriyorda.ben azami hızı gösteriyor mu ortalama hızı gösteriyormu diye sordum???

birde kimisi c6 01 için bir günü geçmez şarjı diyor kimisi 3 gün gider fazla kullanmazsan diyor.kime inanacağıma şaşırdım doğrusu

Ben navigasyon programlarını kırk yılda bi kez kullanırım hocam çok inceleme şansım olmadı o konuda bilgi veremiycem şuan telefonumda yüklü değil yeni format attım.

Şarj konusunda ise kullanımdan kullanıma fark vardır.Eskiden günde 200sms 3-4 saat konuşma 3-4 saat internet ile sabahtan akşama kadar anca kullanabilirdim sabah şarjdan alırdım akşam takardım yani 8-9 saat zor giderdi bide tasarruf modundayken.

Bu aralar ortalama günde 10 sms 20 dk konusma 30 dk. internet ile 2 gün kullanıyorum her gün şarj etmiyorum en azından.Güç tasarruf modundayken biraz daha dikkatli kullanırsan 3 günü bulabiliyor.3 günden fazla gidiyor diyenler ya telefonu güç tasarruf moduna alıp geceleri de kapatıp fazla kullanmıyor ya da bizim telefonlarda bi sorun var :)

Kısacası eğer bu telefondan belli bi beklentin varsa 3g kamera oyun müzik internet bunları kullanıcam boşunamı para verdim dersen sabah şarjdan alırsın akşam bi daha takmak zorunda kalırsın.Zaten çoğu dokunmatik telefonda yaşanıyor şarj sıkıntısı ama C6-01 de çok bariz yaşayacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan0618

arkadaslar bende yenıyım ılk defa akıllı telefon kullanacagım cogu ozellıklerı hakkında bılgı sahıbı degılım
    kafama takılanların basında navıgasyonu kullanamıyorum nedendır bılmıyorum...
    telefon hakkında neler yapmam gerektıgı konusunda konularında hangı ozellıklerınden faydalanabılırım,
    neler yuklemem gerekıyır, nelerı yapmalıyım nelerı yapmamalıyım,vs.vs.

bana yardımcı olursanız sevınırım

Öncelikle hayırlı olsun bu konuyu baştan itibaren okumaya özen gösterin her türlü soru ve sorununuza yanıt bulabileceğiniz bir konudur.Navigasyon için önce güncelleştirmeleri haritaları falan yüklemelisiniz.Size tavsiyem menüdeki "Yazılım Güncellemeleri" bölümünden tüm güncellemeleri yapıp o şekilde kullanmanız.Uygulama yükleme konusunda sıkıntı yaşamamak için hack işlemi yapmanız gerekecek m.a.x.i.c.e.p sitesinden bu konuda yardım alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 21 Temmuz 2012; 15:47:19 >

• quote:

quote:

arkadaslar bende yenıyım ılk defa akıllı telefon kullanacagım cogu ozellıklerı hakkında bılgı sahıbı degılım
    kafama takılanların basında navıgasyonu kullanamıyorum nedendır bılmıyorum...
    telefon hakkında neler yapmam gerektıgı konusunda konularında hangı ozellıklerınden faydalanabılırım,
    neler yuklemem gerekıyır, nelerı yapmalıyım nelerı yapmamalıyım,vs.vs.

bana yardımcı olursanız sevınırım

Öncelikle hayırlı olsun bu konuyu baştan itibaren okumaya özen gösterin her türlü soru ve sorununuza yanıt bulabileceğiniz bir konudur.Navigasyon için önce güncelleştirmeleri haritaları falan yüklemelisiniz.Size tavsiyem menüdeki "Yazılım Güncellemeleri" bölümünden tüm güncellemeleri yapıp o şekilde kullanmanız.Uygulama yükleme konusunda sıkıntı yaşamamak için hack işlemi yapmanız gerekecek **** sitesinden bu konuda yardım alabilirsiniz.

hocam tesekkur ederım mumkun mertebe hepsını okumaya calısıyorum
    dedıgım gıbı ılk defa boyle ozellıklı telefon kullanıyorum cogu seyın nasıl yapılacagı hakkında hıcbırbılgım yok
    mesela bu yuklemelerı bılgısayarımdan ındırıp telefona gonderebılırmıyım?
    bu mumkunse eger herhangıbır kurulum falan yapmam gerekecekmı yoksa dırek kullanılacakmı?
    oyun yuklemesını nasıl yaparım nerden yaparım ?
    eger cok sey ıstemedıysem yardımcı olursanız sevınırım :)

• 5800 ekranından küçük mü c6 01 in
  • quote:

5800 ekranından küçük mü c6 01 in

bi önceki telefonum 5800 idi C6 nın ki daha büyük.

• quote:

quote:

ama 5800 da 3.2 inc c6 01de
  • quote:

quote:

quote:

ama 5800 da 3.2 inc c6 01de

Pardon hocam yanlış bilgi vermişim ekran boyutları aynı dediğin gibi ikisi de 3.2 inc.

Ama 5800'ın ekranı basınçla çalışan resisitif ekrandı hiç memnun değildim ayrıca çizilmeye çok müsait bildiğin plastikti.C6'da amoled gorilla glass çizilmez ekran var hem de multi toch kapasitif.

• c6-01 ekranı 5800'dan küçük gibi duruyor çünkü 5800 daha büyük telefon ama boyutlar tamamen aynı 3.2 inç.
  • hem ikiside 3.2 inc nasıl 5800 daha büyük duruyor.ekranın boyutu nasıl ölçülüyor.mesela ekranın biri ince uzundur biri geniş ve kısadır.
  • quote:

hem ikiside 3.2 inc nasıl 5800 daha büyük duruyor.ekranın boyutu nasıl ölçülüyor.mesela ekranın biri ince uzundur biri geniş ve kısadır.

Çaprazlama ölçülüyor. Ekranın sol altından sağ üstüne doğru bir çizgi çekiliyor ve ona göre hesaplanıyor. Ekranı 3.2" olan bütün cihazların ekran uzunluğu (diklemesine) aynıdır. Genişlikleri (yatay) uzunluk farklı olabilir.

Bakınız Wildifire S'in ekranı da 3.2" ama bizim 3.2"lik Nokialar'a göre ekranı daha geniş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaslar aldık telefonu hıcbısey yapamıyouz
    teknolojı ozurluyum ayıptır solemesı :)
    yanı oyun yuklemeyı kurmayı bıle bılmıyorum
    bırınız bana yardımcı olun su konuda ne var sankı

oncekı konuları okuyorum ama gercekten cok yabancıyım bu seylere
    benım anlayacagım sekılde anlatacak bı arkadas yokmu su telefonu nasıl kullanırım
    nasıl oyun yuklerım
    nasıl 3g kullanırım

YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!
  • quote:

ya arkadaslar aldık telefonu hıcbısey yapamıyouz
    teknolojı ozurluyum ayıptır solemesı :)
    yanı oyun yuklemeyı kurmayı bıle bılmıyorum
    bırınız bana yardımcı olun su konuda ne var sankı

oncekı konuları okuyorum ama gercekten cok yabancıyım bu seylere
    benım anlayacagım sekılde anlatacak bı arkadas yokmu su telefonu nasıl kullanırım
    nasıl oyun yuklerım
    nasıl 3g kullanırım

YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!

Program ve oyun yüklemek istiyorsan internetten S'3 destekli .sis uzantılı oyun veya programları indirip telefonuna yükleyeceksin.

m_a_x_i_c_e_p sitesine göz atmanı tavsiye ederim her türlü tema program oyun orda var tek yapman gereken indirip yüklemen.

Telefon hakkında öğrenmek istediğin hemen hemen tüm detaylar bu konuda daha önceden paylaşılmıştır zaten.Daha yeni olduğun için hack veya flash olaylarına bulaşma önce bi orjinal haliyle telefonu kullanmayı öğren.Bazı uygulamaları yüklerken sertifika hatası alacaksın onun en bilindik çözümü telefonu hacklemektir bahsettiğim sitede onunla ilgili de bilgi var ama şimdilik bulaşmani tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 22 Temmuz 2012; 18:37:39 >

• Güncelleme nasıl yaparız? Belle sürümüne nasıl geçiririm telefonu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbekar

Güncelleme nasıl yaparız? Belle sürümüne nasıl geçiririm telefonu yani

Telefon üzerinden wifi yoluyla yapabilirsin
    Ayarlar > Telefon Yönetimi > Cihaz Yöneticisi > Güncelleme Kontrol et

Nokia Suite ile de yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 22 Temmuz 2012; 21:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbekar

Güncelleme nasıl yaparız? Belle sürümüne nasıl geçiririm telefonu yani

http://www.nokia.com/tr-tr/destek/nokia-belle-yazilim-guncellemesi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

hem ikiside 3.2 inc nasıl 5800 daha büyük duruyor.ekranın boyutu nasıl ölçülüyor.mesela ekranın biri ince uzundur biri geniş ve kısadır.

Çaprazlama ölçülüyor. Ekranın sol altından sağ üstüne doğru bir çizgi çekiliyor ve ona göre hesaplanıyor. Ekranı 3.2" olan bütün cihazların ekran uzunluğu (diklemesine) aynıdır. Genişlikleri (yatay) uzunluk farklı olabilir.

Bakınız Wildifire S'in ekranı da 3.2" ama bizim 3.2"lik Nokialar'a göre ekranı daha geniş.

neden diklemesi aynı oluyor.mantıklı olarak düşündüğümüzde olmuyor?

mesaj yazarken surat var mı?ifadeler yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malt1 -- 23 Temmuz 2012; 23:27:09 >

• C6-01 telefonum sabah uyandığımda dokunmatiğin çalışmadığını ve sürekli USB kablosunu takın uyarısı verdiğini gördüm.

Garantisi var nede olsa diyip bataryayı çıkartıp GOLD pc e götürdüm. Teslim ettim. 10 gün sonra aradılar. 100TL istediler sıvı teması varmış.

Yaptırmıyorum dedim.

Telefonunuzu terliyken kulağınıza koymayın elinize almayın. Pantolunun cebine koymayın. Kılıf alın ona o kılıfta yaşlansın.

Nokia'a Son .)
  • Benim telefon da Video çekimlerinde sorun çıkarmaya başladı. Bir kaç kez yazılımı yenidenyükledim değişen birşey olmadı. Telefon ısındıkça veya HD video 2.30 3dk civarına gelince ışık dengesini yapamıyor (Aydınlık alandan karanlık ortama girince zifiri karanlık oluyor yada iç ortamdan dışarı çıkınca bembeyaz oluyor.) ve anlık flaş patlaması gibi pembelikler oluşuyor. Samsun KVK ya başvuracağım umarım garantiden faydalanabilirim.
  • Arkadaşlar c6-01 sahibiyim bende
    Konuşurken karşı taraf kendi sesinin yankılandığını, kendi sesini tekrar duyduğunu söylüyor.

Hattan mı diye düşündüm ama Vodafone-Vodafone konuşurken yine yapıyor bunu.
    Netten araştırdım daha önce karşılaşanlar olmuş ama sonuca ulaşan göremedim.

Servise mi göndermeliyim napayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar c6-01 sahibiyim bende
    Konuşurken karşı taraf kendi sesinin yankılandığını, kendi sesini tekrar duyduğunu söylüyor.

Hattan mı diye düşündüm ama Vodafone-Vodafone konuşurken yine yapıyor bunu.
    Netten araştırdım daha önce karşılaşanlar olmuş ama sonuca ulaşan göremedim.

Servise mi göndermeliyim napayım?

Hiç böyle bi sorun yaşamadım yaşayana da denk gelmedim.Şimdi sana hard format at düzelmezse yazılımı yeniden yüklemeyi dene derim ama sorun yazılımsal değil donanımsal gibi duruyor servise göstermende fayda var diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.