Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

@Malt1

http://maps.nokia.com/37.9496298,34.8315697,12,0,0,normal.day bu siteden bkın Niğde merkez var görünüyor. İstediğiniz kadar detayına bakın uygunsa alırsınız. Renk seçimi size kalmış ama siyah model daha kaliteli duruyor gri olan bence çin malı telefonları andırıyor. Net açıkken maksimum 1dk içinde, net yokkende 3-4 dk içinde buluyor. Ses dosyasının formatının tutacağını sanmıyorum. İki tür ses dosyası var ikisi de bayan bir tanesi sokak adlarıyla imiş, henüz denemedim. Artık telefonun eski bir seçenek olduğunu düşünüyorum. 150-250 tl da ha fazla vererek farklı modellere yönelinebilir.

mesela hangi modeller

• Telefonu bugün servise verdim bakalım ne olacak. Vİdeo kaydında bahsettiğim hatadan dolayı.
  • bu telefonu almaktan vazgeçtim.otofocusu yok ve gidip gördüğümde çok ufaktı telefon bi dokunmatik telefon bu kadar küçük olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: malt1

bu telefonu almaktan vazgeçtim.otofocusu yok ve gidip gördüğümde çok ufaktı telefon bi dokunmatik telefon bu kadar küçük olmamalı

isabet buyurmuşsun

bende C6-01' imi kuzenimin N8'i ile takas ettim ona N8 büyük geliyordu kameraya da çok takılmadı kendi istedi

N8 performans olarak C6 ile aynı sadece 16 gb dahili hafıza ve kamerada üstün bir de ekran büyüklüğü tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun boyutu kimine göre dezavantajken başkasına göre avantaj olabiliyor. Ben de telefonun boyutunun ufak olmasını seviyorum. İnce geniş telefonlar bana kullanışsız geliyor. Telefonu elde taşımayı çıkarıp masaya koymayı seven biri de değilim. Bu nedenle telefon hep cebimde duruyor ve boyutu bana normal geliyor. Tercih meselesi yani. Kamera konusunda haklısınız, sıkıntı var gerçekten yakın çekim yapmaya çalışmak bile gereksiz. Bir AF eklemek bu kadar zor olmamalıydı. Yinede ben telefondan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Bu telefonda devamlı "sim hafızası hafızasına kayıtlı kartvizitler gösterilemiyor" hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.?

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Bellenin en son yazılımını kullanıyorum.
  • telefonun tek kotu yani af olmamasi symbianmis filan hikaye tas gibi telefon dedikleri gibi 3310 un torunlari bunlar
  • s.a arkadaşlar belle güncelemesi yaptıktan sonra fmobi'den facebookta chat bölümünü kullanamıyorum acaba belle kullanaıp face'de chat yapabilen var mı bir de hoparlörden knuşarkan sesin yankı problemi oluyor bazen kvkya göstermeyi düşünüyorum
  • Maşallah cihazın şarjı 3.5 günü buluyor tabi bunda arayan soranımızın olmamasınada bağlı
  • bende c6-01 var telefonum wi-fi üzerinden online oyumlara girmiyor ama arkadaşımda nokia 603 var o telefon wi-fi üzerinden online oyunlara girebiliyor.yardım edermisiniz lütfen

• bu arada bellenin en son sürümünü kullanıyorum

• Arkadaşlar benim telefondada hiç bişey açık değilken sol üst köşede bağlanılamadı bağlantı yok yazısı çıkıyor ardından mobil veriyi açıyorum internete girmiyor wifi bağlanmıyor telefonu kapayıp açınca düzeliyor bi yardımcı olursanız sevinirim.

• Telefondan çok soğudum. Bir defasında telefon usb bağlantı hatası diyip duruyodu kendi kendine. Belleyi tekrr yükledim düzeldi. Sonra bi ara telefonun sesi gitti yani dışarıya ses vermiyordu birkaçgün sürdü sonra düzeldi kendiliğinden. Şimdi gene aynı sorun başladı dışarıya ses vermiyor. Ve artık telefonum çok ağır çalışıyor class 10 8 gb hafıza kartı aldım genede videoları oynatırken yükleniyor diyip duruyo sürekli. Af olmaması zaten sinir bozucu. Telefon okadar küçük ki msj yazarken çok zorlanıyorum. Nerden aldım bu telefonu aklımı skym. Bidaha symbian 3 aslaaa. Yerin dibine batsın nokıası symbianı beş para etmezz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

Telefondan çok soğudum. Bir defasında telefon usb bağlantı hatası diyip duruyodu kendi kendine. Belleyi tekrr yükledim düzeldi. Sonra bi ara telefonun sesi gitti yani dışarıya ses vermiyordu birkaçgün sürdü sonra düzeldi kendiliğinden. Şimdi gene aynı sorun başladı dışarıya ses vermiyor. Ve artık telefonum çok ağır çalışıyor class 10 8 gb hafıza kartı aldım genede videoları oynatırken yükleniyor diyip duruyo sürekli. Af olmaması zaten sinir bozucu. Telefon okadar küçük ki msj yazarken çok zorlanıyorum. Nerden aldım bu telefonu aklımı skym. Bidaha symbian 3 aslaaa. Yerin dibine batsın nokıası symbianı beş para etmezz.

Hiç harf format ya da Phoenix'den flaş attınız mı?

Zamanla olusan birikintilerden telefon ağırlaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

Telefondan çok soğudum. Bir defasında telefon usb bağlantı hatası diyip duruyodu kendi kendine. Belleyi tekrr yükledim düzeldi. Sonra bi ara telefonun sesi gitti yani dışarıya ses vermiyordu birkaçgün sürdü sonra düzeldi kendiliğinden. Şimdi gene aynı sorun başladı dışarıya ses vermiyor. Ve artık telefonum çok ağır çalışıyor class 10 8 gb hafıza kartı aldım genede videoları oynatırken yükleniyor diyip duruyo sürekli. Af olmaması zaten sinir bozucu. Telefon okadar küçük ki msj yazarken çok zorlanıyorum. Nerden aldım bu telefonu aklımı skym. Bidaha symbian 3 aslaaa. Yerin dibine batsın nokıası symbianı beş para etmezz.

Hiç harf format ya da Phoenix'den flaş attınız mı?

Zamanla olusan birikintilerden telefon ağırlaşır.

hayır nokıa suit le belleyi tekrar yüklemştm.

• phoenix ile atılan temiz bir flash bu tip sorunların çözümüdür
  • Arkadaşlar merhaba.Benim sorum,telefonda hücre bilgisi olup olmadığı eğer var ise nereden yapıldığı.Mesela babam maç sonuçlarının olup olmadığını soruyor.Var ise bi yerlerde ayarı bu hücre yayınının yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden ilgi alaka gösteren herkese teşekkürlerimi sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentrance

Arkadaşlar merhaba.Benim sorum,telefonda hücre bilgisi olup olmadığı eğer var ise nereden yapıldığı.Mesela babam maç sonuçlarının olup olmadığını soruyor.Var ise bi yerlerde ayarı bu hücre yayınının yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden ilgi alaka gösteren herkese teşekkürlerimi sunarım.

En son 2 sene önce Turkcell kullanıyordum ve o zamanlar futbol maçlarının sonuçları ücretsiz geliyordu. Şuan hala öyle mi bilmiyorum, ancak yine de anlatayım:

Menü > Mesajlar > Seçenekler > Klasörleri gör > Seçenekler > Operatör mesajları > Seçenekler > Konu > El ile ekle > Konu numarasına 055, konu ismine ise herhangi birşey yazıp kaydet.

Son olarak eklediğin konunun üzerine basılı tutup, çıkan menüden Önemli olarak işaretle'yi seç.

Not: Aynı menüde Seçenekler > Ayarlar > Alım açık olmalı.

• Dediğinizi birebir yaptım oldu.İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.
  • beyler refresh şeklinde bir güncelleme çıktı.bi check edin. Ne değişmiş daha incelemedim.

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.