Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon ne zman cıkar bu telı n8 den daha cok ıstıyorum
  • Of aynen ne zaman çıkacak ve fiyat ne olacak,c6'dan vaz geçtim donma oluyormuş diyorlar zaten çok tutulmadı,sonra x6 düşündüm bu s60 olduğu için çok hantal diyorlar,geriye sadece c6-01'i beklmek kalıyor,biran önce çıksada ona göre bir yor belirlesem.
  • Otofokus yok mu bunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah
    Otofokus yok mu bunda?

Maalesef yok.
  • nokia.com.tr de yakın zamanda çıkacağı yazıyor ama belli bir tarih yok sanırım...
  • Stereo hoparlör ve otofokus da olsaymış cihaz kusursuz olacakmış. Umarım bi an önce piyasaya çıkar ve fiyatı 800 tl'yi geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazooka

Stereo hoparlör ve otofokus da olsaymış cihaz kusursuz olacakmış. Umarım bi an önce piyasaya çıkar ve fiyatı 800 tl'yi geçmez.

Sırf amoled ekran olduğu için bile bunun fiyatını 900 civarları yaparlar.
  • Neden Nokia bu son çıkardığı C VE X serilerinde Carl Zeiss desteğini ve Autofocus u kaldırdı mantıklı yanı varmı? 8mp kamera ama autofocus yok evde yatan k750 de bile var oysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic
    Neden Nokia bu son çıkardığı C VE X serilerinde Carl Zeiss desteğini ve Autofocus u kaldırdı mantıklı yanı varmı? 8mp kamera ama autofocus yok evde yatan k750 de bile var oysa

Fixed focus daha ucuzmuş sanırım, o tarz birşey okumuştum. Mantıksız. Carl Zeiss'ı geçtim, 3 mpx olsun ama autofocus olsun razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazooka

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic
    Neden Nokia bu son çıkardığı C VE X serilerinde Carl Zeiss desteğini ve Autofocus u kaldırdı mantıklı yanı varmı? 8mp kamera ama autofocus yok evde yatan k750 de bile var oysa

Fixed focus daha ucuzmuş sanırım, o tarz birşey okumuştum. Mantıksız. Carl Zeiss'ı geçtim, 3 mpx olsun ama autofocus olsun razıyım.

40-50 liranın hesabını yapsak zaten bu modellere bakmazdıkki biz yanlısmıyım. E7 yapıyorsun hersey harika kamera berbat. Şimdi N8 den cok satmak desem oda mantıksız cnku belkı ınsan bu modelı daha cok begendı anlamadım ben bu nokia yı bi türlü

• Yapılır mı bu be nokia , resmen kendi bindiğin dalı kesiyorsun. N8 alamayacak kişilerin alabileceği çok güzel bir telefon çıkarmışsın fakat kamerasına otofokus koymamışsın.
    8 mp lik kamerayla bulanık foto mu çekmemizi bekliyorsun ?
  • otofokus benim için pek önemli değil ama symiban 3 ü merak ediyorum,multitouch vs gibi ekstraları da cabası.Ama bir çıksa artık aşağı yukarı fiyat aralığını görsek.Benim gibi n8 alamayacak bütçelere derman olur mu onu öğrensek birde usb bağlayabiliyormuyuz buna da n8 deki gibi. x3-02 touch and type a bile koymuş nokia sanırım o özelliği bu cihazda da varsa güzel olur.
  • arkadaşlar cihazın fiyatı bence 900-950 lira civarı olacaktır
    o fiyata da muhtemelen wave tercih edilir
    c7 için 350€ dediler 429€'ya ön sipariş almaya başladılar
    ufak bir hesapla siz de aynı sonuca ulaşabilirsiniz
    zaten 780 lira falan çok düşük bir rakam
  • nokia bu cihaz için standartları biraz daha düşük tutmalıydı
    örneğin yeni geliştirdiği clearback display'i kullanmamalıydı
    sonra 8 mp yerine 5 mp kamera koyabilirdi sonuçta fixedfocus olduktan sonra hiç birşey değişmez
    1 GB ROM yerine 512 MB ROM'la telefonu satışa sunabilirdi bunlar fiyatı düşürür ve mutlaka satış oranını artırırdı
    ama nokia'nın satış stratejisi işte ne yaparsın
  • C7 ile C6-01 arasındaki farklar sadece pil, hafıza ve boyutları olduğundan C7'nin incelemesiyle C6-01 hakkında fikir edinebilirsiniz.

Buyrun C7'nin incelemesi:
    Phone Arena

• Ben en son x6'da karar kılmıştım ama bu c6-01'i merak ediyordum fiyatı ne olacak diye ve n8 999tl ise her halde bu en fazla 800tl olur diye tahmin ediyorum hatta belki daha az.Birde bu iki telefonun arasına c7'de girecek bence c6-01 daha ucuz olur.
  • 8mp kamera ama ÇÖP bir makina. yazıklar olsun Nokia !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

8mp kamera ama ÇÖP bir makina. yazıklar olsun Nokia !!!

niyeki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odincsoy

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

8mp kamera ama ÇÖP bir makina. yazıklar olsun Nokia !!!

niyeki?

kamerasına AF koymayacak kadar sinsileşmiş Nokia. maliyetleri düşürüyor ama fiyatları tepede geziyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.