Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UçanPırasa
    beyler c6 da klavye yok mu klavye olan hangisi bunun seri adlarını yazar mısınız acaba ? c6 c7 neyin neye göre değişiklikleri var ? piyasaya çıkan çıkmayan hangileri ?

Klavyeli olanın adı C6, bunun adı ise C6-01 ama telefonun ön yüzünde C6 yazıyor.
    C6 ve C7 piyasaya çıktı, C6-01 de çok yakında çıkar diye düşünüyorum.
    C6-01 ile C7 arasında pek bi fark yok; buradan bakabilirsin.

• c6-01 çok kalın görünüyor. Bana mı öyle geldi yoksa ?
    C7 900 liradan çıktıysa c6-01'in en fazla 800-850 gibi bi fiyatla çıkması lazım. Hatta daha ucuz olması lazım
  • quote:

C6-01 ile C7 arasında pek bi fark yok; buradan bakabilirsin.

c7 3.5"; c6-01 ise 3.2" ekrana sahip, en belirgin fark bu.
    quote:

C7 900 liradan çıktıysa c6-01'in en fazla 800-850 gibi bi fiyatla çıkması lazım. Hatta daha ucuz olması lazım

tahmini çıkış fiyatını da arka sayfada yazmıştım 777 tl olarak
  • Ebay da satış fiyatı 462$ (UPS kargo dahil). TL olarak 690 tl. Aralık ayında hele özel kargolar gümrük incelemesi pek yapmazlar. Bir hafta içinde haber çıkmazsa yurtdışından alırım.
  • kimse beklemiyor anlaşılan bu telefonu, yeni gelecek telefonlar arasında en hareketsiz konulardan
  • C7 bu fiyata çıktıysa ben birşeyler bekliyorum valla bir an önce inşallah yoksa alıcam ipod'u

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c7-8-gb-sinirsiz-ovi-maps-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnokc700
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom
    kimse beklemiyor anlaşılan bu telefonu, yeni gelecek telefonlar arasında en hareketsiz konulardan

Hocam ben bekliyor gibiyim,ocak ayında alıcam bi tel. fiyatı 700 civarında olursa alıcam şayet c7deki gibi beklemediğim bi fiyattan girerse 800 üstü gibi o zaman 200 lirasınıda kendi harçlıklarımdan verip n8 almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

quote:

kimse beklemiyor anlaşılan bu telefonu, yeni gelecek telefonlar arasında en hareketsiz konulardan

Hocam ben bekliyor gibiyim,ocak ayında alıcam bi tel. fiyatı 700 civarında olursa alıcam şayet c7deki gibi beklemediğim bi fiyattan girerse 800 üstü gibi o zaman 200 lirasınıda kendi harçlıklarımdan verip n8 almak daha mantıklı.

C7 den nasıl bir fiyat bekliyordunuz ki 848 tl daha ne olsun 3.5" capasitive amoled ekran, s^3 uygulamaları oyunları gayet tatminkar youtubedan izledim, şimdi iphonecular damlar ki bende iphoneu eskiden olmasa da artık seven birisiyim, ama fazlası bile var pil ömrü, radyo, kamera, ses kalitesi, adobe flash 10.1 desteği gibi(C7 için konuşuyorum)
    Dediğin aslında şu açıdan mantıklı C7 848 tl gibi bence çok iyi bir fiyata satılırken C6-01'de nokia uçarsa tabi ki alınmaz orada katılıyorum size.
    Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 25 Kasım 2010; 23:48:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

quote:

C7 den nasıl bir fiyat bekliyordunuz ki 848 tl daha ne olsun 3.5" capasitive amoled ekran, s^3 uygulamaları oyunları gayet tatminkar youtubedan izledim, şimdi iphonecular damlar ki bende iphoneu eskiden olmasa da artık seven birisiyim, ama fazlası bile var pil ömrü, radyo, kamera, ses kalitesi, adobe flash 10.1 desteği gibi(C7 için konuşuyorum)
    Dediğin aslında şu açıdan mantıklı C7 848 tl gibi bence çok iyi bir fiyata satılırken C6-01'de nokia uçarsa tabi ki alınmaz orada katılıyorum size.
    Düzeltme: imla

850 Liramı ilk çıktığında nokia shoplarda 960dı hangi ara bu kadar düştü,shoplarda da 850ye varmı şayet alıcak olsam dükkanda görmeden almam.

• Bu ve c6-01 ve c7'de de n8deki gibi tv'ye bağlama hd video kaydı vs. varmı?
  • hdmi çıkışı yok, ama 720p video kaydı var
  • umarım en kısa sürede çıkar...
  • C7 ve C6-01 de kamerada autofocus olmaması çok kötü alınmaz bu telefonlar..
  • http://www.biarada.com/nokia-c6-cep-telefonu-white/fiyati/2145955

webdenal da 820.66 TL den satılmış ama stokta kalmamış gözüküyor
  • BU iki telefonunda kamerası fixed focus, yabancı forumlardada yazmışlar N8 ile hardware aynı ama N8 e rakip olmasınlar diye Nokia kamerasını Autofocus yapmamış hiç yakışmamış filan yazıyor yabancı sitelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

C7 ve C6-01 de kamerada autofocus olmaması çok kötü alınmaz bu telefonlar..

bazıları için kamera olayı ön planda olabilir ama bence özellikleri açısından ve görünüş itibariyle alınası bir telefon.
    Zaten önemli olan o anı çekmek.Profesyoyonel bir çekim beklememek gerekir bence.Zaten cihaz sonuçta bir telefon
    fotograf makinası değil...Yinede herkesin görüşüne saygım sonsuz.
  • 50cm'den yakın bişey çekmeyecekseniz problem değil. yani öyle gazete, karikatür, yazılı bir not çekmem diyen için problem değil yani...
  • Arkadaslar bu modelin ekraninda gorilla glass denilen ozellik yok acaba kolay cizilebilir mi ekrani ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.