Şimdi Ara

Nokia c6 mı nokia c6-01 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Dün hepsiburada dan 12 taksitle 592 tl ye nokia c6 aldım. başta içime sindi fakat biraz araştırdıktan sonra pişman oldum gibi.
    http://www.youtube.com/watch?v=UJNYqnnWPvw
    Symbian1 in bu kadar fark edeceğini düşünmedim.

yine hepsiburada'da nokia c6-01 telefonu 598 tl. neredeyse aralarında fark yok.

Ama sorunum şu, daha önce bir süre arkadaşın 5800 ını kullandım hiç memnun kalmadım dokunmatiğinden. Sırf bu yüzden klavyeli bir telefon almak istedim. Çok mesaj yazan, telefondan internete giren biriyim.

C6-01 in dokunmatiği örnek veriyorum bir iphone performansı verir mi. Bozulma ihtimali var mı? günde 160 küsür mesaj yazıyorum. Bir de rahat mı kullanımı ?

Sırf klavyesi için C6 alırmıydınız ? Fiyatları da aynı. Klavye çok güzel bir özellik, keşke c6-01 de de olsa. Sonuç olarak ne önerirsinzi artıları eksileri neler ? hangisini alırdınız?

• Dokunmatiği kolay kolay sıkıntı çıkartmayan bir cihaz C6-01.
  • Her turlu c6-01 alirdim degistirme sansiniz varsa c6-01 alin
  • siparişi iptal edemedim fakat iade edeceğim kutuyu açmadan. c6-01 alayım o zaman teşekkürler. aslında bugün aklıma bir telefon daha yattı. Huawei u8800/ ideos x5 . bu telefon mu nokia c6-01 mi dersiniz ?
  • Öncelikle C6-01 ile C6 arasında dağlar kadar diyebileceğimiz farklar varken neden V6-00 aldınız anlamadım.

C6-01'de yeni S^3 işletim sistemi bulunmakta.S60V5'e göre daha stabil,hızlı,görsel,kullanışlı ve özellikli yeni bir işletim sistemi var.Sırf bu bile C6-00 almamak için bir nedendir.

Öte yandan 8 MP ve HD video kaydı yapabilen bir kamerası var.Bunlar çok önemli farklar.

Konuyla ilgisi olmasa da belirtmek isterim.5800'ın ekranı rezistiftir.Ve parmağınızın ucuyla veya tırnağınızla kullanmayı gerektirir.Ve 5800'ın dokunmatiği bu şekilde kullanıldığında gayet iyidir.Kullanımı kolaydır.Mesajlarınızı ise gayet hızlı yazabilirsiniz.5800'ım olduğu zamanlarda tuşlu telefonda daha yazdığımı hatırlarım.

Neyse konuya dönelim.Rezistif olsun kapasitif olsun dokunmatik ekranlar tuşlu telefonlardan daha sağlamdır.Siz bir şey yapmadığınız sürece bozulmazlar.C6-01'de kapasitif ekran vardır.Yani iPhone'daki ekrandan.Oldukça hassastır.Tırnağınızla kullanamazsınız.

Kesinlikle C6-01 alın.

Huawei Ideos X5 tavsiye etmiyorum.Sağlam olmayan bir kasası var.Ve açıkçası güvenemiyorum pek.Bir de arada bariz kalite farkı var.Ama yine de Ideos X5 güzel telefondur.Alırsanız pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 9 Ağustos 2011; 15:33:28 >

• Klavyesine kandım ya aslında. Dokunmatiklerle rahat mesaj yazamam diye. İphone kadar rahat mesaj yazılıyor diyorsunuz yani ? peki. hepsiburadayı aradım sorun varmış sistemlerinde, iptal ettireceğim siparişi. son 15 siyah ürün kalmış indirimde c6-01. 598 tl iyi bir fiyat mı sizce iyi değil mi ?
  • Ya arkadaşlar bende C6 01 aldım iki gün önce hafıza kartını bilgisayara taktım virüs kaptı heralde hafıza kartını biçimlendirdim sonra.sıfır aldığımda hafıza kartında olan duvar kağıtları filan silindi tabi, telefonda olan videolar....C6 01 telefonu olanlar telefonun duvar kağıtlarını paylaşabilirlermi??yani aslında sıfır aldıklarında hafıza kartında olan şeylerin aynısını...mümkünse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huawei Ideos X5 aldım ya. günlerdir c6-01 mi huawei mi kararsızdım ama artık aldım hele şükür karar verdim. inşallah içime siner kullandığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandirl

Klavyesine kandım ya aslında. Dokunmatiklerle rahat mesaj yazamam diye. İphone kadar rahat mesaj yazılıyor diyorsunuz yani ? peki. hepsiburadayı aradım sorun varmış sistemlerinde, iptal ettireceğim siparişi. son 15 siyah ürün kalmış indirimde c6-01. 598 tl iyi bir fiyat mı sizce iyi değil mi ?

bende senin gibi klavyesine kandım cok mesaj yazan biri olarak ama time gittiğimde tanıdıgım vardı ve bana c6 01 için 600 tl fiyat biçti c6 00 ı sordugumda napıcaksın o telefonu yazılım sorunu var onlarda zaten piyasadan kalkmak üzere ama istersen getirebilirim ama onu alıcaksın hergun yanıma geliceksin servise gönder diye.. 30 tl ver adam gibi telefon al dedi hem dokunmatiği daha iyi hemde kamera 8 mp hemde tip olarak daha güzel dedi baktım gercektende oyle c6 00 kalas gibi ama 01 cok sık duruyor dokunmatige sıcak bakmadıgımı cok msj yazan biri oldugumu soyledigimde zaten dokunmatiğe alıstınmı klavyeyi acmaya üşenirsin ben n97 kullandım hiç gerek duymuyodum dedi c6 01 kafama yattı en kısa zamanda düşünüyorum

• ben 2aydır 01 kullanıyorum.gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.