Şimdi Ara

Nokia C7 mi Iphone 3gs mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bada daki uygulamalara SamsungApps in siteinden bakabilirsiniz. Badaya karşı uygulama konusunda bir onyargi var. ise yarayan her turlu uygulama da var. yeterince hd oyun da var. zaten 4 cikinca 3gs ayfon kısmi üvey evlat konumunda. ben wave2 almadan once 3gs ile wave 2 arasinda kalmistim.donanimsal ozelliklere bakinca 3gs cok geride kaliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Bada daki uygulamalara SamsungApps in siteinden bakabilirsiniz. Badaya karşı uygulama konusunda bir onyargi var. ise yarayan her turlu uygulama da var. yeterince hd oyun da var. zaten 4 cikinca 3gs ayfon kısmi üvey evlat konumunda. ben wave2 almadan once 3gs ile wave 2 arasinda kalmistim.donanimsal ozelliklere bakinca 3gs cok geride kaliyor

Hocam herşeyi anladıkda 4 çıkınca 3Gs üvey evlat konumunda? Haziran ayında apple iphone 5 i tanıtırsa eğer 4 üvey evlat konumundamı olacak şimdik?
  • Kasmalar, takılmalar, donmalar 5800'ın klasik sorunları malesef. Ama artık yavaş yavaş herkes bu sorunlu cihazdan kurtuluyor/kurtulmaya bakıyor. Bu iyi bir gelişme....
    Foto senin için önemlise otofokus ve makro çekim C7 den uzak durmanı tavsiye ederim.
    C7 mi 3 GS mi diye sormuşsun, elbetteki 3GS....

quote:

Orijinalden alıntı: poyrazoglu

Merhaba arakadaşlar, bende şuan Nokia 5800 var.Pek memnun sayılmam.Çok kasıyor sürekli takılıyor e biraz da takoz.Değiştirmek istiyorum da bir türlü karar veremedim.Turkcell kontratlı paketle Iphone 3gs mi alsam yoksa yine kontratlı paketle Nokia c7 mi alsam? Aslında dokunmatik ve işletim sistemi açısından iphone daha iyi ama nokianın da hatırısayılır bi kamerası var + olarak :) Sizin fikriniz nedir

Kesinlikle katılıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Hocam gözünü seveyim kamerası falan demişsin kamerada otofokus yook Zaten bana göre Symbian devri kapandı. Benim tavsiyem İphone 3Gs

Dipnot:3Gs kullanıcısıyım

• aslında foto o kadar da önemli değil prof. makinem var.Sadece telefon üzerinde de iyi bir kamera olsun diye düşündüm
  • Bu saatten sonra 3gs ye para verilmez.Artık değeri kalmadı onların C7 mi diye soracak olursan, eğer kamerada makro (yakın)çekim yapmıyorsan seni pişman edeceğini sanmıyorum.

nokianın menülerine laf edenler ,n8 neden 5800 menüsüne sahip diye laf atanlar , ıphone 2g ile 4g nin arayüzünün aynı olmasına ne diyorlar merak ediyorum
  • ıphone kullanışlı telefondur..

2.el'de c7'den daha ucuza bile bulman mümkün..

bende BB 9500 alacam heralde 2.elde 300'e buldum bitane :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 8 Nisan 2011; 15:38:11 >
  • Tabi ki Iphone 3gs...
  • Foto çok önemli değil diyorsan kesinlikle iphone 3GS, başka maceralar aramaya gerek yok bence.
    Kullanıcı dostu menüler, gerçek dokunmatik keyfi, hızlı, donmayan ve takılmayan bir işletim sistemi, ayrıca bol uygulama ve bol oyun...

quote:

aslında foto o kadar da önemli değil prof. makinem var.Sadece telefon üzerinde de iyi bir kamera olsun diye düşündüm
  • elbette 3GS
  • İkisi arasında 3GS tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
  • şöyle bir kuşkum var iphone hakkında 4 yaygınlaşınca 3gs tarihe gömülcek gibi
  • quote:

şöyle bir kuşkum var iphone hakkında 4 yaygınlaşınca 3gs tarihe gömülcek gibi

5 yaygınlaştığındada 4 tarihe gömülecek bunun kaçarı yok.Onun için telefon alırken sadece kafanızda bu konuyla ilgili 'Ne kadar zaman daha güncelleştirme alıcak acaba' sorusu olsun.Yoksa her telefon illa bi zaman tarihe gömülecek.
  • peki ne kadar devam eder tahmini güncellemeler ? 3gs için
  • 3gs haziran'dan sonra gelecek 5.0'ı kaldırmaz herhalde

çünkü 3g yeni versiyonu kaldırmamıştı

nokia ise 2-3 seneye kadar desteğe devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

3gs haziran'dan sonra gelecek 5.0'ı kaldırmaz herhalde

çünkü 3g yeni versiyonu kaldırmamıştı

nokia ise 2-3 seneye kadar desteğe devam eder

Hocam gözünü seveyim ne dediğine bak yaa 2-3 seneye symbian mı kalır? Forumda kaç kere gördüm N8 kullanıcı yorumlarını "işin en acı tarafı ise telefonu alalı bilmem kaç ay oldu hala işe yarar bişeyler göremedik nokiadan" diyen arkadaşları. 3Gs konusunda haklısın belki haziranda gelecek son sürümü kaldırır kaldırmaz ama nokia konusunda bana göre yanlışsın

• nokia 2012 de windows isletim sistemli telefonlar cikarak yani symbiana olan destegi azalacak
  • pekı bır soru daha , suan turkcel l gold plus paketteym 140 tl fln gelyor kontralı paketle ıphone ayda 169 Tl aldığıma değermı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.