Şimdi Ara

Nokia C7 mi Iphone 3gs mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arakadaşlar, bende şuan Nokia 5800 var.Pek memnun sayılmam.Çok kasıyor sürekli takılıyor e biraz da takoz.Değiştirmek istiyorum da bir türlü karar veremedim.Turkcell kontratlı paketle Iphone 3gs mi alsam yoksa yine kontratlı paketle Nokia c7 mi alsam? Aslında dokunmatik ve işletim sistemi açısından iphone daha iyi ama nokianın da hatırısayılır bi kamerası var + olarak :) Sizin fikriniz nedir

• 5800'dan sonra tekrar nokia'yı düşündüğüne göre iyi cesaret varmış sen de
  • quote:

Orijinalden alıntı: outside

5800'dan sonra tekrar nokia'yı düşündüğüne göre iyi cesaret varmış sen de
    bilmiyorum özellikleri güzel gibi göründü de nokia "takoz dokunmatiği" işte :(
  • quote:

5800'dan sonra tekrar nokia'yı düşündüğüne göre iyi cesaret varmış sen de
    C7 yerine N8 olmalı
  • Olmuşken Wave 2 olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Olmuşken Wave 2 olmalı
    turkcellden kontratlı paketleri kastediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vacca2

turkcellden kontratlı paketleri kastediyorum :)

Alıntıları Göster
    İkisi arasında elbet ki İphone 3gs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bk.

İkisi arasında elbet ki İphone 3gs

Alıntıları Göster
    sonunda biri iphone dedi :)
  • nokiayi ele iphone ve wave bak onlar arasinda ikilemde kalirsanda isletim sistemlerine bak...
  • Hocam gözünü seveyim kamerası falan demişsin kamerada otofokus yook Zaten bana göre Symbian devri kapandı. Benim tavsiyem İphone 3Gs

Dipnot:3Gs kullanıcısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Hocam gözünü seveyim kamerası falan demişsin kamerada otofokus yook Zaten bana göre Symbian devri kapandı. Benim tavsiyem İphone 3Gs

Dipnot:3Gs kullanıcısıyım
    peki iphonede kasma gibi bir sorun oluyormu
  • iPhone da kasma olmaz pek ama wave 2 tcell de kontratli satiliyor. ayfon 4 olmadigi surece bu klasmanda donanimi en iyi telefonlardan biri wave 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazoglu

Olmaz hocam yani bende olmadı şuana kadar alalı 3 ay oluyor yaklaşık çokta memnunum ilk günlerde bi sorun yaşamıştım ama 1 haftadan sonra kalmadı öle bi sorun Bana göre c7 yi bi ele hatta c7 yi geçtim nokia ya bulaşma Bence sen yarın git bi Turkcelle Wave 2 ve İphone 3Gs i incele Wave 2 kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Orijinalden alıntı: poyrazoglu

Olmaz hocam yani bende olmadı şuana kadar alalı 3 ay oluyor yaklaşık çokta memnunum ilk günlerde bi sorun yaşamıştım ama 1 haftadan sonra kalmadı öle bi sorun Bana göre c7 yi bi ele hatta c7 yi geçtim nokia ya bulaşma Bence sen yarın git bi Turkcelle Wave 2 ve İphone 3Gs i incele Wave 2 kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar yani

Alıntıları Göster
    yalnız wave 2'de iphone'da ki program ve oyun çeşitliliğini bulamazsın. bada çok kısıtlı henüz, ileride ne olacağı da belli değil. çünkü samsung kendi işletim sisteminden çok android'e ağırlık veriyor.

• quote:

yalnız wave 2'de iphone'da ki program ve oyun çeşitliliğini bulamazsın. bada çok kısıtlı henüz, ileride ne olacağı da belli değil. çünkü samsung kendi işletim sisteminden çok android'e ağırlık veriyor.

Alıntıları Göster
    wave 2 değilde galaxy s hoşuma gitti açıkcası ama iphone herzaman daha değerli gibi
  • quote:

Katılıyorum arkadaşa sanırsam Appstore da 300.000 üzerinde uygulama var. BADA da ise 13.000 civarı olması lazım yanlışlık olabilir
  • c7 nin kamerasi fasondan 8 mp , benim 3.2 mp telefondan bile iyi cekemez , otofokussuz bir telefonun kamerasindan hayir gelmez yani , bu iki cihaz arasinda iphone 3gs daha iyidir ama android isletim sistemli cihazlara bakmanda yarar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

c7 nin kamerasi fasondan 8 mp , benim 3.2 mp telefondan bile iyi cekemez , otofokussuz bir telefonun kamerasindan hayir gelmez yani , bu iki cihaz arasinda iphone 3gs daha iyidir ama android isletim sistemli cihazlara bakmanda yarar var
    ikisi kıyas bile götürmez.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

ikisi kıyas bile götürmez.......

Alıntıları Göster
    Şu vakitten sonra Symbian telefon alınmaz...

Nokia göz boyamayı iyi beceriyor. Orta sınıf bir telefona iyi kamera takıp üst sınıf diye satıyor. En iyi telefonu diyebileceğin N8'in kamerasını çıkar geriye bir şey kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

Şu vakitten sonra Symbian telefon alınmaz...

Nokia göz boyamayı iyi beceriyor. Orta sınıf bir telefona iyi kamera takıp üst sınıf diye satıyor. En iyi telefonu diyebileceğin N8'in kamerasını çıkar geriye bir şey kalmıyor

Alıntıları Göster
    haklısınız bi yönde :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.