Şimdi Ara

Nokia'dan Asha serisi dokunmatik ekranlı üç yeni cep telefonu: 305, 306 ve 311 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
31.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia nın telefonların da kullandığı malzeme kalitesine hayranım.En ucuz modellerin de bile kalite den ödün vermiyorlar.Asha 311 modelini bir haftadır kullanıyorum tasarımı malzeme kalitesi harika.Günde 1 saat internet yarım saate yakın telefon görüşmesi yarım saatte müzik dinliyorum şarjı bugün 5. gün bitmek üzere.480p 25 fps video çekiyor oldukçada akıcı.Fotoğraf kalitesi de yeterli.Samsung un dandik kanserojen malzemeler den ürettiği telefonlardan çok daha iyi.

NOKIA CONNECTING PEOPLE

• Nokia bence bu saatten sonra giriş seviyesive orta seviyeye yakın telefonlar yapmalı. Asıl o bölüm boş. İstemediğin kadar pahalı telefon var. Ama f/p olarak giriş seviyesi çok telefon yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çokonat

Nokia nın telefonların da kullandığı malzeme kalitesine hayranım.En ucuz modellerin de bile kalite den ödün vermiyorlar.Asha 311 modelini bir haftadır kullanıyorum tasarımı malzeme kalitesi harika.Günde 1 saat internet yarım saate yakın telefon görüşmesi yarım saatte müzik dinliyorum şarjı bugün 5. gün bitmek üzere.480p 25 fps video çekiyor oldukçada akıcı.Fotoğraf kalitesi de yeterli.Samsung un dandik kanserojen malzemeler den ürettiği telefonlardan çok daha iyi.

NOKIA CONNECTING PEOPLE

o kadar telefon varken 5 para etmez asha 311 mi aldın bilinçsiz tüketicimisiniz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie.

quote:

Nokia nın telefonların da kullandığı malzeme kalitesine hayranım.En ucuz modellerin de bile kalite den ödün vermiyorlar.Asha 311 modelini bir haftadır kullanıyorum tasarımı malzeme kalitesi harika.Günde 1 saat internet yarım saate yakın telefon görüşmesi yarım saatte müzik dinliyorum şarjı bugün 5. gün bitmek üzere.480p 25 fps video çekiyor oldukçada akıcı.Fotoğraf kalitesi de yeterli.Samsung un dandik kanserojen malzemeler den ürettiği telefonlardan çok daha iyi.

NOKIA CONNECTING PEOPLE

o kadar telefon varken 5 para etmez asha 311 mi aldın bilinçsiz tüketicimisiniz ya

Valla piyasaya hakim olmama rağmen babama çatır çatır 311 alıcaz. Babam desen android bilmez ios bilmez, android ona çok karışık sağdan çekiyosun bişey geliyo aşağı çekiyosun bişey geliyo, bi şekilde net açılır fatura, donar eder reset atar kapanır babam bunlarla uğraşamaz. Bu telefonlar tam ona göre. O yüzden herkes bilinçsiz tüketici olmayabilir.

• 150 liralık telefondan ne bekliyorsunuz?? Samsungun yada htc nin yada sony nin 150 tl lik kapasitif dokunmatik telefonu varda bizmi görmedik.
    facebook a girsin mesaj çeksinden başka bir şey beklemeyen sınıfa çok güzel bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

quote:

NOKIA CONNECTING PEOPLE

Valla piyasaya hakim olmama rağmen babama çatır çatır 311 alıcaz. Babam desen android bilmez ios bilmez, android ona çok karışık sağdan çekiyosun bişey geliyo aşağı çekiyosun bişey geliyo, bi şekilde net açılır fatura, donar eder reset atar kapanır babam bunlarla uğraşamaz. Bu telefonlar tam ona göre. O yüzden herkes bilinçsiz tüketici olmayabilir.

yaşlılar için belki olabilir ama bu seferde dokunmatikte sorun yaşayacaklar

• quote:

Orası öyle fakat artık pek alternatif bulunmuyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

Orası öyle fakat artık pek alternatif bulunmuyor:)

onlar maalesef daha çok tuşlu telefon seviyorlar tuşlu telefonlarda ya çok dandik yada çok pahalı yani nokianın asha serisi tamamen piyasada adını hatırlatmasından başka birşey değil alanda vardır baya

• quote:

quote:

NOKIA CONNECTING PEOPLE

Bilincim gayet yerinde 320 TL ye alınabilecek Android olmayan en iyi telefondur Asha 311.Söyle bakalım bay bilinçli tüketici bu fiyata Asha 311 den daha iyi telefon hangisi ?.Dediğim gibi Android olmayan.Android isteseydim aynı fiyata Galaxy Y var onu alırdım.

• Nokiadan sasmayin kendinizi aşmayin 5 para etmez andorite gecmeyin rn kotu nokia bile iyidir bu cakma telefonlardan
    nokianin ustune cihaz yok her zaman kral nokia kalacak androit falan gecici sevda. bu fiyatada bu telefonlar super cin mali cakma androidlerde bile bu fiyat yok. Lg optimus 3d nerdeyse 2 yillik androit kullanicisiyim asla fanlik yapmam ya iphone ya nokia bundan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asha 311 sahibiyim çift kameralı önde de kamera var. 3,5G yazıyo kullanan görüşen varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

BEN ASHA 306 YI ALCAM AMA YORUMLAYANLAR İYİ OLMADIGINI SÖYLÜYOR AMA GÖRÜNÜŞÜ COK GÜZEL
    O YÜZDEN ASHA 311 İ ALMAYA KARAR VERDİM ASHA 306 YINDA ASHA 311 İN DE 3G Sİ VAR AMA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YOK NE İŞE YARAR GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YOKSA 3G DEDEMİN TELEONU 3G Lİ AMA DOKUNMATİK DEGİLL YA TAVSİYE ETMEM YUPİ HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM DİYENLER

311 her yönünden iyi ve o sağ üstteki şeyde kamera değil sensör yani kulağına koyunca telefonu konuşurken telefonun ekranını kapatıyor bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydoganlar1156

asha 311 sahibiyim çift kameralı önde de kamera var. 3,5G yazıyo kullanan görüşen varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

o kamera değil sensör kulağına koyunca konuşurken ekranı kapatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Nokiadan sasmayin kendinizi aşmayin 5 para etmez andorite gecmeyin rn kotu nokia bile iyidir bu cakma telefonlardan
    nokianin ustune cihaz yok her zaman kral nokia kalacak androit falan gecici sevda. bu fiyatada bu telefonlar super cin mali cakma androidlerde bile bu fiyat yok. Lg optimus 3d nerdeyse 2 yillik androit kullanicisiyim asla fanlik yapmam ya iphone ya nokia bundan sonra.

O RLY?
    Satıcı falansınız galiba. Androit değil android o bu bir. Nokia da uygulama kullanılmaz symbian kadar rezil bir işletim sistemi yoktur bu iki. Olmadı işte Nokia symbian dokymmatik telefonu sevmedi zorlama uygulama falan. Yoksa Facebook a girim müzik dinleyeyim diyene güzel telefon.
    Bu yazdıklarım Lumia serisi haricindedir. Lumia serisi mükemmelin tanıma yaklaşmıştır. Uygulama sıkıntısı olmasaydı şuan lumia 920 kullanıyor olacaktım. Gerçi 2-3 ay sonra geçerdi o sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence nokia artık uğraşmasın devirleri kapandı
  • Bu devirde hala Nokia mı kaldı?
  • en son tarih dersinde görmüştüm nokia diye bi firma
  • bncede almayın 311 asha cok kötü 3 gün kullandım bozuldu telefon kapanıo wifi bağlanmıo facebook paketim warken girmio bnde telefonu servise verdim bu hafta içinde qelcekmiş

• sa arkadaşlar telefonu bayadır kullanıyorum telefon güzel gibi gelsede android telefonların yanında 3310 gibi. dokunmatik kapasitif olmalıydı. işletim sistemi s40 olmamalı ulan s40 neee nokıadan sogudum aklınız varsa android yada nokıa win8 s60 n9 c7 falan gerisi oyuncak s40 hayatta almayın kasıyor ama 1 güncellemeye bakar nerde o akıl nokıa da

• Tasarım berbat ve ucuz da değil hanny
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.