Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
97.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu resistif ekranlar gerçekten çok iğrenç... neden bastırmatik telefonlarda inat ediyor nokia... Artı o işletim sistemi ile resistif ekran kulanımı çok kötü..
  • O videoda ki kadar hızlı mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

O videoda ki kadar hızlı mı acaba ?

sence
  • 5800 varken ve 50 çeşit kırpılmış modeli barken ne gerek vardı bi daha. Güya yeni model çıkarıyor. GÜya yenilik yapıyor. Zaten 5800 430 liralara satılıyordu. 300 liraya satarsa neyse. Yoksa inalmaz çınlatacağım kulaklarını nokianın. Bi de buna yazılım güncellemesi beklersiniz artık. Senye belki hatalırın birazını düzeltip, birazda çalışan yerlerini bozarlar.
  • çok şık bi tasarım :) nokia da bu aralar bu konuda büyük gelişmeler var... bide symbian^3 olsaymış daha iyi olurmuş .
  • biri iphoneden iyi demiş nokia iphone a hala yetişemedi..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRKİY3

biri iphoneden iyi demiş nokia iphone a hala yetişemedi..!

sen bilmiyorsun nokia'nın her basmatik telefonu iphone'dan kat kat iyidir
  • Basmatik spor...

5 para etmez bir nokia klasigi daha.
  • dandik
  • Bir tasarimi guzel, tabi bir daha nokia almam
  • Fiyatı ne kadarmış ya
  • Benim N79'umdan daha iyi mi?
    360 MHz işlemci - 600 MHz
    Tuşlu - Dokunmatik

Her türlü N79 alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

ısıtıp ısıtıp koyuyor önünüze nokia. sizde yiyorsunuz aferin aferin

hadi birisi cıksın "nokia dan şaşmam" desin.

Ben bunu 4-5 sene önce diyordum bir kişi bile bana hak vermiyordu.O zamanlar nokia nın dokunmatik ekranlı telefonu yoktu benim motorola yı görenler ''niye çinmalı aldın ki'' diye soruyorlardı.4. kattan betona düştü telefon ama hala kullanıyorum acaba nokia olsaydı ne olurdu?

Motorolaya cin malı diyen toplumun telefondan anlıyormuş gibi takılıp ''nokia dan şaşmam' demesi bana çok normal geliyor.Son zamanlarda tepki bile vermiyorum.

• 5 Para etmez... Birde Bütçe dostuymuş... Ekranı kapasitif yap + 720p video çekme koyda bir işe yarasın en azından... Bunun yerine git Wildfire al 10 kat daha iyi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

5mp. kamera ama flaş yok.

evet değişik olmuş
  • konu yanlış yerde
  • şöyle otu *oku iphohe la kıyaslanmıyor mu deli oluyorum

sanki her cep telefonu iphone ile aynı segmentteymiş gibi her telefona bir çamur atma girişimi

giriş seviyesinde hala en iyi ve sağlam telefonu nokia yapmaktadır, kullanıcıların %70 i hala bu telefonu kullandığına göre nokia daha uzun süre lider kalır ( aa pardon türklerde gösteriş hastalığı vardı değil mi ? totosuna giyecek donu olmasada iphone alır, o nedenle %60 ta olabilir)

neyse konuya dönelim, kötü bir telefon :)

zaten dokunmatik telefona sıcak bakmıyorum o ayrı, ama 15 fps video olmuş mu şimdi :)
  • baktım telefona güzel bu ülkede dokunmatik almak isteyenler alır yani tutabilir.

Eğer iphone da Türkiye'ye ucuz fiyatla girse o zaman herkeste iphone olur ( pardon ucuz fiyatla girmesi mümkün deil , bizimkilerin kdv mantıgını biraz abartmamaları gerekir)

e ucuz olsa o zamanda iphonu kötülüceksiniz yani bunun sonu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dionysius -- 14 Ekim 2010; 16:41:43 >
  • video yu izledimde kızımı alacaz telefonu mu telefondan çok kızı gösteriyor :D:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.