Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
97.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki sene önce çıkardıkları telefondan çokta büyük farkı yok.Makyajlayıp satıyorlar
  • iphone gerçekten başarılı bircihaz. bir cihaz gerçekten bu kadar başarılı olur. android filan yanında hikaye. ama ben bu cihazı tercih ederim. mesele tercih meselesi çok güzel yapmış telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grader

quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

iphonea beş basar

Ayfondaki kıstlamalar nedeniyle ben de sevmem ama bunu dalga geçmek için yazdığınızı varsayıyorum.

Arkadaşlar ayfon nere bu nere. Sınıf, fiyat, özellik, donanım resmen alakaya çay demle. Her modeli neden ayfonla kıyaslıyorsunuz anlamadım. Benim eleştirim zaten benzeri bi sürü versiyonu olan bir model itekrar yeni model diye çıkarmasıdır. Yoksa bu 500 liraya filan satacaksa 5800 var diyorum. Bi daha milletin kafasını bulandırmanın ne alemi var?

haklısın 5800 çok satıyor diye heralde anlamak güç

• Mac2cryme birader aklın başındamı senin :D:D
  • Gereksiz bi' model olmuş,
    -resistif
    -flaş yok
    -otofokus yok
    -symbian^1

İnsan bari bi' flaş koyar, anlamıyorum şu nokia yı, bazen aşırı derecede saçmalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Gereksiz bi' model olmuş,
    -resistif
    -flaş yok
    -otofokus yok
    -symbian^1

İnsan bari bi' flaş koyar, anlamıyorum şu nokia yı, bazen aşırı derecede saçmalıyor...

Yahu nasılsa bu model yine o biçim satacak, "Nokia" ya... Millet gözü kapalı alır...
  • quote:

Artı öyle saçma salak hareketler ve beceriksizlikler yapıyorki milleti resmen tiksindirdiler. Örneğin son symbian serisinde yani s^3 telefonların sadece birinde otofokus var. E7 mesela en az 1500 liraya satılacak ama otofokus yok, 8 mp çift led flaş var. Ne alaka değil mi?

E serisi cihazlar iş odaklı cihazlardır ve görüntüleme odaklı cihazlar değillerdir bu yüzden otofkous beklemek çok saçma. O cihazı alan kişi kamerasına bakmaz ofis özelliklerine, eş zamanlı mail alıp gönderimi ve iş odaklı kullanımına bakar. Şu an S^3 tabanlı 4 cihaz var. Biri N serisi biri E serisi diğer ikisi de C serisi cihazlar. C ve E serisi cihazlar kamera odaklı seriler değillerdir. İyi bir kamera istiyorsanız N veya X serisi bir cihaz almak zorundasınız.
  • yaklaşık 3aydır iphone ve 6300 kullanıyorum.bazı arkadaşlar işi abartıyorlar ekran neden öyle değil gibisinden.Bütçe dostu telefonda ne işi olsun o ekranın.flash yoktur ama belki kamerada bi ayar vardır.iphonede oda yok çok sinir bozucu. kaliteyi ucuza yaşamak istiyorsanız 2.el iphone alcaksınız ben 3g 16gb beyaz türkiyeden alınma cihazı 500e aldım mesela :)
  • vergiler haricinde 170Euro yanii 500-550TL gibi satılacak . o zaman neden bunu alayımki , gider hiç değilse bazı sorunları ciddi anlamda giderilmiş 5800XM alırım 460TL ye
    bu nokia gittikçe akılsızlaşıyo ya da koyun gibi sanıyor tüketiciyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

artıları:

-5800dan görece güzel tasarım (bana göre daha güzel olmuş)
    -arm 11 600 mhz işlemci (5800 fw update ile 434 mhz hızında çalışan bir işlemciye sahip)
    -ram miktarı sanırım her iki telefonda aynı

eksileri:

-dahili hafıza 5800dan daha düşük 40 mb
    -hala symbian^1 işletim sistemi
    -resesitive ekran
    gördüğüm kadarıyla nokia nın capasitive ekranlı tel fobisi devam ediyor.ayrıca 2008 sonunda çıkardığı 5800dan sonra üzerine ekledikleri özellikler neredeyse sıfır.şuan n8in satışta olmadığını varsayarak nokia'dan capasitive ekranlı telefon almak istediğimizde tek seçenek x6.nokia gerçekten ilginç işler yapıyor.ama bu onları olumlu mu yoksa olumsuz mu etkileyecek göreceğiz.

not:eğer bu telefon 400-500 tl arasında çıkarsa yukarıda söylediğim herşeyi yutarım o zaman f/p canavarı bir telefon olur.ama tabi o kadar ucuza çıkarsa

sizin gibiler alır işte

bilmem farkında mısın kamerada autofocus yok , flaş yok ... ve hala 400-500 arası çıkarsa f/p diyecek kadar nokia bağımlısısın .. ehh sizin gibiler olduktan sonra Nokia ne çıkarsa yok yok satar

• bütçe dostu denen bir telefonun konusunda iphonedan dem vuruluyor. ne içtinizse dökün lavaboya başkası da zarar görmesin. şaka tadında insan çok bu forumda.
  • 5800 in kizkardesi gelmis
  • Ahh Sony Ericsson...
  • potansiyel apaçi telefonu yolunda emin adımlarla...
  • T ile başlayan samsung'la beraber sony ericsson satan bir distribütör vardı zamanında..Onun yüzünden sony ericsson öldü bu memlekette..Symbian diye işletim sistemimi olur ya, makyajla arayüzü değiştir sat ne de olsa hala renksiz ekran telefon satan bir zihniyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 15 Ekim 2010; 9:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Artı öyle saçma salak hareketler ve beceriksizlikler yapıyorki milleti resmen tiksindirdiler. Örneğin son symbian serisinde yani s^3 telefonların sadece birinde otofokus var. E7 mesela en az 1500 liraya satılacak ama otofokus yok, 8 mp çift led flaş var. Ne alaka değil mi?

E serisi cihazlar iş odaklı cihazlardır ve görüntüleme odaklı cihazlar değillerdir bu yüzden otofkous beklemek çok saçma. O cihazı alan kişi kamerasına bakmaz ofis özelliklerine, eş zamanlı mail alıp gönderimi ve iş odaklı kullanımına bakar. Şu an S^3 tabanlı 4 cihaz var. Biri N serisi biri E serisi diğer ikisi de C serisi cihazlar. C ve E serisi cihazlar kamera odaklı seriler değillerdir. İyi bir kamera istiyorsanız N veya X serisi bir cihaz almak zorundasınız.

MAdem iş serisi 8 MP ve çift led flaşın ne işi var. 3 mp kamerada bile standart olan bir özelliği kırpmakla iş serisinin ne alaksı var. Bu nokianın çakallığından başka bişey değil. 2 mp koysa flaş koymasa, sabit odak koysa derizki bu da iş serisi, maliyet, azaltmak için vs. 8 mp suluboya fotoğras mı çekecek millet. 5800daki kamerayı koysa aynen kimsenin sesi çıkmazdı. Ama 8mp koyuyorsan kameraya önem verilmediğini söyleyemezsin. 1500 lira para verecceğim modelde bi zahmet otofokus lsun. Bunun savunulacak bi yanı yok. Bu kadar nokia savunmanın ne getirisi var size anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Resistif -
    Symbian^1 -
    Tasarım -
    Alınır mı ? - ()

+ Flash

• nokia her kesime hitab ediyo sadece telefonum olsun diyosan guzel telefonlari var ama teknolojide su an icin biraz geride kaldilar. Ama hep oyle olacak diye bisi yok devir degisir devran doner hep donmustur. iphone sadece cebi siskinleri hedef alan bi marka o yuzden kiyaslanacak markalar degil nokia ile. Iphone un yaniti zati Samsung Galaxy S :) kafa kafayalar samsung teknolojik olarak daha ilerde. Ama gosteris kismi olarak iphone tabiki kasasi daha sik. Masanin uzerine koyup hava atanlardansaniz iphone :P ama teknoloji diyorsaniz su anda Galaxy S.
  • 5800 varken piyasad bunu almak için gerekli bir neden yok. Akılları sıra farklı ürün gibi piyasaya sunup sazan avındalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

T ile başlayan samsung'la beraber sony ericsson satan bir distribütör vardı zamanında..Onun yüzünden sony ericsson öldü bu memlekette..Symbian diye işletim sistemimi olur ya, makyajla arayüzü değiştir sat ne de olsa hala renksiz ekran telefon satan bir zihniyet.

Tekofaks?

Panasonic ile beraber Sony Ericsson'un distribütörüydü. Sonrasında ne oldu bilmiyorum, SE'ler Türkiye'ye gelmemeye başladı, E250'ler ele ayağa düştü falan. Bizim milletteki Nokia hastalığı yüzünden SE Türkiye'de pek ilgi görmedi. Hatta şöyle bir olay anlatayım, arkadaşım telefon alacaktı bende W810 vardı arkadaşta Nokia 7250. Benim telefondan almasını söyledim ama adam kullanmadığı telefona çamur atmaya başladı. İşte Nokia şöyle Nokia böyle kullanımı kolay falan senin telefonun tipi bile ofsayt (!!!) diye gitti 6280 aldı. Yani insanlar böyle, bilmedikleri şeyler hakkında ahkam kesmeyi çok seviyoruz.

Neymiş, Nokia'da Symbian varmış da Symbian'a program atılıyormuş da, ba ba ba ba ba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 15 Ekim 2010; 14:59:39 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.