Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
0
Favori
97.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon ne zaman çıkacak arkadaslar bilen var mı??
  • Arkadaşlar iphone tabi ki iyi güzel ama bu telefonla iphone nun fiyatı birmi? bütçesi olmayan arkadaşlar için iyi bir seçim olsaydı tek eksiği görüntülü konuşma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

yine basmatik bir telefon daha.Bravo nokia alkış.gif

En güzel yorumu yaptınız. Tebrikler.
  • nokia 6100 kullanıyorum memnunum
  • Bir marka fanatikliğine ve sivri yorumlara karşıyım burada bence gereksiz mesajlarla
    gerginlik yaratılıyor. Daha içi dolu yorumlar yapılmasını beklerdim...

Parası olan ve parasına kıyabilen gider en iyisini alır iPhone 4 alır v.s. kimse karışamaz.
    İsteyen de bu cihazı alır.

Ben şahsen iphone 4 almam daha doğrusu o kadar para vermem ve bu cihazı alırım kesinlikle.
    Ama iphone alanlara da saygı duyarım ve hiç eleştirmem kesinlikle , beni ilgilendirmez.
    iPhone ile neden kıyaslandığını da gerçekten hiç anlayamıyorum.

Bu fiyata bu kadar şık ve fonksiyonel bir cihaz varken bence kaçırmamak lazım derim, gösteriş
    ve abartıyı sevmeyen ve şıklığa önem verenler için harika bir cihaz.

Tüm işlemleri fazlasıyla yapmak mümkün ve GPS, Wi-Fi , İnternet v.s. gibi özelliklerle de göz dolduruyor,
    çok fazla övülecek bir cihaz değil ama diyorum ki fiyatına göre kesinlikle alınabilecek bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technological

Bir marka fanatikliğine ve sivri yorumlara karşıyım burada bence gereksiz mesajlarla
    gerginlik yaratılıyor. Daha içi dolu yorumlar yapılmasını beklerdim...

Parası olan ve parasına kıyabilen gider en iyisini alır iPhone 4 alır v.s. kimse karışamaz.
    İsteyen de bu cihazı alır.

Ben şahsen iphone 4 almam daha doğrusu o kadar para vermem ve bu cihazı alırım kesinlikle.
    Ama iphone alanlara da saygı duyarım ve hiç eleştirmem kesinlikle , beni ilgilendirmez.
    iPhone ile neden kıyaslandığını da gerçekten hiç anlayamıyorum.

Bu fiyata bu kadar şık ve fonksiyonel bir cihaz varken bence kaçırmamak lazım derim, gösteriş
    ve abartıyı sevmeyen ve şıklığa önem verenler için harika bir cihaz.

Tüm işlemleri fazlasıyla yapmak mümkün ve GPS, Wi-Fi , İnternet v.s. gibi özelliklerle de göz dolduruyor,
    çok fazla övülecek bir cihaz değil ama diyorum ki fiyatına göre kesinlikle alınabilecek bir cihaz.

+1
    Her yeni çıkan telefonda iphone ile kıyaslama mantığından bunaldım artkHangi başlığa baksam onunla bir kıyaslama, tamam güzel telefon ona sözüm yok herkesin bütçesi iphone almaya yetiyor mu, kaldı ki herkesin beklentisi istekleri farklı illa iphone öne sürülecek başlıklarda

• alıp kullanan yorum yapacak olan varmı acaba?
  • 5800 varken bunu almak mantıklı gelmiyor insanlara. Öyle de zaten.
  • bence bu daha iyi 5800 dan. biri alıp incelese benimde alımda olan şık hafif güzel bir model
  • Nesiyle daha iyi.? Otofokussuz kamerasıyla mı.? c serisinin hoparlör sesi nasıldır peki.? Bu telefon için cfw de çıkarılacağını sanmıyorum.
    5800 c5-03 den daha üstündür. c5'in tasarımı şıktır o da görecelidir.
  • ben bu telefonu dün aldım.telefon baya hızlı ve tasarımı çok güzel ama youtube'a giremedim ve facebook videolarını oynatmıyor.bu sorunu nasıl hallederim?(6630'dan sonraki ilk telefonum acemilik yaşıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardinolu

ben bu telefonu dün aldım.telefon baya hızlı ve tasarımı çok güzel ama youtube'a giremedim ve facebook videolarını oynatmıyor.bu sorunu nasıl hallederim?(6630'dan sonraki ilk telefonum acemilik yaşıyorum)

Skyfire veya BoltBrowser internet tarayıcısı yükleyin. Küçük bi' araştırmayla bulabilirsin.
  • Tasarım güzel ama, Symbian ya. Harbi yeter.
  • symbian bitmiştir istiyorsan N8 değil N5000 gelsin android symbiana oranla 3 kat daha hızlı

iphone ile zaten karşılaştırılmaz ama nokia artık androide geçmeli yada maemo
  • tasarımı güzel ama resistive ekran olayı kötü..
  • bütün yorumları okudum çünkü bu telefonu almayı düşünüyorum, fakat kendini bilmez bi kaç arkadaş sürekli iphone iphone başka bişe yok, ya bilginiz varsa telefonun şusu güzel al kardeşim yada şundan dolayı alma dersin i phone un iyi bi telefon oldugunu zaten biliyoruz fiyata göre kıyaslama yapın lütfen aynı paraya daha iyi bi telefon varsa onla kıyaslayın arkadaşım laf kalabalığına gerek yok, bu telefonu 450 tlye buldum ve almayı düşünüyorum. bide herkesin ihtiyacı farklıdır onlarıda göz önüne alın ben gece foto çekmicem bununla yada görüntülü görüşme henüz hiç yapmadım ve lazım olacagınıda sanmıyorum önemli olan şarjının uzun gitmesi ve push mail buda fazlası ile işimi görüyo ...
  • Alanın aklımna tüküreyim bu konuda çok ciddiyim.

Nokia resmen artık keriz ortamı arar oldu bu konuda.

Tutup iphone falan kıyaslaması yapmayacağım ama,

Tutup Samsung Wave 5253 S575 gibi bir telefonu 403 TL'ye almak varken buna 450 TL verirseniz inanın kerizsiniz. Kerizin en büyüğü hem de.
  • nokıa c5-03 aldım bı kac gun oldu,donma kitlenme yapıyo tavsiye etmiyorum
  • bu ücrete bu ekran kalitesi htc tattoo da bile yok bende iki telefon birden var biri nokia c5-03 diğeri ise htc tattoo ama bu nun ekranı hem daha büyük hemde daha net internet hızı daha yüksek tek eksiği tüm android kullanmadığımız milyonlarca ya da kullanmak isteyipte milyar terabyte lık bi telefonumuz olamayacağı için bu daha sade ve şık herkeze tavsiye ederim he bu arada tattoo htc telefonu satayım dedim adamlar telefonun markasına hatice dediler hatçe sende kalsın nokya yokmu dediler bende yokya dedim he he he...
  • resistif?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.