Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
97.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonan61

5800'ın yerini bu telefon alacak bence. Ben çok beğendim fiyatı da tahminim 500 liradan biraz fazla olur. Bu telefona fazla değil.

nokia senin gibi cahillere para mı ödüyor ne ? birde saçmalayıp 5800XM in yerine geçecek demişsin . nesiyle geçecek görüntülü konuşma olmamasıyla mı ya da autofocussuz bir kamerası olmasıyla . !!!
  • bu cihaz 800tl civarına piyasaya düşer sonra 500e düşer herkes alır. düşük bütçeli kişiler için güzel model.
  • bir 5800 kullanıcısı olarak diyorum ki nokia artık resistif ekran kullanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

bir 5800 kullanıcısı olarak diyorum ki nokia artık resistif ekran kullanmasın

kesinlikle resistif ekran nedir ya çağ dışı resmen!
  • Abi symbian oldu bitti tarih oldu
  • Ne Samsung, ne Nokia, iPhone 2G 'nin kalitesine bile eş değer bi telefon üretemedi..
  • Bu telefona para verilmez ekran işi bitiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Ne Samsung, ne Nokia, iPhone 2G 'nin kalitesine bile eş değer bi telefon üretemedi..

iqnuz çok yüksekmiş. tebrik ederim.
  • tuş takımı olan kullanışlı blok telefonları özledim
  • gavur parası ile 5 para etmez nokia bayatlamış yemekleri sunuyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Ne Samsung, ne Nokia, iPhone 2G 'nin kalitesine bile eş değer bi telefon üretemedi..

forum silinebilir.
  • Hacı alıncak telefon c5-03 yada 5800'dır !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Hacı alıncak telefon c5-03 yada 5800'dır !!!

hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

i phoneden iyi duruyor

şaka yapıyorsun dimi ?

Tabi ki şaka yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Özellikler hoşuma gitti alırım diyordum yorumları okudum vazgeçtim k790 ile devam

• fıstık gibi telefon valla... yok işlemcisi şöyleymişş yok şurası şuymuş o su varmış bu su yokmuş sonuçta her işini mobil olarak görüyor mu? görüyor!!! fiyatıda uygun... eee o zaman iphone denen cihaza bilmem kaç milyar verenlerin bence tahtası eksik :))
  • nokia piyasayı sallayacak fiyatlara satması ortalığı karıştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatonair

fıstık gibi telefon valla... yok işlemcisi şöyleymişş yok şurası şuymuş o su varmış bu su yokmuş sonuçta her işini mobil olarak görüyor mu? görüyor!!! fiyatıda uygun... eee o zaman iphone denen cihaza bilmem kaç milyar verenlerin bence tahtası eksik :))

ayfon en ufak parmagin dokunmasini algilayan ekrana sahip ayni seyi bu tlefonda yapmaya calis ha ? ayfonda ne mi var ses var kullanim kolayligi var simbiyan yok birde milletin agzindan dusmuyor muti tac vs vs 4*4 luk mu bir telefonmu dersen denilmez.. telefonu telefon olarak kullacaksin arkadas tabi kisiden kisiye degisir
  • quote:

fıstık gibi telefon valla... yok işlemcisi şöyleymişş yok şurası şuymuş o su varmış bu su yokmuş sonuçta her işini mobil olarak görüyor mu? görüyor!!! fiyatıda uygun... eee o zaman iphone denen cihaza bilmem kaç milyar verenlerin bence tahtası eksik :))

kimin tatası eksik belli oluyor , önce iphone'a o kadar çok para verenler aptal yerine koyuyorsun sonra bu cihazının fiyatının uygunluğundan bahsediyorsun , sen önce dokunmatkli diğer teşefonların fiyatını öğren özelliklerine göre kıyasla ondan sonra konuş , ilk defa dokunmatik cihaz kullanmaya başladığın ve özendiğin belli oluyor , yazın sırıtıyor çünkü .

insanları yanlış yönlendirmeyellim . isteyen istediği cihazı alır ama başka markalara çamur atmadan konuşmalıyız bence çünkü böyle sırıtan yazına böyle cevaplar alırsın , demedi deme . şakası bile yanlış anlaşılıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

quote:

kimin tatası eksik belli oluyor , önce iphone'a o kadar çok para verenler aptal yerine koyuyorsun sonra bu cihazının fiyatının uygunluğundan bahsediyorsun , sen önce dokunmatkli diğer teşefonların fiyatını öğren özelliklerine göre kıyasla ondan sonra konuş , ilk defa dokunmatik cihaz kullanmaya başladığın ve özendiğin belli oluyor , yazın sırıtıyor çünkü .

insanları yanlış yönlendirmeyellim . isteyen istediği cihazı alır ama başka markalara çamur atmadan konuşmalıyız bence çünkü böyle sırıtan yazına böyle cevaplar alırsın , demedi deme . şakası bile yanlış anlaşılıyor .

nesine özeniyim dokunmatiğin :) ben 50 milyonluk tel. kullanıyorum senin iphone yada beş para etmez htc ler ile gereksiz yaptığın ne varsa ben elimdeki 50 milyonluk telle senden daha hızlı yapıyorum hemde emin ol senin kullandığın milyarlık telefonundan milyon kat sağlam ve dayanıklı :)) insanları aptal yerine ben koymuyorum asgari ücretin 2-3 katı bir cihaza boş yere para vermelerinden bu belli oluyor.... gösteriş yapmayı seviyorsan sokakta emin ol kimse elindeki telefona vayyy bee demiyorr direk aptal,kerize bak diyor :)) sonrada çıkıp bana parası bol ki alıyorlar deme petrol kralıda olsa keriz her zaman kerizdir :))
    c3 modelini çıkarmışsa nokia bu özelliklerde iphone meraklısı gidip onu alır kat kat daha iyi tabii... bunun daha başka açıklaması ne olur ki ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 6 Aralık 2010; 15:02:08 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.