Şimdi Ara

NOKIA'dan Çift Kameralı 6680....!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Under the tentative data for the 2Q 2005 Nokia plans to start shipments of the top-end model Nokia 6680 equipped with two digital cameras.

At the moment we get the info that Nokia 6680 will be positioned above Nokia 6630 in the line, however it looks rather like Nokia 6670 than Nokia 6630.

Besides the new slider 3G phone powered by Series 60 will be equipped with two integrated digital cameras – one on the front panel, the other on the back panel. The handset supports the transfer of live video during phone talks and displays 3D graphics, it might enable GUI control and menu navigation.

To add, Nokia 6680 will be listed at some €650. Nokia pays much attention to the promotion of this top-end model, so it has registered a special domain NOKIA6680.COM (but it’s not yet active). We’ll keep informing our readers on the project as we get new info on Nokia 6680

• 2005 yılının 2.çeyreğinde piyasaya girecek bu ürün çift gijital kameraya sahip bir ürün 3.nesil olarak adlandırılan serinin 6630 dan sonraki örneği 650 euro'dan pazara girmeyi düşünüyormuş...etc
  • Tasarım güzel ama çift kameranın mantığını anlayamadım. Dönerli birşey yapamamışlar mı?
  • 4 umts
    kardes

cihaz güsele benzio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 11 Aralık 2004, 22:26:08 >
  • kardeş çift kamera 3.nesil(3.generation 3G) serisinin temel taşı olarak görülür yani video konferans görüşme gesteği sunan telefonlar....!!!

burdaki ön tafta bulunan kamera konuşma esnasında seni görüntülüyor ve karşı tarafın telefonuna aktarıyor...!!!
  • tamam konuşanı görüntülüyor karşı tarafa gönderiyor ama onun yerine dönebilen bi kamera koyabilirlermiş bence. ama çok ta önemli değil ha bir kamera dönebileninden ha iki kamera. fena değil gibi.
  • tasarım güzel mi yoksa bana mı öyle geliyor????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi telefon birde radyo falan olursa bomba ötesi olur işte bu alınır 6630 gibi uyduruk değil
  • Güzel tasarım.
    Dönen kamera işine gelince parasını aldıktan sonra iki tane kamera koyup, tasarımı güzel yapmak daha akıllıca bir seçenek....
  • bana göre pek güzel değil zira en alttaki tuşlara basmak işkence olabilir ayrıca tuşlar çokyapışık olduğundan telefonu kullanmak işkenceye dönebilir.
  • Güzel Telefon olmuş hoşuma gitti
  • Telefonumu değiştirmeyi düşünüyordum ama beklemeye değer sanırım.
  • .
  • offff hep aynı geliyo bana
  • arkadaşlar telefonun herşeyi güzel
  • Millrt bi kamerayı bulamıyo bunlar cift kameralı yapıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

Millrt bi kamerayı bulamıyo bunlar cift kameralı yapıyo
  • yanlıs anlamayın sekil olarak diyorum
  • çift kamera ii bitaraftan manzarayi bi taraftan kendini çekersin.yaw ne kadar gereksiz şeey yapiyrlar.
  • 3g'nin olayı bu çift kamera
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.