Şimdi Ara

Nokia'dan hoparlör konusunda iddialı çift sim kart destekli cep telefonu: X1-01 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
14.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedek telefon gibi kullanılarbilir telefondan çok şey beklemeyenler için
  • çift hat desteği süper 34 euro 150tl civarına türkiyede satılır.sadece konuşmak için alınabilir en güzel nokia denebilir
  • Nokia, X serisine son dönemlerde çok ağırlık veriyor cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 24 Mayıs 2011; 22:43:28 >
  • bunları maçta sahaya atarlar
  • Ben bu telefonu istiyorum. 100 liralık fıstık gibi telefon işte. Radyosu da var. 43 gün bekleme süresi. Işığı da varsa tamam işte, en mükemmel telefon.
  • nokia kendisini farkettirecek teller yapmaya başladı hadi hayırlısı
  • Bu telefonun x1-00 olan modeli gelirse ilk işim onu almak olacak çünkü gerçekten tam aradığım özellikler bulunuyor sadece müzik ve konuşma için telefon.Zaten kamera isteyen foto kamerası alsın telefonların ne kadar kaliteli zoom u olabilir ki ? Optik zoom u hiç saymıyorum bile.
  • nokia satışlarını hoparlöre bağlamış artık, ahhahahahaha. batıyor bunlar cidden.
  • Zannedersem nokianın çift hatlı ilk telefonu, arkasıda gelecek gibi görünüyor acaba neden...
  • === sevimli duruyor, ii bi harici hoperlör her zaman lazım :) X2 kullanıcısı olarak tuttum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

tam bir apaçi telefonu

ahahahhaah :D
  • haber için tşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

nokia satışlarını hoparlöre bağlamış artık, ahhahahahaha. batıyor bunlar cidden.

Merak etme anam Nokia ya hiç bir şey olmaz..Adamlar o kadar profesyonel Stephen Elop varken birşey olmaz
  • Bu fiyattan gelirse Türkiye' de alıcı bulabileceğini düşünüyorum.
  • Yedek telefon olarak alınır,hem feneri var hem şarj uzun gidiyor..
  • Çin'liler bunu daha önce yapmıştı.
  • Nokia'nın yıllardır çift sim kartlı telefon üretmemesinin nedeni pazar payının ve satışlarının kendisine yetmesi hatta artması idi. Düşünüyordu ki çift sim kartın kaymağını ileride yeriz. Ama öyle olmadı tabi. Yapılan çok büyük stratejik hatalar çift sim kartlı modeli ürettirmek zorunda bıraktı Nokia'yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Nokia'nın yıllardır çift sim kartlı telefon üretmemesinin nedeni pazar payının ve satışlarının kendisine yetmesi hatta artması idi. Düşünüyordu ki çift sim kartın kaymağını ileride yeriz. Ama öyle olmadı tabi. Yapılan çok büyük stratejik hatalar çift sim kartlı modeli ürettirmek zorunda bıraktı Nokia'yı.

yedek telefon için bence harika bir telefon olabilir hocam. hemde ucuz
  • electro world kataloğunda x1-00 olan model 169 tl. X1-01 in gelmesine daha çok mu var.
  • Nokia'nın tek özelliği sesi zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.