Şimdi Ara

Nokia'dan hoparlör konusunda iddialı çift sim kart destekli cep telefonu: X1-01 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
14.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: createemir
    5800 den çok ses çıkarır bu dimi ?

Belki. Ancak 5800'da cift hoparlor oldugu icin onun kadar tok bir ses vermiyecektir. Zaten 5800 yuksek ses degil kaliteli ses veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala nokia'nın battıgından bahseden insanlar var bu forumda... ya arkadaşlar dışarıya çıkın bir bakın pc başında oturmakla yorum yapılıyor sadece ben onu görüyorum...hadi diyelim türkiyede bu forumdaki gibi 3/1 insanlar program gibi şeylerle ugraşıyor telefonlarlada android işletim sistemi vs. uzar gider... ama dışarıya bir baktıgında telefonu bu programlam amacı için kullanan insanlar çok az, en azından bu türkiyede böyle gerçekten çok az bizim insanımız ve benim gibiler dokunmatik telefonu müzik dinlemek,mesaj yazmak,fotoğraf çekmek için kullanılıyor bunun için telefonunun gidipde android miş veya başka bir işletim sistemiymiş önemli degil... Türkiye'de çoğu kişinin telefonları ne yönde kullandıgını biliyoruz o yüzden anlaşılmışdır sanırım...

• Telefonu telefon olarak kullanmak isteyenler için ideal telefon.
  • Arkadaşlar insaf ya bu telefon yorumunda Android okuyorum.Tamam bend android ve ios işletim sistemlerini seviyorum ancak Bu telefon giriş telefonu amacı yüksek kapasteli pil ve müzik artı çift sim kart destegi.Siz gelmişsiniz Androidden bahsediyorsunuz.
    Lütfen yorumları konu ile alakalı yapalım.Ne Androidi ya...Bu telefon gelecegin 1100'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

Androide geç artık batacan..

Ne androidi. Nokiada androide geçerse hemen hemen bütün telefen firmaları android kullanacak ortada çeşit kalmayacak. Artık telefonları işletim sistemi yerine ram, işlemci, kamera vs ve fiyatına bakar alırız markanında önemi kalmaz. W7li telefonlar gelsin bakalım umutluyuz.
  • Ülkemin apaçilerine bir oyuncak daha.

Bu telefondan çıkacak Outro Lex'i düşünemiyorum bile
  • f/p ürünü
  • Akılsız telefonlarda daha başarılı bu nokia yahu
  • Güzel olur , nokia alt segment için iyi modeller çıkarıyor
  • c1 ve c2 ler yakında ülkemize giriş yapacaklar çift sim kart olarak fakat bir hat aktifken diğer hat cevrimdışı moda geciyor bu telefonlarda bilginiz olsun.x1-01 için konuyla ilgili olarak yetkili departmanla görüşeceğim ve bilgi alacağım yarın sizleri bilgilendiririm..ama c1 ve c2 de güzel telefon.C1 ve C2 de bir hat batarya arkasındaki yuvaya takılabilirken diğer hat hotswappable olarak sd kart yuvası gibi dışardan takılabilecek ve bataryaları uzun ömürlü olacağı gelen bilgiler doğrultusunda nokia türkiyeden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

c1 ve c2 ler yakında ülkemize giriş yapacaklar çift sim kart olarak fakat bir hat aktifken diğer hat cevrimdışı moda geciyor bu telefonlarda bilginiz olsun.x1-01 için konuyla ilgili olarak yetkili departmanla görüşeceğim ve bilgi alacağım yarın sizleri bilgilendiririm..ama c1 ve c2 de güzel telefon.C1 ve C2 de bir hat batarya arkasındaki yuvaya takılabilirken diğer hat hotswappable olarak sd kart yuvası gibi dışardan takılabilecek ve bataryaları uzun ömürlü olacağı gelen bilgiler doğrultusunda nokia türkiyeden...

Oha,saçmalığa bak
  • X1-00ı bekliyordum ama buda olur yeterki gelsinler artık ülkeye ve 140-150 TL olmasın ben çünkü hem yedek kartlarımı taşımak hemde mp3 çalar olarak kullanmak için istiyorum. Bu telefonlar akıllı telefon yanı kullanmalık şarjlarıda uzun gidiyor.
  • quote:

c1 ve c2 ler yakında ülkemize giriş yapacaklar çift sim kart olarak fakat bir hat aktifken diğer hat cevrimdışı moda geciyor bu telefonlarda bilginiz olsun.x1-01 için konuyla ilgili olarak yetkili departmanla görüşeceğim ve bilgi alacağım yarın sizleri bilgilendiririm..ama c1 ve c2 de güzel telefon.C1 ve C2 de bir hat batarya arkasındaki yuvaya takılabilirken diğer hat hotswappable olarak sd kart yuvası gibi dışardan takılabilecek ve bataryaları uzun ömürlü olacağı gelen bilgiler doğrultusunda nokia türkiyeden...

http://tukel.thgtr.com/haber/tuketici-elektronigi/cep-telefonu/nokianin-ilk-cift-hatli-cep-telefonlari-c1-00-ve-c2-00-belli

sadece c1 de tek hat aktif, c2 de çift hat var. Resimlerinden bile belli zaten kimin tek kimin çift olduğu aynı x1 gibi o da aynı anda çift.

• Türkiye'de Çıktıktan 5-6 ay sonra "Belediye Dağıttı" moduna gireceği kesin...
    Bi de iPhone'la karşılaştıranlar olur,5800'dan çok kaliteli sesi var baba diyen olur,çift hat varda neden analog tv yok diyen olur...olur da olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 24 Mayıs 2011; 20:34:28 >
  • çinin ürettiği miss gibi telefonar dururken ,nokia kla gelmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

Androide geç artık batacan..

Körü körüne yorum bu olsa gerek
    Akıllı o telefona android koysa ne farkedecekNe cahil adamsın ya
  • çok az bilgi var ses ve fiyat takoz gibi olursa ne işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez Androide geç artık batacan..
    Ne androidi. Nokiada androide geçerse hemen hemen bütün telefen firmaları android kullanacak ortada çeşit kalmayacak. Artık telefonları işletim sistemi yerine ram, işlemci, kamera vs ve fiyatına bakar alırız markanında önemi kalmaz. W7li telefonlar gelsin bakalım umutluyuz.

tuketici icin en hayirli olacak seyi felaket senaryosu gibi vermissiniz.

islemci ram kamera ve fiyatina gore aliriz markanin onemi kalmaz demissiniz. ne guzel iste. en kaliteli donanimlar en ucuz fiyattan alabilceksiniz demektir. ayni bugunku pc piyasasi gibi. bu durumda markalar farkini ancak kaliteli iscilikle ortaya koyabilcek. onada astronomik rakamlar vermek zorunda kalmiyacaksiniz.

tersi duruma bakarsak bugun bir iphone4 un uretim maliyeti 190dolar bile degil. ama ne kadardan satin aliyorsunuz, bir hesaplayin.

ayrica az sayida isletim sistemi standartlasmis uyumlu donanim ve yazilim demek. farkli cihazlar arasindaki uyumuda unutmamak gerek tabi. su an cok yaygin olmasada cep telefonlariyla uzakdan yonetilen akilli ev sistemleri, araclar, televizyonlar simdiden cikamaya basladi. ilerde siradan hale geldiginde bide kendi telefonunuzun isletim sistemine uygun cihaz arama derdine duseceksiniz. uyum adina daha pahali cihazlari almak zorunda kalacaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

http://tukel.thgtr.com/haber/tuketici-elektronigi/cep-telefonu/nokianin-ilk-cift-hatli-cep-telefonlari-c1-00-ve-c2-00-belli

sadece c1 de tek hat aktif, c2 de çift hat var. Resimlerinden bile belli zaten kimin tek kimin çift olduğu aynı x1 gibi o da aynı anda çift.

c2de çift hat şöyle aktif ama diyelim 1.hatdan nete giriosun dosya indiriosun 2 hatdan tel gelince 1.hatdan nete girdiğinde dosya transferi devam ediyor ama aynı şekilde çağrı alamıyorsun nokia çağrı merkezinde çalışıyorum bırakda bileyim
    Nokianın kendi sitesinden bazı şeyler eksik yada tamamlanmamışda olabilir benden detaylı 1 şekilde öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 24 Mayıs 2011; 20:53:08 >

• Gerçekten çok körü körüne yorumlar var, herkes dokunmatik akıllı telefon kullanmak zorunda değil.

Adam tuşlu ve sade telefon arıyor.Mp3te çalışıyor aradaığım özellik budur der alır

Gidip kameralı,dokunmatikli,wifili,gpsli cartlı curtlu istemeyip sadece mp3ü ve çift sim kartı için alabilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.