Şimdi Ara

Nokia'dan Samsung'a karşı patent davasında Apple'a süpriz destek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: matrix22

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Nokia olmasa Ericsson modellerine anten aramakla geçecekti ömrünüz.

Ne yani siemens olmasa renkli ekran, sharp olmasa kamerasız telefon mu kullanacaktık yada nec olmasa telefonumuzdan zil seside seçemeyecekmiydik....

Apple olmasa kapasitif ekran kullanımı bu kadar artacak mıydı ya da Samsung olmasa amoled ekranlar bu kadar gelişecek miydi? Ya da ARM olmasa akıllı cihaz kullanabilecek miydik ya da ne kadar akıllı olacaktı?

O işin geyiği, dikkat çekmek istediğim nokta daha farklı.

Sizi anlıyorum ama nokia bana göre zamanında teknolojiyi tekelleştirip yavaşlattı kaymağını yedi n95 serisine kadar sıkıntı yoktu ama piyasaya ayak uydurmakta zorlandı iyide oldu şimdi daha çok çalışıp daha teknolojik telefonlar yapmak zorundalar bizim işimize gelir...

Daha çok çalışıp daha teknolojik aletler yapması tabi ki bizim işimize gelir; ancak Nokia genel anlamıyla kamera ve iletişim(2G, 3G, konuşma, mesajlaşma vs..) üzerine odaklandığı için diğer alanlara ayak uydurma süreci baya bir uzadı.

Öncesindeki N-Gage, Xpress Müzik vs. gibi girişimleri sonuçsuz kalınca/başarısız olunca daha çok kameraya odaklandı multimedya anlamında. Her neyse sonuç itibariyle patentleri de genel itibariyle bu yönde olduğundan Apple'a destek vermesi de gayet normal; çünkü özellikle iletişim anlamında Ericsson ile Nokia daki patentler birçok üreticiyi ücret ödemeye itiyor.

• Körler sağırlar birbirini ağırlar.

5 yıl önce mobil platformda NOKIA'nın bi' hayli gerisinde sürünmeye çalışan, ben dahil kimsenin yüzüne bakmadığı Samsung şimdi 2 yıl önce birbirini yiyen Apple ve NOKIA'nın müttefik olmasına sebep oldu.

Du' bakalım daha neler olacak? Bu köprünün altından daha çok sular akar.

• niye sürpriz? ben bazı insanları anlamıyorum ya bunlar şirket yahu çıkarlarına göre hareket ederler. sanki bir ailenin içindeki olaylardan söz ediyorlar. pembe dizi mi bu?
  • Nokia yakında Apple ile patent anlaşması yapabilir.

• Bakıyorumda forum samsunga avukat olmak isteyenlerle dolu.

• Kenarları yuvarlatılmış dikdirtgen tasarım patenti. Tasarımın tarifidir arkadaşlar tıpkı türk bayrağının tarifinin ay yıldızlı al bayrak olduğu gibi. Yani kenarları yuvarlatılmış her dikdirtgen telefon Apple'nin patentlerine aykırı değil. Kaldı ki bütün patent bürosu vs. salak bizim DH üyeleri çok zeki de böyle patent mi olur diye yorum yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noktalama işaretlerini kullanmazsan başlık böyle olur
  • nokia yı , gündeme gelmek için orasını burasını açan ünlülere benzettim bu haberle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

" Haliyle Nokia'nın Apple'a verdiği bu desteği anormal olarak değil, ileride bir mucit olarak haklarını kaybetmesine sebep olacak karara karşı harekete şimdiden harekete geçen bir üreticinin davranışı olarak görmek lazım"

Kimin yorumu bu? DHnin yorumu mu acaba? DHnin yorumuysa ozaman sadece Nokia degil DHde Apple ve Nokia gibi teknolojinin ilerlemesini ve gelismesini istemiyor

Saçma sapan yorum yapmanın alemi yok. Ne kadar mantık dışı bir yorum yaptığının farkında mısın? Başkalarının teknolojilerini izinsiz ve parasını ödemeden kullanmak ne zamandan beri teknolojinin gelişmesini istememek oluyor?

Kenarlari yuvarlatilmis dikdortgeni ne Apple ne de Nokia ne de sen buldun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.