Şimdi Ara

Nokia Data Kablosu Ve PC Suit Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia Data Kablosu Ve PC Suit Kullananlar lütfen buraya bu işlemi nasıl yaptığınızı ayrıca DK-U5 diye bir data kablosu var bunun kullanışlı olup olmadığını yazarmısınız?
    Ben aldım kurdum ama bi türlü telefona bağlanamıyor acaba yanlış bişimi yaptım saygılar.

• DKU 5 sürücülerini yükle + Pc suitein uygun versiyonunu yükle

http://www.nokiausa.com/support/software/dku5/driver/1,7471,,00.html bu linkde gereken programlar ve bilgi var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 18 Ocak 2006 8:46:41 >
  • Doğru kablo ve doğru telefon ile, ve doğru pc suit ile bağlanabiliyor olman lazım..

Bunun için cep telefonuna uygun PC suiti nokia sitesinden indiriyorsun. Sonra Bilgisayarına kuruyorsun. sonra doğru olarak aldığından emin olduğun kabloyu telefonu, diğer ucunuda bilgisayara takıyosun, bilgisayar telefonu görüyor ve tanıyor, sonra pc suit ile eşleştirme yapıyorsun. bu kadar. Data kablosu en hızlı veri transferi sağlar, yani kullanışlı ve basittir.

Sende bi hata varsa, yukarda yazılanlar doğrumu emin ol.
  • Aynı kablo ile ama USB değil COM1 olarak giriş yaptım bu sefer gördü USB oalrak algılamıyor anlamadım bu işi.
  • peki sp2 ile ilgisi var mı bazı pclerde baglanmıyor ? onu nası halledıcez driverla olur mu ?
  • bende baglaniyo da ne yapsam islem basarisiz

• sis leri atarken mı ole dio riza
  • quote:

Orjinalden alıntı: deck

sis leri atarken mı ole dio riza

yok hayir sisleri pcsuitten yuklemiyorum zaten.ama mesela klasore girdik resmi acacaz cift tikladik hemen islem basarisiz diyo
  • Sürücüler her telefona göre farklı ona dikkat edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

yok hayir sisleri pcsuitten yuklemiyorum zaten.ama mesela klasore girdik resmi acacaz cift tikladik hemen islem basarisiz diyo

aslında onları atıor ya fexplorer veya seleq le attıgın yerde gorebılırsın ama ıllakı olmuyorsa direk surukleyerek bırak ole olması lazım
  • Biraz araştırma yaptım ve anladığım kadarı ile USB Driverlerin %70i tam olarak makinaya kurulmuyor.Com olarak giriş yapanlar eski usul olduğu için 98 Second da sorunsuz çalışıyor.Sadece %30 luk bir kısım Sorunsuz USB Driver kurduğu için çalışıyor.
    Zaten makinanızda başla bir USB varsa Kablonun Driverini kaldırmak ölüm oluyor bazen İki USB cihazınıda etkilediği oluyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

aslında onları atıor ya fexplorer veya seleq le attıgın yerde gorebılırsın ama ıllakı olmuyorsa direk surukleyerek bırak ole olması lazım

yok kardes sorun o degil, bilgisayar telefonu taniyor baska hicbir islem yapmiyor..hepsini denedim(yedekleme vs.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.