Şimdi Ara

NOKİA E50 ALDIM,OLAĞANÜSTÜ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun..2 .tel olarak 6233 ü düşünebilirsin tam bir multimedya canavarı,yada dediğin gibi W810 da iyi bir seçim olabilir..
  • hayırlı olsun...
    evet 6233 veya w810 olabilir hemen hemen aynılar zaten ama 6233'ün daha ciddi bir görünümü var yanlardaki gümüş nikelajlarıyla
  • w810 u incelemem lazım çok mu oyuncak gözüküyor?
    6233 üde görmedim ama,bildiğim kadarıyla autofocus yok ve walkman serisinin kulaklık sesinin 6233 ten daha iyi olacağı kanaatindeyim..
    siz ne dersiniz,çok kararsız kaldım
  • w810 kaliteli bir telefon ve hafif ,kullanışlı
  • şarjı uzun giden telefonlar bana hep çekici gelmişlerdir tipleri ne olursa olsun.. en aslan tel olan 8800 en fazla 2 gün giden şarjıyla kullanmış olmasam da gıcık olmama sebep olmuştur..

bu telin tipi güzel şık ince.. şarjı uzun gidiyo symbian ı var.. ama kamerası really really BADD !! BARİ ÇİFT hat çalıştırıyodur da hatasını ordan kapatıyodur... öğrenmek lazım.. E50 im olsa hemen gider öğrenirdim... tembel E50 ciler.. zengin olsam almıştım bu telden de

• Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Benimde ihtiyaçlarım tıpkı seninki gibiydi. Bu yüzden SE P990' ın yanına Samsung D900 aldım.

Hhahha Aynen bende.P990+D900 ikilisi ni kullanıyorum bu nedenlerden dolayı
  • Çift telefon almak kadar "olmaz" bişey yok ya... Ne gereği var ?
  • bende bir kaç gün kullandım iş amaçlı güzel telefon ah bide wi-fi olsaydı tadından yenmezdiii
  • telefon manyağı oldum ben de şu son 2-3 ayda.. özellikle şarjı fazla giden tellere ilgim artıyo nedense.. strese girince telefon alasım geliyo yemin ederim.. sanırım yoğun dersler yüzünden böle oluyo..

bu teli de almak istiyorum ben yaa !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbasoguz

Sagda solda heryerde şu E50 nin çift hat yazıları varya onu detaylı bir araştır bence club nokia yı aradım bana evet iki hattı aynı anda çalıştırıyor dediler ama sadece turkcellin simplus ı ile birlikte yani bir kartta iki ayrı numara oldugu zaman ikiside aktif kullanırsın dediler. Fakat hatlar farklıysa bilemicem yani kullandığın iki şebekede farklıysa ne olur bilmiyorum bende onu araştırıyorum eğer piyasada yapılan tek kartta iki ayrı şebekeyi yükletme işleminde de işe yarıyorsa İKİ TELEFONDAN KURTTULMANIN EN İYİ YOLU OLACAK :)

bütün teknik servisleri, shopları aradım ve hiç birinden cevap alamadım malesef. hiç biri bu özelliği bilmiyor. şimdiki hedefim nokia destek hattı ve avaya destek hattı :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.