Şimdi Ara

Nokia e50 iscep yükleyemiyorum sertifika hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nokia e50 cep telefonum var. İşcep uygulamasını bir türlü kuramadım. Sürekli uygulama sağlayacısıyla görüşün sertifika hatası diyor. Normalde programı imzalı hale getirmeyi biliyorum ancak işcep otomatik olarak linkten iniyor herhangi bir sis dosyası yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

• Bir şey soracam işçep uygulamasının linkini içeren mesaj bana bir türlü gelmiyor kaç kere denediysem. isbank.com.tr'den mi başvuru yaptın.
  • Evet ordan başvurdum bana msj geliyor da sonrası gelmiyor:)) İnternet sayfasına gir ordan yollat yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mul2ti

Evet ordan başvurdum bana msj geliyor da sonrası gelmiyor:)) İnternet sayfasına gir ordan yollat yeniden

Yollatmadığım yer kalmadı, gelmiyor bir türlü Halbuki internet bankacılığını da kullanıyorum ama anlamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Orijinalden alıntı: mul2ti

Evet ordan başvurdum bana msj geliyor da sonrası gelmiyor:)) İnternet sayfasına gir ordan yollat yeniden

Yollatmadığım yer kalmadı, gelmiyor bir türlü Halbuki internet bankacılığını da kullanıyorum ama anlamadım bir türlü

En azından senin yükleyebilme ihtimalin var bırak öyle kalsın:)) Msjı alıp yükleyememek de var.

• Telefona format attım sonra düzeldi bilginize:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.