Arkadaşlar nokia e50 cep telefonum var. İşcep uygulamasını bir türlü kuramadım. Sürekli uygulama sağlayacısıyla görüşün sertifika hatası diyor. Normalde programı imzalı hale getirmeyi biliyorum ancak işcep otomatik olarak linkten iniyor herhangi bir sis dosyası yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Bir şey soracam işçep uygulamasının linkini içeren mesaj bana bir türlü gelmiyor kaç kere denediysem. isbank.com.tr'den mi başvuru yaptın.
Evet ordan başvurdum bana msj geliyor da sonrası gelmiyor:)) İnternet sayfasına gir ordan yollat yeniden
quote:
Orijinalden alıntı: mul2ti
Evet ordan başvurdum bana msj geliyor da sonrası gelmiyor:)) İnternet sayfasına gir ordan yollat yeniden
Yollatmadığım yer kalmadı, gelmiyor bir türlü Halbuki internet bankacılığını da kullanıyorum ama anlamadım bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
quote:
Orijinalden alıntı: mul2ti
Yollatmadığım yer kalmadı, gelmiyor bir türlü Halbuki internet bankacılığını da kullanıyorum ama anlamadım bir türlü
En azından senin yükleyebilme ihtimalin var bırak öyle kalsın:)) Msjı alıp yükleyememek de var.