Şimdi Ara

Nokia E55 Yıbaşından sonra Nokia Shop'larda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

E55 ile ilgilenenler zaten bilir , bu telefon şimdiye kadar Nokia Türkiye sitesinde "gelecek modeller" arasına bile hiç girmemişti. E serisinden bir ara E52 "Pek Yakında" olarak sitede görünüyordu ancak yakın zamanda o da siteden kaldırıldı. Bugün İstinye Park Nokia Shop'dan öğrendiğime göre E55 yılbaşından sonra Türkiye'ye "resmi ithalat" olarak gelecekmiş. "Yılbaşından sonra" oldukça geniş bir zaman aralığını kapsayabilir ve TR ye gelecek modeller konusunda Nokia'ya da pek güvenilmez ama yine de izlemekte fayda var.

•  Nokia E55 Yıbaşından sonra Nokia Shop'larda...

Telefon bu galiba.
  • ta kendisi

en az fotoğrafın hissettirdiği kadar büyük. aslında uzunluğu biraz problemli , yoksa kalınlığı çok başarılı.

günümüzde trend cep telefonunun öncelikli olarak her türlü multimedya ihtiyacına cevap vermesi olduğu için bu cihaz görece küçük ve dokunmatik olmayan ekranıyla daha sınırlı bir kullanıcı kitlesinin ilgisini çekecektir diye düşünüyorum.
  • Benim makine.
  • İlgilenen arkadaşlar için bir güncelleme ; Genpa yurt dışına siparişleri vermiş. Kesin tarih verilememekle birlikte Ocak ayı içinde TR de satışa çıkabilecek gibi görünüyor.

Bu arada ; yakından inceledikçe fark ettiğim birşey var ; aslında E55 özellikler olarak E72'ye çok benziyor. En başta klavye tipi ve boyut farklılıkları dışında pek çok ortak noktaları var. E55 almayı ciddi biçimde düşünüyorum ama "E55 neden E72 ye tercih edilir" sorusunun yanıtını ben kendime veremedim. Bu konuda yorumlarınızı duymak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoKardeslik -- 6 Aralık 2009; 23:59:38 >
  • bu konuda güncel bilgisi olan var mı ?
  • slm arkadaslar bu e55 in gelis tarihi gercekten yilan hikayesine dondu ne zaman gelecegi kesin mi genpa tarafindan gelir gelmez ilk gunden alacagim sabirsizlikla bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsiburada.com 7 nisanda stoklarda diyor.Ancak nokia destek hattını aradım türkiyeye gelmeyecek dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 26 Mart 2010; 12:21:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.