Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Yok mu yardımcı olabilecek bi arkadaş

Verdiğiniz servis kullanıcı hatası demezse garanti kapsamından yararlanabilirsiniz. Telefonu servise götürüp daha alalı bi kaç ay oldu olacak işmi gibisinde sitemde bulunarak teslim edin. Teslim ettikten sonrada garanti kapsamında değilse kesinlikle yapılmasın diyede ekleyin. Benim tahminim %90 garanti kapsamında işlem görür.

Aslında telefonu alalı 10 ay oldu ama kardeşim çok titiz kullanıyo telefonu,telefonun 2 ayrı kılıfı vs var.Hor kullansa da tuş bu hale gelse tamam diyecem ama değil.Servise versek tahmini kaç günde bitirler işlemleri?
  • quote:

quote:

quote:

Verdiğiniz servis kullanıcı hatası demezse garanti kapsamından yararlanabilirsiniz. Telefonu servise götürüp daha alalı bi kaç ay oldu olacak işmi gibisinde sitemde bulunarak teslim edin. Teslim ettikten sonrada garanti kapsamında değilse kesinlikle yapılmasın diyede ekleyin. Benim tahminim %90 garanti kapsamında işlem görür.

Aslında telefonu alalı 10 ay oldu ama kardeşim çok titiz kullanıyo telefonu,telefonun 2 ayrı kılıfı vs var.Hor kullansa da tuş bu hale gelse tamam diyecem ama değil.Servise versek tahmini kaç günde bitirler işlemleri?

aynı sorundan ben servise vermiştim telefonu garanti kapsamında yaptılar 1 hafta içinde geldi.. ama dikkat edin telefon bana çok başka yerleri değiştirilmiş orjinali bozulmuş halde gelmişti..

• quote:

quote:

quote:

Parça beklenecek olursa arkadaşın dediği gibi 1 haftayı bulur. Ama ellerinde parça varsa 1 gün sonra bile çıkarabilirler. Servise verecekseniz pazartesi erken saatlerde verin çünkü cumartesi yarım gün, pazarsa tatil yaptıklarından boşuna 2 gün uzatmış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

quote:

quote:

quote:

aynı sorundan ben servise vermiştim telefonu garanti kapsamında yaptılar 1 hafta içinde geldi.. ama dikkat edin telefon bana çok başka yerleri değiştirilmiş orjinali bozulmuş halde gelmişti..

Gerçekten mi? Nereleri mesela.
    Ne yaptınız bunnu farkedince söylediniz mi?
    Teşekkürler cevap için.
    quote:

p4mdut

Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten mi? Nereleri mesela.
    Ne yaptınız bunnu farkedince söylediniz mi?
    Teşekkürler cevap için.
    quote:

p4mdut

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    @alptug.55

arka kapağı değiştirmişler ama benim telefonum beyazdı üstteki açma kapama yerini ve hafıza kartı girişini de değiştirmişler ve orjinali beyazken gri yapmışlardı. söyledim tabiki şaşırdılar bu telefon zaten böyle değil mi dediler internetten orjinalini gösterdim hatayı anladılar geri yolladım bu defa geldiğinde de tuş takımında sıkıntı vardı :) maalesef sorunlar bitmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukKurbaga -- 26 Eylül 2012; 20:41:56 >

• quote:

@alptug.55

arka kapağı değiştirmişler ama benim telefonum beyazdı üstteki açma kapama yerini ve hafıza kartı girişini de değiştirmişler ve orjinali griyken beyaz yapmışlardı. söyledim tabiki şaşırdılar bu telefon zaten böyle değil mi dediler internetten orjinalini gösterdim hatayı anladılar geri yolladım bu defa geldiğinde de tuş takımında sıkıntı vardı :) maalesef sorunlar bitmedi..

Zaten bu servisler bir şeyi doğru yapsa şaşarım,kendi telefonumda serviste şuan ama sorunu bir türlü çözemediler.
    Teşekkürler
  • E6 Kullanan arkadaşlara yazayım.
    Turkcell Telefon Yedekleme için Yedek yazıp 7777 gönderince uyumluluk listesinde değildir diyor.https://telefonyedekleme.turkcell.com.tr Girin ve giriş yapın telefon seçiminden kendi telefonunuzu c6 olarak seçin ve mesaj gönderin. Telefona link geliyor programı indirin ve kurun sorunsuz çalışıyor.

Daha önce verildiyse affola bugün başıma geldiği için uyguladım.
  • merhaba arkadaşlar bende e72 den e6 ya geçenlerdenim hangi telefonu elime alırsam alıyım hiçbirisi beni kesmedi yok ıphone blackberry falan hem fiyatlarıda uçuk ne gerek var sonra e6 aldım e72 en çok sevdiğim teldi ve bütün ihtiyaçlarımı karşılıyordu bide üst modeli dokunmatik olunca tadından yenmez oldu telden gayet memnunun belle yükledim bendede şarj problemi vardı 1 gun anca gidiyo sabah full olan şarj 3 saat sonra 1 diş düşüyodu flash atarak belle kurmuştum forumda ve internette araştırma yaptım usb kablosundan tekrar yükledim belleyi şarj problemi çözüldü sabah doldurdum 1 gun oldu hala 1 diş düşmedi ayrıca telin bekleme ışığıda gece karanlıkta anca fark ediliyo zaten kapatıyorum sürekli yanmasının anlamı msj çağru gelince iyi oluyordu napalım sorun çok abartı sorun değil genel olarak telefonumdan çok memnunum pcye bağlanıp çok hızlı internete girmekde cabası ayrıca kendi tarayıcısıda gayet hızlı o bile insanın işini görüyor autofocus sıkıntı olucak sanıyordum hiçde sıkıntı değil çektiğim resimler yakın veya uzak gayet net ve kaliteli dediğim gibi şarj sorunu bende bu şekilde çözüldü bellede sorunsuz çalışıyor

• telefona bh 111 bluetooth kulaklık aldım bugun

sahane oldu valla

yemısım samsungu ıphoneu
  • quote:

Orijinalden alıntı: berentcan

merhaba arkadaşlar bende e72 den e6 ya geçenlerdenim hangi telefonu elime alırsam alıyım hiçbirisi beni kesmedi yok ıphone blackberry falan hem fiyatlarıda uçuk ne gerek var sonra e6 aldım e72 en çok sevdiğim teldi ve bütün ihtiyaçlarımı karşılıyordu bide üst modeli dokunmatik olunca tadından yenmez oldu telden gayet memnunun belle yükledim bendede şarj problemi vardı 1 gun anca gidiyo sabah full olan şarj 3 saat sonra 1 diş düşüyodu flash atarak belle kurmuştum forumda ve internette araştırma yaptım usb kablosundan tekrar yükledim belleyi şarj problemi çözüldü sabah doldurdum 1 gun oldu hala 1 diş düşmedi ayrıca telin bekleme ışığıda gece karanlıkta anca fark ediliyo zaten kapatıyorum sürekli yanmasının anlamı msj çağru gelince iyi oluyordu napalım sorun çok abartı sorun değil genel olarak telefonumdan çok memnunum pcye bağlanıp çok hızlı internete girmekde cabası ayrıca kendi tarayıcısıda gayet hızlı o bile insanın işini görüyor autofocus sıkıntı olucak sanıyordum hiçde sıkıntı değil çektiğim resimler yakın veya uzak gayet net ve kaliteli dediğim gibi şarj sorunu bende bu şekilde çözüldü bellede sorunsuz çalışıyor

Sarj problemini nasil cozdun kardes? Bende kamerasindan cok memnunum, gayet iyi. Muzik calarida cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

telefona bh 111 bluetooth kulaklık aldım bugun

sahane oldu valla

yemısım samsungu ıphoneu

Hayirli olsun kardesim, Muzik kalitesinde belirgin bir artis oldumu? bassi falan iyimi?

• sürekli mesajlaşınca çok şarz gidermi yoksa bendemi sorun var gunde 80-90 msj
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas_sly

quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

telefona bh 111 bluetooth kulaklık aldım bugun

sahane oldu valla

yemısım samsungu ıphoneu

Hayirli olsun kardesim, Muzik kalitesinde belirgin bir artis oldumu? bassi falan iyimi?

Muzık kalıtesıne çok bısey dıyemem bana yeterli geldi. Ama neden bu kadar beklemısım almak ıcın dedım kendime. Çok ıyı geldi.

• şarz sorunu ilk başta çözüldü sandım ama beklemede iyi gidiyor wifi falan kullanmaya başlayınca yine baya düştü 3g kapattım bakalım ne olucak telefon çok güzel kıyamıyorumda
  • Telefonu dün aldım ama şöyle bi' sorun var.

Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayabiliyorum "Media Transfer" olarak ama " Nokia Ovi Suite"yi seçince PC'deki program telefonu görmüyor.
    Bluetooth ile yapıyorum. Update yapmak için USB ile bağlayın diyor. Ama USB ayarlarından "Nokia Ovi Suite"i seçince program görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Telefonu dün aldım ama şöyle bi' sorun var.

Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayabiliyorum "Media Transfer" olarak ama " Nokia Ovi Suite"yi seçince PC'deki program telefonu görmüyor.
    Bluetooth ile yapıyorum. Update yapmak için USB ile bağlayın diyor. Ama USB ayarlarından "Nokia Ovi Suite"i seçince program görmüyor.

Nokia Suite'in en yeni versiyonun kurulu olduğuna dikkat edin. Sorun devam ederse telefonu ve bilgisayarınızı yeniden balatmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Telefonu dün aldım ama şöyle bi' sorun var.

driverlari kontrol et..
    olmazsa tekrar nokia suite kur

• Dün eşime nokia e6 aldık, sosyal aglardan facebook a kaydı yaptık fakat bildirim gelmiyor, başka bir uygulama mı indirmeli yoksa bir ayarı var mı?

YouTube ta videolar seyredilmeyecek kadar kötü gözüküyor, bu konuda ne yapılabilir.

Yardım edecekler e simdi den teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

Dün eşime nokia e6 aldık, sosyal aglardan facebook a kaydı yaptık fakat bildirim gelmiyor, başka bir uygulama mı indirmeli yoksa bir ayarı var mı?

YouTube ta videolar seyredilmeyecek kadar kötü gözüküyor, bu konuda ne yapılabilir.

youtube a yapacak birsey yok hocam.

face icinde program.arkaplanda bellibsureede.kendini yenilemesi lazim..arkaplanda calisir durumda birak

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

Dün eşime nokia e6 aldık, sosyal aglardan facebook a kaydı yaptık fakat bildirim gelmiyor, başka bir uygulama mı indirmeli yoksa bir ayarı var mı?

youtube a yapacak birsey yok hocam.

face icinde program.arkaplanda bellibsureede.kendini yenilemesi lazim..arkaplanda calisir durumda birak

Teşekkür ederim, youtube iptal yani, ilginç, e72 de daha iyi di, e6 için daha verimli bir facebook Uygulaması var mı acaba?

Facebook'ta videoları izleyeceğim iz bir browser uygulaması tavsiye edebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.