Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı kvk kozyatağına yollamak istiyorum. Yeni bildirim ışığı işi nedir tam çözemedim. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi ? Birde yan kilit tuşu kırıldı, değişimini talep edeceğim. Bunları bir kağıda normal not olarak mı yazayım, yoksa dilekçe şeklinde filan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendal2135

beyler konuyla alakasız ama bana bu telefonun orijinal teması acil lazım.telefonu ilk kullandığınızda seçili tema.http://www.nokiafunclup.com/wp-content/uploads/2011/08/Telefon_836229.jpg linkte görürsünüz nasıl bişey olduğunu bulabilen olursa sevinirim.aradım bulamadım.şimdiden teşekkürler.

Resimdeki tema değil Symbian Anna arayüzü, resimdekinden kastınız arka plan resmiyse o zaten cihazda standart olarak bulunmaktadır. Sildiyseniz burada bulabilirsiniz.

• Telefonun orjinal kulaklığı mikrofonlu ve müzik dinlerken ses ekolu gibi geliyor yani dinlenilmesi güç. Bunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

beyler konuyla alakasız ama bana bu telefonun orijinal teması acil lazım.telefonu ilk kullandığınızda seçili tema.http://www.nokiafunclup.com/wp-content/uploads/2011/08/Telefon_836229.jpg linkte görürsünüz nasıl bişey olduğunu bulabilen olursa sevinirim.aradım bulamadım.şimdiden teşekkürler.

Resimdeki tema değil Symbian Anna arayüzü, resimdekinden kastınız arka plan resmiyse o zaten cihazda standart olarak bulunmaktadır. Sildiyseniz burada bulabilirsiniz.

O kişi wallpaper'ı değil temayı sormuş.

Nokia Ovi Suite programını bilgisayara kur. Geri yükleme tarzı bir şey var orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Arkadaşlar cihazı kvk kozyatağına yollamak istiyorum. Yeni bildirim ışığı işi nedir tam çözemedim. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi ? Birde yan kilit tuşu kırıldı, değişimini talep edeceğim. Bunları bir kağıda normal not olarak mı yazayım, yoksa dilekçe şeklinde filan mı ?

kvk kozyatağının acık adresini internetten bulabilirsin. kendin telefona zarar gelmeyecek şekilde bir paket yap, içine not olarak msj ve cevapsız çağrı bildirim ışığının yenisiyle değiştirilmesini ve kilit mandalının değiştirilmesini istiyorum diye not yaz. mng kargoyla alıcı ödemeli gönderebilirsin.

kargo servise ulaştıktan sonra, servise telefon ederek yazdıgın notun işlenip işlenmediğini teyit ettirirsen bi problem çıkmaz
  • Cihazın navigasyon tuşu koptu, bugün garantiye geri yolladım. Artık para filan isterlerse kesinlikle başka telefona geçicem. Bıktım artık nokiadan.
  • son çıkan belle refresh güncellemesinden sonra cihazda herhangi bir devam eden problem var mı? ben hala anna kullanıyorum, burada yazılan belle'deki sorunları okuyunca güncellememiştim. sizce şimdi son güncellemeyle geçsem mi, yoksa sorunu olmayan anna'da devam mı etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

quote:

Arkadaşlar cihazı kvk kozyatağına yollamak istiyorum. Yeni bildirim ışığı işi nedir tam çözemedim. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi ? Birde yan kilit tuşu kırıldı, değişimini talep edeceğim. Bunları bir kağıda normal not olarak mı yazayım, yoksa dilekçe şeklinde filan mı ?

kvk kozyatağının acık adresini internetten bulabilirsin. kendin telefona zarar gelmeyecek şekilde bir paket yap, içine not olarak msj ve cevapsız çağrı bildirim ışığının yenisiyle değiştirilmesini ve kilit mandalının değiştirilmesini istiyorum diye not yaz. mng kargoyla alıcı ödemeli gönderebilirsin.

kargo servise ulaştıktan sonra, servise telefon ederek yazdıgın notun işlenip işlenmediğini teyit ettirirsen bi problem çıkmaz

Tamamdır dostum çok teşekkür ederim, yarın cihazı göndereceğim.

• Arkadaşlar benim cihaz genpaymış, kvk bu telefona bişey yapmaz ki...
  • quote:

quote:

cahillik... :D peki bu arayüzü tekrar yükleme gibi bi şansım varmıdır?

• Telefonu usb'den çıkarınca bilgisayar direk donuyor. Tekrar takınca düzeliyor. Ben de taktığım zaman full takılı bırakıyorum böyle bir sorunu olan var mı benden başka?

Edit : Nokia Belle update'ini geri de alamıyoruz ne boktan iş bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 15 Ekim 2012; 23:44:25 >
  • arkadaslar merhaba
    nokia e6 aldim. Bır oncekı telefonum samsung b7330du. Samsung ile nette gezerken hic isinma yasamiyordum ama e6 ile 5 10 dk nette gezeyim hemen telefon isiniyor. Bu normal mi acaba?
    Ayrica bir baska sorunum isik sensoru olayı. Bunu kapatmanın bır yolu var mi?bazen cok ise yariyor guneste ekranın ısıgını acıp gormeyı kolaylastırıyor ama aksam bazen acıyor ısıgı bazen kapatıyor. Canımı sıktı bu durum ekrana bakarken ısıgın degısmesı gozumu yoruyor.
    Sarj olayı da beklentılerımı karsılayamadı. Samsung ıle konusma sms ınternet kullanımı 3 gun yetıyordu sarjım ancak e6da dokunmatık ekranı da dusunursek 2 gun gıtmelı dıye dusunuyorum 1 gunu gecemedım.
    Bu konularda yardımcı olabılır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Belleden Annaya dönüş mümkün ama biraz teferruatlı. Googledan ve ceptelefonu forumlarından ararsan bulabilirsin ama bu işlerle haşır neşir değilsen yapmanı kesinlikle tavsiye etmem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belleden Annaya dönüş mümkün ama biraz teferruatlı. Googledan ve ceptelefonu forumlarından ararsan bulabilirsin ama bu işlerle haşır neşir değilsen yapmanı kesinlikle tavsiye etmem.

Aynı sorun bende de var da neden geri alınma gibi bi' şans tanımamış Nokia?

• quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

arkadaslar merhaba
    nokia e6 aldim. Bır oncekı telefonum samsung b7330du. Samsung ile nette gezerken hic isinma yasamiyordum ama e6 ile 5 10 dk nette gezeyim hemen telefon isiniyor. Bu normal mi acaba?
    Ayrica bir baska sorunum isik sensoru olayı. Bunu kapatmanın bır yolu var mi?bazen cok ise yariyor guneste ekranın ısıgını acıp gormeyı kolaylastırıyor ama aksam bazen acıyor ısıgı bazen kapatıyor. Canımı sıktı bu durum ekrana bakarken ısıgın degısmesı gozumu yoruyor.
    Sarj olayı da beklentılerımı karsılayamadı. Samsung ıle konusma sms ınternet kullanımı 3 gun yetıyordu sarjım ancak e6da dokunmatık ekranı da dusunursek 2 gun gıtmelı dıye dusunuyorum 1 gunu gecemedım.

Isınmasının sebebi büyük ihtimalle flash tabanlı sitelerde gezinmenizden ve arka planda çalışan programların çokluğundan kaynaklanıyordur.

Işık sensörünün en iyi çözümü ışık seviyesini en üst seviyeye getirin böyle olunca ışık değişimi en aza inecektir, bunun dışında başka çözümü var mı bilmiyorum.

Şarj konusu içinde telefonu flashlayarak en son belle versiyonunu kurun şarj konusunda işinize yarayacaktır. Cihazı yeni aldığınızdan bataryanın bir kaç şarj tüketip dolmaya ihtiyaç duyabilir. Birde daha fazla şarj verimi için Nokia Store dan AppStop programını indirip gereksiz gördüğünüz programları o anlık kapatmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Arkadaşlar benim cihaz genpaymış, kvk bu telefona bişey yapmaz ki...

benim telefonum da genpa çıkışlı. bunun bi önemi yok, garantisi hala devam ediyorsa tüm servisler bakabilir.
  • quote:

quote:

arkadaslar merhaba

Isınmasının sebebi büyük ihtimalle flash tabanlı sitelerde gezinmenizden ve arka planda çalışan programların çokluğundan kaynaklanıyordur.

Işık sensörünün en iyi çözümü ışık seviyesini en üst seviyeye getirin böyle olunca ışık değişimi en aza inecektir, bunun dışında başka çözümü var mı bilmiyorum.

Şarj konusu içinde telefonu flashlayarak en son belle versiyonunu kurun şarj konusunda işinize yarayacaktır. Cihazı yeni aldığınızdan bataryanın bir kaç şarj tüketip dolmaya ihtiyaç duyabilir. Birde daha fazla şarj verimi için Nokia Store dan AppStop programını indirip gereksiz gördüğünüz programları o anlık kapatmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim cevabınız için.

opera mini ile genellikle mobil sitelere giriyorum. arka planda çalışan uygulamaları ana ekran(ev şeklindeki tuş) tuşuna basarak kapatıyorum. acaba ayrı bir program ile mi sonlandırmalıyım. yoksa başka bir neden mi çözemedim.

ışığı en sona alırsam şarj olayı biraz sıkıntı olabilir bence.

şarjın kısa gitmesi benim dikkatsizliğimmiş. wifi'yi açık unutmuşum kaç gündür ondan geçmiyormuş bi günü. bugün normal kullanımım hatta interneti pcde kullandım 40 45 dk ama hala yarısı dolu şarjın.

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar merhaba

Teşekkür ederim cevabınız için.

opera mini ile genellikle mobil sitelere giriyorum. arka planda çalışan uygulamaları ana ekran(ev şeklindeki tuş) tuşuna basarak kapatıyorum. acaba ayrı bir program ile mi sonlandırmalıyım. yoksa başka bir neden mi çözemedim.

ışığı en sona alırsam şarj olayı biraz sıkıntı olabilir bence.

şarjın kısa gitmesi benim dikkatsizliğimmiş. wifi'yi açık unutmuşum kaç gündür ondan geçmiyormuş bi günü. bugün normal kullanımım hatta interneti pcde kullandım 40 45 dk ama hala yarısı dolu şarjın.

Ana ekran tuşuyla ulaştığınız görev yöneticisi sadece açık programları gösterir, ama appstop gibi bir program kullanırsanız arka planda çalışan uygulamalar olduğunu da göreceksinizdir. Kullanmanızı öneririm sarj konusunda azda olsa katkı sağlayacaktır. Birde kullanmadığınız zamanlar 3G kapalı olursa gözle görülür bi artış olacaktır.

• herkese selam,bundan 7 ay oncesinde e6 beyaz modellini kullaniyordum ama isci arkadaslardan birisi cok israr etti ve ona satmak zorunda kaldim...yani fazlasiyla inceleme firsatim olmadi.ozellikle android telefonlarla nasil mesaj ve konusma saglarim gibi,

simdi belle kullanan arkadaslara sormak istiyorum,

viper,
    tango,
    mobile voip,
    gibi programlar calisiyr mu? saygilar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttacci

son çıkan belle refresh güncellemesinden sonra cihazda herhangi bir devam eden problem var mı? ben hala anna kullanıyorum, burada yazılan belle'deki sorunları okuyunca güncellememiştim. sizce şimdi son güncellemeyle geçsem mi, yoksa sorunu olmayan anna'da devam mı etsem?

kimse yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.