Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok galiba,nokia insallari terk etti,insanlarda nokia'yi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

quote:

quote:

arkadaslar merhaba
    nokia e6 aldim. Bır oncekı telefonum samsung b7330du. Samsung ile nette gezerken hic isinma yasamiyordum ama e6 ile 5 10 dk nette gezeyim hemen telefon isiniyor. Bu normal mi acaba?
    Ayrica bir baska sorunum isik sensoru olayı. Bunu kapatmanın bır yolu var mi?bazen cok ise yariyor guneste ekranın ısıgını acıp gormeyı kolaylastırıyor ama aksam bazen acıyor ısıgı bazen kapatıyor. Canımı sıktı bu durum ekrana bakarken ısıgın degısmesı gozumu yoruyor.
    Sarj olayı da beklentılerımı karsılayamadı. Samsung ıle konusma sms ınternet kullanımı 3 gun yetıyordu sarjım ancak e6da dokunmatık ekranı da dusunursek 2 gun gıtmelı dıye dusunuyorum 1 gunu gecemedım.
    Bu konularda yardımcı olabılır mısınız?

Isınmasının sebebi büyük ihtimalle flash tabanlı sitelerde gezinmenizden ve arka planda çalışan programların çokluğundan kaynaklanıyordur.

Işık sensörünün en iyi çözümü ışık seviyesini en üst seviyeye getirin böyle olunca ışık değişimi en aza inecektir, bunun dışında başka çözümü var mı bilmiyorum.

Şarj konusu içinde telefonu flashlayarak en son belle versiyonunu kurun şarj konusunda işinize yarayacaktır. Cihazı yeni aldığınızdan bataryanın bir kaç şarj tüketip dolmaya ihtiyaç duyabilir. Birde daha fazla şarj verimi için Nokia Store dan AppStop programını indirip gereksiz gördüğünüz programları o anlık kapatmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim cevabınız için.

opera mini ile genellikle mobil sitelere giriyorum. arka planda çalışan uygulamaları ana ekran(ev şeklindeki tuş) tuşuna basarak kapatıyorum. acaba ayrı bir program ile mi sonlandırmalıyım. yoksa başka bir neden mi çözemedim.

ışığı en sona alırsam şarj olayı biraz sıkıntı olabilir bence.

şarjın kısa gitmesi benim dikkatsizliğimmiş. wifi'yi açık unutmuşum kaç gündür ondan geçmiyormuş bi günü. bugün normal kullanımım hatta interneti pcde kullandım 40 45 dk ama hala yarısı dolu şarjın.

Ana ekran tuşuyla ulaştığınız görev yöneticisi sadece açık programları gösterir, ama appstop gibi bir program kullanırsanız arka planda çalışan uygulamalar olduğunu da göreceksinizdir. Kullanmanızı öneririm sarj konusunda azda olsa katkı sağlayacaktır. Birde kullanmadığınız zamanlar 3G kapalı olursa gözle görülür bi artış olacaktır.

tesekkurler. En kısa zamanda edınecegım o programı.
    3gyı gun ıcınde kapatmam olanaksız ınternet kullanımı goruntulu gorusme sıklıkla yapıyorum. Tekrar tesekkurler cevaplarınız ıcın.

• Merhaba Nokia E6 kullanıcıları. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Android bir cihazdan(SE X10), bu cihaza geçilir mi? Dokunmatik ekranda terli ellerle mesaj yazarken telefonun saçmalamasından sıkıldım, klavyeli bir telefon düşünüyorum. Klavyeli cihazları araştırdım; BB'den BIS yüzünden vazgeçtim, HTC ChaCha var onunda tipi hoşuma gitmedi bir de büyük ihtimal, androidlerin büyük bir çoğunluğunda olan ses sıkıntısı vardır diye düşünüyorum. Geriye bir tek Nokia E6 kalıyor, beyazı çok hoşuma gitti. Siz kullanıcılardan bilgi edinebilirsem son kararımı vermek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Merhaba Nokia E6 kullanıcıları. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Android bir cihazdan(SE X10), bu cihaza geçilir mi? Dokunmatik ekranda terli ellerle mesaj yazarken telefonun saçmalamasından sıkıldım, klavyeli bir telefon düşünüyorum. Klavyeli cihazları araştırdım; BB'den BIS yüzünden vazgeçtim, HTC ChaCha var onunda tipi hoşuma gitmedi bir de büyük ihtimal, androidlerin büyük bir çoğunluğunda olan ses sıkıntısı vardır diye düşünüyorum. Geriye bir tek Nokia E6 kalıyor, beyazı çok hoşuma gitti. Siz kullanıcılardan bilgi edinebilirsem son kararımı vermek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1-2 haftadır E6 kullanıyorum. Nokia Belle update'ini kesinlikle yapma. Saçma sapan bir kamera sorunu var bende. Flaşsız çekilen fotoğraflarda yukardan aşağıya çizgiler oluşuyo + yakın çekimler iğrenç !

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Merhaba Nokia E6 kullanıcıları. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Android bir cihazdan(SE X10), bu cihaza geçilir mi? Dokunmatik ekranda terli ellerle mesaj yazarken telefonun saçmalamasından sıkıldım, klavyeli bir telefon düşünüyorum. Klavyeli cihazları araştırdım; BB'den BIS yüzünden vazgeçtim, HTC ChaCha var onunda tipi hoşuma gitmedi bir de büyük ihtimal, androidlerin büyük bir çoğunluğunda olan ses sıkıntısı vardır diye düşünüyorum. Geriye bir tek Nokia E6 kalıyor, beyazı çok hoşuma gitti. Siz kullanıcılardan bilgi edinebilirsem son kararımı vermek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1-2 haftadır E6 kullanıyorum. Nokia Belle update'ini kesinlikle yapma. Saçma sapan bir kamera sorunu var bende. Flaşsız çekilen fotoğraflarda yukardan aşağıya çizgiler oluşuyo + yakın çekimler iğrenç !

Daha almadim telefonu ama uyariniz icin tesekkur ederim hocam. Alirsam cihazi uyarinizi dikkate alacagim kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Adaptasyonda bir sıkıntı yaşarsın ama beklentin çok fazla değilse o sorunu çabuk atlatırsın. Telefon gayet güzel özellikle de en son gelen güncellemeyle daha stabil, bir çok kişi güncelleme yapılmaması gerektiğini söylüyor ama ben aksine kesinlikle güncelleme yapılmasından yanayım. Belle Anna ya göre daha stabil, kullanıcı arayüzü ve bir çok kişinin farkında olmadığı bir çok ufak çaplı değişimler var. belle çıkarılmak için çıkarılmadı üzerinde fazlasıyla çalışıldı ve gayet başarılı. Kamerasına çok laf edenler var ama bi şeyi unutuyorlar bu telefonda zatan auto focus yok olmayan bir sistemi eleştirmenin anlamı hiç yok, ben kendi adıma kullandığım dönemde fazlasıyla mutluydum ve teknik servis dışında hiç bir sorun yaşamadım. Sizin sadece sorun ettiğiniz konu adaptasyonsa uygulamaların yok denecek kadar az olduğunu, bu telefonun aslen bir iş telefonu olduğunu bilerek alırsanız sıkıntı çekmeyeceksinizdir.

quote:

3gyı gun ıcınde kapatmam olanaksız ınternet kullanımı goruntulu gorusme sıklıkla yapıyorum. Tekrar tesekkurler cevaplarınız ıcın.

Rica ederim...

• quote:

quote:

Adaptasyonda bir sıkıntı yaşarsın ama beklentin çok fazla değilse o sorunu çabuk atlatırsın. Telefon gayet güzel özellikle de en son gelen güncellemeyle daha stabil, bir çok kişi güncelleme yapılmaması gerektiğini söylüyor ama ben aksine kesinlikle güncelleme yapılmasından yanayım. Belle Anna ya göre daha stabil, kullanıcı arayüzü ve bir çok kişinin farkında olmadığı bir çok ufak çaplı değişimler var. belle çıkarılmak için çıkarılmadı üzerinde fazlasıyla çalışıldı ve gayet başarılı. Kamerasına çok laf edenler var ama bi şeyi unutuyorlar bu telefonda zatan auto focus yok olmayan bir sistemi eleştirmenin anlamı hiç yok, ben kendi adıma kullandığım dönemde fazlasıyla mutluydum ve teknik servis dışında hiç bir sorun yaşamadım. Sizin sadece sorun ettiğiniz konu adaptasyonsa uygulamaların yok denecek kadar az olduğunu, bu telefonun aslen bir iş telefonu olduğunu bilerek alırsanız sıkıntı çekmeyeceksinizdir.

quote:

Rica ederim...

Tesekkur ederim hocam ilginiz icin. Adaptasyonda pek skinti yasayacagimi sanmiyorum cunku elimden 5800 efsanesi gecti.

• quote:

Tesekkur ederim hocam ilginiz icin. Adaptasyonda pek skinti yasayacagimi sanmiyorum cunku elimden 5800 efsanesi gecti.

Rica ederim...
  • Herkese merhaba,

Uzun zaman sonra Nokia'ya geri dönüş yaptım E6 ile.E72 almayı düşünüyordum,E6 görünce daha iyi dedim aldım 2.el.Telefonu sıfırladım,en son güncellemeyi yaptım ama arkadaşlar bir sorunum var.Mağazaya bağlanamıyorum.Mağaza uygulamasını açıyorum,yükleniyor gibi dönüyor ortada yuvarlak işaret ama yüklenmiyor.Wifi ile deniyorum,mobil internet paketim yok.Acaba wifi ile mi bağlanmıyor?Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

bende hem cha cha hemde e6 var ikinci e6 alisim bu siyah aldim bu sefer...ve inanin gecen yil kullandigim annali ile bu belle arasinda ucurum var,680 mhz sizi aldatmasin makina ucuyor,800 mhzlik chacha o kadar degil.ama kotu makinada degil hani,ikisininde gideri var,ikiside cok guzel ve boyutlari ideal.klavye rahat hatta e6ninki daha rahat tuslar ses yapmiyor,cha biraz ses yapiyor.pil kiyaslamasi ise 3gun aralarinda fark var e6 eziyor.camerada ic hafizada malzeme kalitesinde e6 derim.
    saygilar,

• quote:

bende hem cha cha hemde e6 var ikinci e6 alisim bu siyah aldim bu sefer...ve inanin gecen yil kullandigim annali ile bu belle arasinda ucurum var,680 mhz sizi aldatmasin makina ucuyor,800 mhzlik chacha o kadar degil.ama kotu makinada degil hani,ikisininde gideri var,ikiside cok guzel ve boyutlari ideal.klavye rahat hatta e6ninki daha rahat tuslar ses yapmiyor,cha biraz ses yapiyor.pil kiyaslamasi ise 3gun aralarinda fark var e6 eziyor.camerada ic hafizada malzeme kalitesinde e6 derim.
    saygilar,

• quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

quote:

saygilar,

Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için. Beyaz E6 göz kırpıyor gibi yakın bir tarihte.

• Arkadaşlar cihazı satışa çıkardım, s3 veya iphone geçiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_67133899/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanRa -- 21 Ekim 2012; 0:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Arkadaşlar cihazı satışa çıkardım, s3 veya iphone geçiyorum

klavyeyi cok ararsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

quote:

Bu kadar kaliteli klavye daha önce kullanmamıştım, takır tukur ses çıkarmayan bir klavyesi var evet ama kıdem atlama zamanı

• quote:

quote:

quote:

Bu kadar kaliteli klavye daha önce kullanmamıştım, takır tukur ses çıkarmayan bir klavyesi var evet ama kıdem atlama zamanı

ben hala büyük ekranda nette sörf ve klavyede akma arasında büyük bi çelişkideyim iki ucu .... anlarsın ya :) E6dan sonraki telefonum ne olcak hiç bi fikrim yok, kıdem konusuna gelince ip5 veya s3le kıdem fln atlıcagını düşünüp de telefon alma ihtiyacını düşünerek telefon al

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben hala büyük ekranda nette sörf ve klavyede akma arasında büyük bi çelişkideyim iki ucu .... anlarsın ya :) E6dan sonraki telefonum ne olcak hiç bi fikrim yok, kıdem konusuna gelince ip5 veya s3le kıdem fln atlıcagını düşünüp de telefon alma ihtiyacını düşünerek telefon al

Yok ya öyle abartı bir fiyat vermeyeceğim, sonuçta dışarıdan alcam cihazı, 2000 3000 tl vermem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

quote:

saygilar,

Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için. Beyaz E6 göz kırpıyor gibi yakın bir tarihte.

beyaz da kullandim...siyah daha iyi neden dersen beyazda klavyenin uzerindeki tuslarda sensor acik olunca yari yaniyor yari sonuyor nedenini bilemedim.ekrana yakin olanlar ozellikle...ama siyahda zaten siyah ekran uzerine beyaz sembollu olduklari icin zaten karanlikta bile gorebiliyorsunuz..
    saygilar,

• Arkadaşlar herkese merhaba!

Tam 1 yıl önce almış olduğum e6-00 telefonum 3 kez aynı arızalardan garantiye gönderildi ve 3 serviste de sadece yazılım yüklenip geri gönderildi. Ben ne tarif ediyorsam edeyim ama dediğim arızalar bir şekilde onarılmadı. Telefonun sonunda yan kilit tuşu düştü ve garanti dışı olduğundan 120 liraya yaptırdım, telefon tekrar elden geçti, yazılım yüklendi ve sonuç hala aynı. 3.sefer gönderdiğimde telefonun yenisi ile değiştirilmesini talep ettim ve bana 6 kez aynı hatadan göndermeniz lazım dediler, resmen bıktım ve telefon bu sorunu tekrarlayınca foruma koymuş olduğum ilanı kaldırdım.

Bunca şeyden sonra telefon hala aynı problemi devam ettiriyor ve ben tekrardan o malum servise telefonu vereceğim, tekrar değişim talep edeceğim vs vs ve onlar da kabul etmeyecek! Hatta bir önceki servislerde bana biz denedik ve öyle olmuyor, bir problem yok dendi ama bu sefer video çektim!!! Telefon dondu, dokunmatik çalışmıyor ama tuşlar çalışıyor. Bu videoda güvenlik amaçlı telefonun arka kısmını açıp imeisini göstermedim, sizler de izleyip görün. Ben de aynı videonun devamı mevcut ve imei, seri numarası vs vs görünüyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Gerçekten bıktım...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RJ3Gu4ArxO4

• quote:

Arkadaşlar herkese merhaba!

Tam 1 yıl önce almış olduğum e6-00 telefonum 3 kez aynı arızalardan garantiye gönderildi ve 3 serviste de sadece yazılım yüklenip geri gönderildi. Ben ne tarif ediyorsam edeyim ama dediğim arızalar bir şekilde onarılmadı. Telefonun sonunda yan kilit tuşu düştü ve garanti dışı olduğundan 120 liraya yaptırdım, telefon tekrar elden geçti, yazılım yüklendi ve sonuç hala aynı. 3.sefer gönderdiğimde telefonun yenisi ile değiştirilmesini talep ettim ve bana 6 kez aynı hatadan göndermeniz lazım dediler, resmen bıktım ve telefon bu sorunu tekrarlayınca foruma koymuş olduğum ilanı kaldırdım.

Bunca şeyden sonra telefon hala aynı problemi devam ettiriyor ve ben tekrardan o malum servise telefonu vereceğim, tekrar değişim talep edeceğim vs vs ve onlar da kabul etmeyecek! Hatta bir önceki servislerde bana biz denedik ve öyle olmuyor, bir problem yok dendi ama bu sefer video çektim!!! Telefon dondu, dokunmatik çalışmıyor ama tuşlar çalışıyor. Bu videoda güvenlik amaçlı telefonun arka kısmını açıp imeisini göstermedim, sizler de izleyip görün. Ben de aynı videonun devamı mevcut ve imei, seri numarası vs vs görünüyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Gerçekten bıktım...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RJ3Gu4ArxO4

Senin ekranda gerçekten bi problem var sanırsam, bazen bende de algılamıyor ama ekranı kapayıp açıyorum düzeliyor.

Ayrıca sadece 120 liraya sağdaki tuşu değiştirmişin, ben 25 liraya eminönünden orjinal arka kasa alıp değiştirmiştim kendim, ses arttırma, kısma, ekran açma kapama tuşlarıda dahildi arka kasaya. Bu tarz şeylerde firmalara güvenilmez, 5 liralık şeyi sana ne kadara satmış ayıptır ya.

Bu iş onlarla çözülmüyorsa, senin yapacağın en güzel şey, eminönüne gidiceksin, orjinal ve yeni bi dokunmatik ekran alıp takıcaksın. Çok tutmaz, taş çatlasa 30-35 lira tutar. 10-15 lirada telefoncuya verirsin taksın diye, ama kendine güveniyosan ben sana anlatırım, evde kendinde değiştirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 24 Ekim 2012; 6:03:53 >

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.