Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brsclkr

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

quote:

Arkadaşlar herkese merhaba!

Tam 1 yıl önce almış olduğum e6-00 telefonum 3 kez aynı arızalardan garantiye gönderildi ve 3 serviste de sadece yazılım yüklenip geri gönderildi. Ben ne tarif ediyorsam edeyim ama dediğim arızalar bir şekilde onarılmadı. Telefonun sonunda yan kilit tuşu düştü ve garanti dışı olduğundan 120 liraya yaptırdım, telefon tekrar elden geçti, yazılım yüklendi ve sonuç hala aynı. 3.sefer gönderdiğimde telefonun yenisi ile değiştirilmesini talep ettim ve bana 6 kez aynı hatadan göndermeniz lazım dediler, resmen bıktım ve telefon bu sorunu tekrarlayınca foruma koymuş olduğum ilanı kaldırdım.

Bunca şeyden sonra telefon hala aynı problemi devam ettiriyor ve ben tekrardan o malum servise telefonu vereceğim, tekrar değişim talep edeceğim vs vs ve onlar da kabul etmeyecek! Hatta bir önceki servislerde bana biz denedik ve öyle olmuyor, bir problem yok dendi ama bu sefer video çektim!!! Telefon dondu, dokunmatik çalışmıyor ama tuşlar çalışıyor. Bu videoda güvenlik amaçlı telefonun arka kısmını açıp imeisini göstermedim, sizler de izleyip görün. Ben de aynı videonun devamı mevcut ve imei, seri numarası vs vs görünüyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Gerçekten bıktım...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RJ3Gu4ArxO4

1 kuruş daha vermeyin servis için, böyle bir arızadan dolayı gönderiyorsunuz ve telefon geri aynı sekilde gönderiliyor öyle mi? :S hangi servise yolladığınızı bilmiyorum ama teleservice'e gönderiyorsanız lütfen bundan vazgeçin. KVK'ya gönderip sorununuzu kökten çözün. daha önceki gönderimlerinizin fotokopisini de cekip o şekilde yollayın. hatta 444lü bi hat vardı nokia destek hattı, yenileneli bikaç ay oldu. o numarayı arayıp bi güzel kalaylayın. emin olun KVK Kozyatağı servisinde bu soruna bi çözüm bulacaklardır

Ama cihaz genpa çıkışlı kardeşim yine de ilgilenirler mi ? Bu sorun neredeyse her gün tekrarlıyor ve 5-10 dakika sonra kendiliğinden düzeliyor...

cihaz kvk yada genpa cıkıslı diye birsey yok. onceki sayfaları oku bnm de telefon genpa cıkıslı. alıcı ödemeli kozyatağı kvkya gönder içine bi kagıda not olarak problemi yaz çözmezlerse ben burdayım (tabi hata senden kaynaklı değilse)

Yan tuş düştü hata benden kaynaklıydı ve 120 liraya kasa değiştirildi ama yazılımsal bir problem bu donma işi. Bayram bitsin de deneyeceğim dostum.

• E6 almayı düşünüyordum fakat son sayfadaki sorunlar korkuttu, diğer sayfalarda böylemi acaba memnun olan kimse yok mu? kronik sıkıntılı bir model midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

E6 almayı düşünüyordum fakat son sayfadaki sorunlar korkuttu, diğer sayfalarda böylemi acaba memnun olan kimse yok mu? kronik sıkıntılı bir model midir?

30-35. sayfalarda yorumlara okumaya başlarsan kafanızda canlanacaktır. Son sayfayı okuyup diğer sayfaları okumadan diğer sayfalarda böylemi acaba diye strese girecek bir şey yok.

Alınır mı sorusunun cevabı öncelikle ne istediğinize bağlıdır. Ben ilk çıktığında alan birisi olarak nice klavyeli telefonlar kullandım bunun kadar rahat, kolay ve uzun mesajlaşmalar sonucunda bile parmakta ağrı hissi bile olmayan klavyeli bir telefon kullanmadım. Araştırıp özelliklerini öğrendikten sonra alabilirim derseniz ve alırsanız kesinlikle fazlasıyla mutlu olacaksınızdır. Sonuçta telefon çıkalı 1 yıl oldu bunu göz ardı etmeyin. Her gün teknolojinin ilerlediği bir devirde 1 yıldır çıkmış bir telefondan son model performansı beklerseniz sakın bulaşmayın.

• arkadaslar merhaba
    telefondakı f-secure programı nasıl kaldırılır? Basılı tutup kaldır dedıgımde kaldırılamıyor uyarısı cıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

arkadaslar merhaba
    telefondakı f-secure programı nasıl kaldırılır? Basılı tutup kaldır dedıgımde kaldırılamıyor uyarısı cıkıyor.

Programı bir kere kurduysanız, siz çıkış onayı almadığınız takdirde telefonda arka planda çalışır durumda olacaktır ve bu sebepten dolayı silemye izin vermeyecektir. Önce çıkış onayı alın sonrada silmeyi deneyin.
  • selamlar arkadaşlar, annayı yüklemek istiyorum ancak belle ile arasındaki farkları hiç bilmiyorum( cihazı 2.el refresh belle yüklü aldım) sizce annayı geri yüklemede sorun çıkarmı ve + - leri nelerdir, bilgisi olan paylaşabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

arkadaslar merhaba

Programı bir kere kurduysanız, siz çıkış onayı almadığınız takdirde telefonda arka planda çalışır durumda olacaktır ve bu sebepten dolayı silemye izin vermeyecektir. Önce çıkış onayı alın sonrada silmeyi deneyin.

Kurmadan silmeyi denedim o zaman da kaldıramadım kurduktan sonra silmeyi deneyim öyle silebilir diye düşündüm yine kaldıramadım. Teşekkürler cevabınız için ancak çıkış yapmama karşın yine kaldırma başarısız uyarısı çıkıyor.

--------

Telefonda bir başka sorunum ise kamera flaşı kapalı olmasına rağmen bazen foto çekerken flaşın patlıyor. Bu sorun hakkında herhangi bir önerisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

E6 almayı düşünüyordum fakat son sayfadaki sorunlar korkuttu, diğer sayfalarda böylemi acaba memnun olan kimse yok mu? kronik sıkıntılı bir model midir?

Eğer cihaz kvk garantili ise bir problem yok ama genpa çıkışlı ve teleservis garantili ise uzak dur.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar merhaba

Kurmadan silmeyi denedim o zaman da kaldıramadım kurduktan sonra silmeyi deneyim öyle silebilir diye düşündüm yine kaldıramadım. Teşekkürler cevabınız için ancak çıkış yapmama karşın yine kaldırma başarısız uyarısı çıkıyor.

--------

Telefonda bir başka sorunum ise kamera flaşı kapalı olmasına rağmen bazen foto çekerken flaşın patlıyor. Bu sorun hakkında herhangi bir önerisi olan var mı acaba?

Programı silmediğim için tahminen bir cevap vermiştim.

Flash konusuna gelecek olursak flash modunu kapatıp kameradan çıkıp tekrar girerseniz flash modu eski haline dönecektir. Ama siz bunun böyle olduğunu biliyor ve sıkıntının bundan kaynaklanmadığına eminseniz yazılımı tekrardan kurup denemenizi öneririm. E6 da var mıydı hatırlamıyorum ama belkide flash ışığını odaklamak için kullanıyordur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar merhaba

--------

Programı silmediğim için tahminen bir cevap vermiştim.

Flash konusuna gelecek olursak flash modunu kapatıp kameradan çıkıp tekrar girerseniz flash modu eski haline dönecektir. Ama siz bunun böyle olduğunu biliyor ve sıkıntının bundan kaynaklanmadığına eminseniz yazılımı tekrardan kurup denemenizi öneririm. E6 da var mıydı hatırlamıyorum ama belkide flash ışığını odaklamak için kullanıyordur.

tesekkurler ılgınız ıcın.

Farklı unınstal programı bulabılrsem bır de oyle deneyım kaldırmayı.

Flas ıcın yardımınız ıcın tesekkur ederım bır kac fotograf cektım su anlık sorun yok. Tekrarlanırsa sorun yazılımı bastan yuklemeyı denerım. Yazılımın yenı olmasından dolayı bır kac sorun ıle karsılasıyoruz. Umarım nokıa yazılım konusunda bıraz daha caba gosterır.

• ben de flas konusundan muzdarıbım,
    Yenı dogmus bebegın burnunun dıbınden resım cekeyım dedım, flası kapattım, bır bastım, flasımsı bırsey bır patladı, ( aslında tam flas patlatmadı ama ufak- bır anlık bır aydınlık oldu), yerınden fırladı zavallım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

ben de flas konusundan muzdarıbım,
    Yenı dogmus bebegın burnunun dıbınden resım cekeyım dedım, flası kapattım, bır bastım, flasımsı bırsey bır patladı, ( aslında tam flas patlatmadı ama ufak- bır anlık bır aydınlık oldu), yerınden fırladı zavallım :)

O olay dediğim gibi odaklamadan kaynaklı verdiği bir ışık onun engeli var mı bilmiyorum biraz bakınmak gerekir, farklı bir kamera programı veya sahne modlarından farklı modlarda deneme yaparsanız uygun olanı olacaktır elbet.
  • Arkadaşlar Nokia Suite ten Türkiye haritası indirmeye çalışıyorum fakat indirmiyor Sürekli internet bağlantınızı kontrol edin veya internet explorerın çevrimiçi olduğundan emin olun gibi birşey diyor. Galiba başka kişilerde bu sorunu yaşamış bunun bir çözümünü bilen var mı?
  • Bende hâlâ bir problem var ve tam olarak nasıl çözüceğimi bilmiyorum. Yakından görüntü berbat mesela kitaptan bir yerin fotoğrafın çekicem çok bulanık ve okunulmuyor. Ama uzakta yani normal yerleri düzgün çekiyor.

Zamunda'dan çok güzel Angry Birds buldum 20 MB şuan deniyorum çok güzel çalışıyo. İsteyene PM'den direk torrent dosyasını atıyım indirsin. 5 tane dosya var teker teker yükleyince sorunsuz çalışıyor. Ovi'de 3,7 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 31 Ekim 2012; 1:03:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

ben de flas konusundan muzdarıbım,

Aynısı benim de başıma geldi. Bende bildiğimiz flaş patladı. Yoksa diğer durumlarda dikkat etmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Bende hâlâ bir problem var ve tam olarak nasıl çözüceğimi bilmiyorum. Yakından görüntü berbat mesela kitaptan bir yerin fotoğrafın çekicem çok bulanık ve okunulmuyor. Ama uzakta yani normal yerleri düzgün çekiyor.

O sorunun çözümü maalesef bulunmuyor. Çünkü oto focus koymamış nokia 8 MP'lik kamerasına. Bu yüzden yazılar okunmuyor. benim diğer telimsamsung b7330'du 3.2 mp kamerasında vardı oto focus,macro çekim. Yazıları çok rahat okuabiliyordum. Şimdilik kendi açımdan en büyük eksikliği bu nokia e6nın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 31 Ekim 2012; 17:01:55 >
  • Arkadaşlar merhaba

quote:

Orijinalden alıntı: GamerFox

Arkadaşlar Nokia Suite ten Türkiye haritası indirmeye çalışıyorum fakat indirmiyor Sürekli internet bağlantınızı kontrol edin veya internet explorerın çevrimiçi olduğundan emin olun gibi birşey diyor. Galiba başka kişilerde bu sorunu yaşamış bunun bir çözümünü bilen var mı?

Nokia Ovi Suite ile harita yüklemeye çalıştım telefonuma. Telefon bağlı gösteriyor. Ancak harita inerken bağlantı kesildi diyor. Ama ovi suitede hala bağlı gösteriyor. Önerisi olan var mı?

------------------------------
    Bir kaç daha deneyince oldu. Son denememde bilgisayarda takılı usblerin hepsini cıkarttım. Bununla bir alakası olmadığını düşüyorum ama bunu yaptığım denemede başarıya ulaştı yükleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 2 Kasım 2012; 14:37:14 >

• Arkadaşlar epostaya ilgili bir sıkıntım var. Gmail hesabımı ekledim normal maillerde sıkıntı yok ama arkadaşlarımlamail grubum var 5-6 kişi gün boyu mailleşiriz. İşte bu mailleri açamıyorum direk eposta uygulamasından ana ekrana atıyor ve telefon donuyor. Bunun bir ayarı falan var mıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kertenkere

herkese merhaba. bende nokia e6 kullanıyorum fakat telefonun kilit kodunu değiştirdim ve unuttum. bu kodu sıfırlama şansım varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

*#7370# işinizi çözecektir ama telefon hafızasındaki, takvimdeki veriler vs silinir.Yedeğini alıp bu işlemi yapmanızı öneririm.

o işlemdede kilit kodu istedi telefon yine yapamadım. Başka tavsiyeniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.