Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kertenkere

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: Kertenkere

herkese merhaba. bende nokia e6 kullanıyorum fakat telefonun kilit kodunu değiştirdim ve unuttum. bu kodu sıfırlama şansım varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

*#7370# işinizi çözecektir ama telefon hafızasındaki, takvimdeki veriler vs silinir.Yedeğini alıp bu işlemi yapmanızı öneririm.

o işlemdede kilit kodu istedi telefon yine yapamadım. Başka tavsiyeniz var mı?

Format atmak istediğinizde sürekli kilit kodunu isteyecektir. Nokia Suite bağlıyken yazılımı yeniden kur dediğinizde yanlış hatırlamıyorsam yine soracaktır. Anca flash atarak bunu çözebilirsiniz buda bilgisi olmayan biri için telefonun sonu anlamına gelebilir. En iyisi nokia müşteri hizmetleriyle irtibata geçip ne yapılması gerektiğini sorun. Büyük ihtimal teknik servise yönlendirecektir. Teknik servislerde bir kaç saat içinde işleminiz yapılıp telefon size teslim edilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: azteca

Arkadaşlar epostaya ilgili bir sıkıntım var. Gmail hesabımı ekledim normal maillerde sıkıntı yok ama arkadaşlarımlamail grubum var 5-6 kişi gün boyu mailleşiriz. İşte bu mailleri açamıyorum direk eposta uygulamasından ana ekrana atıyor ve telefon donuyor. Bunun bir ayarı falan var mıdır?

bir de kamera flaşını kullanmak için tuş kilidine basılı tutmak lazım, ben tuş kilidini pek kullanmak istemediğimden klavyede başka bir tuş var mı flaşı kullanmak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azteca -- 4 Kasım 2012; 21:56:27 >
  • arkadaşlar yeni whatsapp sürümünde ifade simgesine tıklayamıyorum sizde de var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar epostaya ilgili bir sıkıntım var. Gmail hesabımı ekledim normal maillerde sıkıntı yok ama arkadaşlarımlamail grubum var 5-6 kişi gün boyu mailleşiriz. İşte bu mailleri açamıyorum direk eposta uygulamasından ana ekrana atıyor ve telefon donuyor. Bunun bir ayarı falan var mıdır?

bir de kamera flaşını kullanmak için tuş kilidine basılı tutmak lazım, ben tuş kilidini pek kullanmak istemediğimden klavyede başka bir tuş var mı flaşı kullanmak için?

klavyede bildiğim kadarı ile ayrı bir tuş yok ancak mağazada easylight veya buna benzer programlar ile flaş çok rahat açılıp kapanabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

arkadaşlar yeni whatsapp sürümünde ifade simgesine tıklayamıyorum sizde de var mı?

bende şu an 2.8.14(33416) sürümü var dediğiniz sorun ile karşılaşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 5 Kasım 2012; 23:03:20 >

• avea internet ayarını yaptırmak istiyorum

fakat modele uygun ayar bulunamadı diyoor ..wap gprs ayarları yapıldı ama mms ve internet ayarlarını telefonum almıyor

edit: 2 3 gün önce bu ayarların hepsi mevcuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litium -- 6 Kasım 2012; 8:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AJANDA VE SMS GÜNCELLEMESI GELMIŞ ARKADAŞLAR!

• quote:

Orijinalden alıntı: ulas_sly

AJANDA VE SMS GÜNCELLEMESI GELMIŞ ARKADAŞLAR!

ben baktım güncelleme yok :))

sanırım sen epeydir güncellemeleere bakmıyorsun , takvim ve sms çıkalı baya oldu hatta ondan sonra hava,tuş kilidi ve mobil veri ile ilgili güncelleme oldu yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Jeodezi

quote:

sanırım sen epeydir güncellemeleere bakmıyorsun , takvim ve sms çıkalı baya oldu hatta ondan sonra hava,tuş kilidi ve mobil veri ile ilgili güncelleme oldu yanlış hatırlamıyorsam

dostum sik sik kontrol ediyorum güncellemeleri,bunlar ilk kez cikti! dedign güncellemeleri belle refresh ile yaptim. Takvim ve sms güncellemelerini yaptim ama bir degisiklik yok. Bir tek microsoftun güncellemesini yapmiyorum gerek duymadigim icin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Jeodezi

quote:

dostum sik sik kontrol ediyorum güncellemeleri,bunlar ilk kez cikti! dedign güncellemeleri belle refresh ile yaptim. Takvim ve sms güncellemelerini yaptim ama bir degisiklik yok. Bir tek microsoftun güncellemesini yapmiyorum gerek duymadigim icin...

ben hala bakıyorum yok :)) güncellemede neler değişti söylermisiniz?

• Ben de dün E6 aldım bir tane ve aranıza katıldım arkadaşlar, takıldığım şeyler olursa başınızı ağrıtacağım.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Ben de dün E6 aldım bir tane ve aranıza katıldım arkadaşlar, takıldığım şeyler olursa başınızı ağrıtacağım.. :)

nokia belle update'ini kurabilirsin hemen. 330 mb gibi bir boyutu var , ovi üzerinden usb ile.
    bir de direk opera mini'yi kur. Kendi tarayıcısı çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Ben de dün E6 aldım bir tane ve aranıza katıldım arkadaşlar, takıldığım şeyler olursa başınızı ağrıtacağım.. :)

nokia belle update'ini kurabilirsin hemen. 330 mb gibi bir boyutu var , ovi üzerinden usb ile.

Opera'yı kurdum hemen. :) Yalnız yazılımın şuan hangi sürüm olduğunu neren anlıyoruz, acaba bendeki belle olabilir mi diye düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Opera'yı kurdum hemen. :) Yalnız yazılımın şuan hangi sürüm olduğunu neren anlıyoruz, acaba bendeki belle olabilir mi diye düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler..

Ya direk sen USB ile tak. Ovi programında güncelleme var mı yok mu gözüküyo. Sürüm sayısını görmene gerek yok.

• Telefonda ekran goruntusu mu almak istiyorsunuz ?
    Oyleyse bu linkten (www.freewaresymbian.net/get-software-17239.html ) indireceginiz program sayesinde istediginiz zaman ekran goruntusu alabilirsiniz. Ben takvim tusunu kullanmadigim icin ss alma tusu olarak kullaniyorum artik, programda rahat bi kullanisa sahip.

Ornek resim ;

• Menümde ki uygulamaları klasörlere ayırdım ve ThumbnailFolders programıyla önizleme yaptım güzel oldu. Tavsiye ederim
  • arkadaslar merhaba
    elinde e6 icin java veya sis hukuk sozlugu veya buyuk turkce sozlugu(ya da ıcınde hukuki terımlerı barındıran herhangı bır sozluk) olan var mı? Varsa paylasabılırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler
  • Merhabalar arkadaşlar.bende yaklasık 2 aydır nokia e6 kullanıcısıyım.telefondan yana fazla bir şikayetim yok aslında. arama geldiğinde ters cevirmeme ragmen sessize gecmiyor.üstelik sensör ayarlarından aramaları susturma da açık.. ayrıca bildirim ışıgının değişmesi için kvk ya telefonu elden gönderen arkadaslar nasıl bir yol izlediler bilgi verirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNTiCX

Merhabalar arkadaşlar.bende yaklasık 2 aydır nokia e6 kullanıcısıyım.telefondan yana fazla bir şikayetim yok aslında. arama geldiğinde ters cevirmeme ragmen sessize gecmiyor.üstelik sensör ayarlarından aramaları susturma da açık.. ayrıca bildirim ışıgının değişmesi için kvk ya telefonu elden gönderen arkadaslar nasıl bir yol izlediler bilgi verirlerse sevinirim.

Normal şartlarda sessizde olması lazım. Sensörde sorun olup olmadığını test etmek amaçlı bence siz alarm erteleme kısmındaki tiki de onaylayıp alarmı erteleyip ertelemediği konusunda bir test uygulayın. Eğer ki alarm ertelenmiyorsa sorun olma olasılığı yüksek. Orta tuş konusunda da en iyisi değişmiş birinin mesajına alıntı yaparak yada özel mesaj ile sorun daha çabuk bir şekilde cevap bulursunuz.
  • Benim de bildirim ışığım çok az yanıyor. acaba garantiye mi gitmesi gerek?
  • Beyler telefonda bi sikinti var neden oldu bilmiyorum, whatsapp baglanmiyor. Internetten baglaniyorum, baglanir baglanmaz baglanti kesiliyor. Wifi'den baglanincada ayni sikinti var. Telefonu actim kapadim duzelmedi yinede. Whatsapp son surum yuklu. Ayni sorunu yasayan var mi?
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.