Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

Beyler telefonda bi sikinti var neden oldu bilmiyorum, whatsapp baglanmiyor. Internetten baglaniyorum, baglanir baglanmaz baglanti kesiliyor. Wifi'den baglanincada ayni sikinti var. Telefonu actim kapadim duzelmedi yinede. Whatsapp son surum yuklu. Ayni sorunu yasayan var mi?

Heralde bu günlerde whatsapp tan kaynaklana sorun var. E6 değilde başka bir cihazda kullanıyorum onda da sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

Beyler telefonda bi sikinti var neden oldu bilmiyorum, whatsapp baglanmiyor. Internetten baglaniyorum, baglanir baglanmaz baglanti kesiliyor. Wifi'den baglanincada ayni sikinti var. Telefonu actim kapadim duzelmedi yinede. Whatsapp son surum yuklu. Ayni sorunu yasayan var mi?

Heralde bu günlerde whatsapp tan kaynaklana sorun var. E6 değilde başka bir cihazda kullanıyorum onda da sorun var.

biraz once silip yeniden yukledim duzeldi, ayni seyi onda da deneyin bi isterseniz, duzelir belki
  • arkadaşlar hattı avea olan ve internete bağlanabilen , eposta alıp yollayabilen ,haritalarda navigasyonda çalıştırabilen bi arkadaş ..

Ağ hedeflerinde ki tüm ayarları benle paylaşabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

Benim de bildirim ışığım çok az yanıyor. acaba garantiye mi gitmesi gerek?

telefonun özelliği öyle maalesef. çok yanması için bi program vardı fakat unuttum adını.

şimdi sms update gelmiş nedir bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

Benim de bildirim ışığım çok az yanıyor. acaba garantiye mi gitmesi gerek?

telefonun özelliği öyle maalesef. çok yanması için bi program vardı fakat unuttum adını.

SMS'lerin beklemeye alınma sorununu çözmesi içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNTiCX

Merhabalar arkadaşlar.bende yaklasık 2 aydır nokia e6 kullanıcısıyım.telefondan yana fazla bir şikayetim yok aslında. arama geldiğinde ters cevirmeme ragmen sessize gecmiyor.üstelik sensör ayarlarından aramaları susturma da açık.. ayrıca bildirim ışıgının değişmesi için kvk ya telefonu elden gönderen arkadaslar nasıl bir yol izlediler bilgi verirlerse sevinirim.

kvk kozyatagina mng kargo ile alici odemeli gonderin, paketin icine de bildirim isiginin degistirilmesini istiyorum diye not yazin. 1 gunde ellerine gecer, ayni servise telefon ederek kargonun ulastigini ve problemin not edildigini teyit ettirin. Yaklasik 2-3 isgununde telefon elinize gecer

• arkadaslar birsey sormak istiyorum, whatsapp tum nokialarda ucretsiz mi? Ben de 2020 gozukuyortarih ama arkadasimin e71inde 1 yil dolmak uzere ve bikac gun sonra suresi doluyor bundan sonra odeme yapmasi mi gerekiyor? 99cent cok bisi degil ama paypal hesabi yok odeme nasil yapilcak bu durumda bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 16 Kasım 2012; 20:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

arkadaslar birsey sormak istiyorum, whatsapp tum nokialarda ucretsiz mi? Ben de 2020 gozukuyortarih ama arkadasimin e71inde 1 yil dolmak uzere ve bikac gun sonra suresi doluyor bundan sonra odeme yapmasi mi gerekiyor? 99cent cok bisi degil ama paypal hesabi yok odeme nasil yapilcak bu durumda bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

1 yıl ücretsiz sonra her yıl 1 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

çözüldü mü peki ?
  • İyi akşamlar

bol aksesuarlı İpod touch 4g 32 gb + para vererek e6 almak istiyorum. cihaz temiz olsun yeter kulaklık vs önemli değil.

İstanbul içi takas yapabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

çözüldü mü peki ?

Diğer modelleri kullananlarda sorun çözüldü. E6 kullanmadığım için bilmiyorum ama muhtemelen aynısı olur.
  • bende de çözüldü sanırım şu ana kadar sorun yaşamadım

• 1 yıldır kullanıyorum ama artık kamera yetersizliği gibi sorunlardan dolayı satmak istiyorum ikinci elinin piyasası ne kadardır bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

1 yıldır kullanıyorum ama artık kamera yetersizliği gibi sorunlardan dolayı satmak istiyorum ikinci elinin piyasası ne kadardır bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

hocam cihaz temiz ise ipod touch 4g 32gb+ para verebilirim

• ipod touch istemiyorum ben bunu satıp gelen paranın üstüne koyup s3 mini ya da s2 almayı düşünüyorum. kasasında ilk başta çok göze çarpmayan bi eziklik söz konusu ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Menümde ki uygulamaları klasörlere ayırdım ve ThumbnailFolders programıyla önizleme yaptım güzel oldu. Tavsiye ederim

Program için teşekkürler. Ben de böyle bi' şey arıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Menümde ki uygulamaları klasörlere ayırdım ve ThumbnailFolders programıyla önizleme yaptım güzel oldu. Tavsiye ederim

Program için teşekkürler. Ben de böyle bi' şey arıyordum.

Rica ederim

• Oyun bulabileceğim düzgün bi' site bilen var mı?
  • arkadaslar bu telefonda TANGO kullanabiliyormuyuz ?

Tango kurup iphone kullanan arkadaslarimla gorusme yapmak istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

arkadaslar birsey sormak istiyorum, whatsapp tum nokialarda ucretsiz mi? Ben de 2020 gozukuyortarih ama arkadasimin e71inde 1 yil dolmak uzere ve bikac gun sonra suresi doluyor bundan sonra odeme yapmasi mi gerekiyor? 99cent cok bisi degil ama paypal hesabi yok odeme nasil yapilcak bu durumda bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

1 yıl ücretsiz sonra her yıl 1 dolar

iyi güzel diyosunuz da ben whatsapp'ı ilk c3'üme yüklemiştim sonra bişi oldu programa yükle sil yükle sil e6'da hesap bilgilerine bir baktım 2020'ye kadar ödendi yazıyo ve 1 yılı geçti hala kullanıyorum. bu bug mı acaba şimdi aynısını arkadasımın telefonuna yapmaya çalışacağız :D süre dolmasına 1 gün kala hesabı kaldırıp programı silip expiry date gectikten sonra tekrar yüklemeyi deneyecegiz bakalım olcak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 19 Kasım 2012; 12:21:04 >

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.