Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mob411

quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

quote:

quote:

beyler takvime kayıt ettiğim notları kayıt etmiyor sonradan gözükmüyor ve uyarmıyor sorun nedir ne yapabilirim ?

ayrıca mesaj da yazamıyorum bazen yardm eden yok mu ?

telefonunda anna mı belle mi yüklü?
    Ayrıca mesaj yazamama sorunun şundan olabilir ; bazen ctrl tuşu basılı kalıyor bende ve hiçbirşey yazılmıyor. Ctrl tuşuna basında düzeliyor, bunu bi dene derim.
    Eğer sürümün anna ise belleye güncelle, belle isede bilgisayarından belleyi tekrar kur. Herşeyi yedekliyor yüklemeden önce, resim, mesaj, rehber silinmesi gibi bi sorunla karşılaşılmıyor.

belle yüklü hocam , mesaj yazamadığım zaman hertuşa bastım gene yazamadım kapadım açınca düzeldi anca En iyisi belle yi yeniden kurayım birde hard format filan atılıyor mu acaba ? önceki telefonumda power 3 ve yes e basınca halloluyordu

Son 2 gündür bu mesaj yazamama yüzünden toplamda 4 kere telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

arkadaşlar note2 aldığım için nokia bh 111 müzikçalar kontrollü bluetooth kulaklığımı satıyorum
    sadece 2 aylık, 22 ay daha garantili, gıcır gıcır
    orijinal sarj cihazı (telefonun da sarj cihazı aynı zamanda)
    fiyat 70tl

Belki size bu soru saçma gelecek ama sormadan edemicem.

Note2 aldığımdan satıyorum demişsiniz note2 olunca kullanılmıyor mu bu kulaklık.

Bide satışınıza mani olmak istemem ama şuradan bir bakın, vatanın klasik %25 indirimiyle bu cihazın sıfırı sizin cihazınıza biçtiğiniz bedelden daha aza gelmektedir. Dikkatinizden kaçtı belli ki...

90*25/100=22,5
    90-22,5=67,5

• quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

arkadaşlar note2 aldığım için nokia bh 111 müzikçalar kontrollü bluetooth kulaklığımı satıyorum
    sadece 2 aylık, 22 ay daha garantili, gıcır gıcır
    orijinal sarj cihazı (telefonun da sarj cihazı aynı zamanda)
    fiyat 70tl

Belki size bu soru saçma gelecek ama sormadan edemicem.

Note2 aldığımdan satıyorum demişsiniz note2 olunca kullanılmıyor mu bu kulaklık.

Bide satışınıza mani olmak istemem ama şuradan bir bakın, vatanın klasik %25 indirimiyle bu cihazın sıfırı sizin cihazınıza biçtiğiniz bedelden daha aza gelmektedir. Dikkatinizden kaçtı belli ki...

90*25/100=22,5
    90-22,5=67,5

Burada kulakligi aldigimda da belirtmustim cok begendigimi ancak uyumlu degil note2 ile maalesef.
    Bende vatandan aldim zorla da satmiyorum zaten.
    Bulan akabilir daha ucuza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar merhaba
    15 gündür telefondaki internet hızım çok yavaş. avea kullanıyorum sorun bundan da olabilir ama ne yaptıysam sorun olduğunu kabul ettiremedim müşteri hizmetlerine. acaba telefonun herhangi bir ayarında internet hızını kısıtlama gibi bir şey var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

arkadaşlar merhaba
    15 gündür telefondaki internet hızım çok yavaş. avea kullanıyorum sorun bundan da olabilir ama ne yaptıysam sorun olduğunu kabul ettiremedim müşteri hizmetlerine. acaba telefonun herhangi bir ayarında internet hızını kısıtlama gibi bir şey var mıdır?

Telefonu en ince detayina kadar kurcalamisligim var ve internet hizini kisitlama gibisinden birsey gordugumu hatirlamiyorum. Opera mini web browser indirip birde ordan deneyin, tarayaciyla alakali mi degil mi anlariz boylece. Yinede sorun devam ediyorsa tahminimce avea'nin sorunudur o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

quote:

arkadaşlar merhaba

Telefonu en ince detayina kadar kurcalamisligim var ve internet hizini kisitlama gibisinden birsey gordugumu hatirlamiyorum. Opera mini web browser indirip birde ordan deneyin, tarayaciyla alakali mi degil mi anlariz boylece. Yinede sorun devam ediyorsa tahminimce avea'nin sorunudur o

hem opera hem de kendi tarayıcısından denedim. ikisi de yavaş. telefonu modem olarak kullanıp pcye aktardım yine yavaş. avea'dan olduğu çok açık ama müşteri hizmetleri anlamıyor ki.
    neyse teşekkür ederim cevabınız için bir kaç kere daha arayım müşteri hizmetlerini

duzenleme: baska telefondan da denedım yıne yavas. Sorunun avea da oldugu kesınlestı. Msj attım aveaya beklıyorum donmelerını.
    Tesekkurler cvplar ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 29 Kasım 2012; 13:58:14 >

• silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 4 Aralık 2012; 21:25:18 >
  • ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDIN.TELEFONU YENI ALDIM INTERNET PAKETI YAPTIM 500mb LIK 10 SAAT SONRA BITTI DIYE MESAJ GELDI.OTOMATIK INTERNETEMI BAGLANIYOR NE ANLAMADIM BILMIYORUMDA:Bİ MUHTEREM YAZARSA MINNETTAR OLURUM.AYARLARIDA KADEME KADEME YAZARSANIZ SEVIRIM TELEFONA AŞİNA DEĞİLİM:ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIM LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemirlendi

ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDIN.TELEFONU YENI ALDIM INTERNET PAKETI YAPTIM 500mb LIK 10 SAAT SONRA BITTI DIYE MESAJ GELDI.OTOMATIK INTERNETEMI BAGLANIYOR NE ANLAMADIM BILMIYORUMDA:Bİ MUHTEREM YAZARSA MINNETTAR OLURUM.AYARLARIDA KADEME KADEME YAZARSANIZ SEVIRIM TELEFONA AŞİNA DEĞİLİM:ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIM LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!

Telefonunuzda hangi programlar yuklu ?
    Ayrica internetinizin hangi programa baglandigini anlamak icin soyle yapin;
    Ust cubugu assaga kaydirin. Mobil sebekede [operator ismi] Internet yaziyordur. Ona tiklayin, orda indirme gonderme gozukuyor. Ona tekrar tiklayin ve en assagiya inin. Uygulamalar yazan bolumda internete bagli olan uygulamalari gorebilirsiniz.
    Bende whatsapp surekli bagli, o da cok az yiyor internetten. Internete girdigimde de opera kullaniyorum o kadar.

Cevabiniza gore tekrar yardimci olmaya calisirm

• nokia bh 214 bluetooth kulaklık aldım ama ne yaptıysam kulaklığı cihazla eşleştiremedim. Cihazı telden arıyorum ama tel cihazı bulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert

silinebilir...
    silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 4 Aralık 2012; 21:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azteca

nokia bh 214 bluetooth kulaklık aldım ama ne yaptıysam kulaklığı cihazla eşleştiremedim. Cihazı telden arıyorum ama tel cihazı bulamıyor.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azteca -- 3 Aralık 2012; 21:36:24 >
  • quote:

quote:

nokia bh 214 bluetooth kulaklık aldım ama ne yaptıysam kulaklığı cihazla eşleştiremedim. Cihazı telden arıyorum ama tel cihazı bulamıyor.

beyler bu kulaklığı kullanan var mı? yardımcı oalabilecek birileri var mı? hepsiburadadan aldım yoksa iade edeceğim ..

Kullanma kılavuzunu tam okuduğunuza emin misiniz? Çünkü kulaklıkta ki bir kaç tuşa basarak eşleştirmeyi aktif hale getirme durumu söz konusu olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

quote:

beyler bu kulaklığı kullanan var mı? yardımcı oalabilecek birileri var mı? hepsiburadadan aldım yoksa iade edeceğim ..

Kullanma kılavuzunu tam okuduğunuza emin misiniz? Çünkü kulaklıkta ki bir kaç tuşa basarak eşleştirmeyi aktif hale getirme durumu söz konusu olabiliyor.

evet baktım açma kapama tuşu tutukluk yapmış biraz daha uğraşınca eşleştirebildim.

• arkadaslar merhaba
    whatsapp ın son versıyonunu yukledım oncekı versıyon eskı oldugu kullanılamaz uyarısı geldı. Ama sımdıkı surumde ıfade ekleme kısmında dokunmatık calısmıyor secenekler ıfade ekle yolunu kullanıyorum. Acaba herkeste mı boyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 5 Aralık 2012; 19:53:52 >
  • quote:

arkadaslar merhaba
    whatsapp ın son versıyonunu yukledım oncekı versıyon eskı oldugu kullanılamaz uyarısı geldı. Ama sımdıkı surumde ıfade ekleme kısmında dokunmatık calısmıyor secenekler ıfade ekle yolunu kullanıyorum. Acaba herkesde mı boyle?

aynen oylee
  • quote:

quote:

arkadaslar merhaba
    whatsapp ın son versıyonunu yukledım oncekı versıyon eskı oldugu kullanılamaz uyarısı geldı. Ama sımdıkı surumde ıfade ekleme kısmında dokunmatık calısmıyor secenekler ıfade ekle yolunu kullanıyorum. Acaba herkesde mı boyle?

aynen oylee

alışıyoruz diğerine sonra değiştiriyorlar ya da onların da haberi yok böyle bir hatadan. umarım düzelir kısa zamanda
  • e6 alalı 2 ay oldu ve telefonu sarja takınca dokunmatıgı calısmıyor bu normal bişey mi anlamadım yardımcı olun lütfen
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar merhaba

aynen oylee

alışıyoruz diğerine sonra değiştiriyorlar ya da onların da haberi yok böyle bir hatadan. umarım düzelir kısa zamanda

http://www.whatsapp.com/nokia/WhatsApp_2_8_26.sis Bunu deneyin bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

quote:

quote:

arkadaslar merhaba

aynen oylee

http://www.whatsapp.com/nokia/WhatsApp_2_8_26.sis Bunu deneyin bir de

sizin linkte 26 gözüküyor ama sitede 25var ? bende 25 yüklü problem hala devam ediyor ifadelere tıklanmıyor. çok da lazım degil ama su ifadeler yerine programı daha stabil yapsalar iyi olcak bazen cıldırtıyo insanı özellikle mobil veriden wifi'ye gecerken telefonu kapatıp acmak zorunda kaldıgım oluyo ve baglantıyı aktif edebilmek için durumu yenielemek zorunda kalıyorum

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.