Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lemon48

quote:

Orijinalden alıntı: admin_istratör

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar E6 da bizim yaşadığımız sıkıntı, mailleri telefondan silince, serverdan da siliyor ve PCde outlooku açtığım zaman bu mailler PC ye gelmiyor. Çözümünü bilen var mı. Ayrıca bir E7 miz var onda da aynı problem.
    teşekkürler

arkadaşım bir fikrim olsa yardımcı olacağımda office mail hiç kullanmadım.
    ama diyorsunki telden silince maildende siliniyor.mesela ben e72imde kullanırken sadece telefondan siliniyordu.pcdekiler duruyordu.çünkü senkronize durumunda olmuyor .
    ama e6da bu böyle olmuyor.maili açtığın an senkronize durumuna geçiyor ve sen sildiğinde yada okuduğunda hemen serverden o işlemi yapıyor, siliyor yada okundu yapıyor.yani olması gereken işlemi yapıyor.
    pcye gelmiyor diyorsun çünkü telefonundan okuyup silmiş oluyorsun.teline bakmadan pcden açıp direk baksan okunmamış mailler pcye dökülmeye başlar kanısındayım.

Teşekkürler
    Ayarlarda sunucu ile sync etmeme seçeneğini işaretledim genede siliyor

peki arkadaşım aynı ağ üzerinden wi-fi ilemi bağlanıyorsun

Evet

outlook tek bir ağ üzerinde çalıştığı için sende aynı ağdan bağlandığın için telefonunda ne yaparsan pcde yaptığın işlem olur.şurdan biliyorum eski çalıştığım şirkettede aynı sistem kullanılıyordu.ama ben bağlanamıyordum çünkü şebeke üzerinden bağlanmaya çalışıyordum,şimdi aklıma geldi.diğer arkadaşlar wi-fi üzerinden bağlanıyordu ve maillerini yönetebiliyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar E6 da bizim yaşadığımız sıkıntı, mailleri telefondan silince, serverdan da siliyor ve PCde outlooku açtığım zaman bu mailler PC ye gelmiyor. Çözümünü bilen var mı. Ayrıca bir E7 miz var onda da aynı problem.
    teşekkürler

ama diyorsunki telden silince maildende siliniyor.mesela ben e72imde kullanırken sadece telefondan siliniyordu.pcdekiler duruyordu.çünkü senkronize durumunda olmuyor .
    ama e6da bu böyle olmuyor.maili açtığın an senkronize durumuna geçiyor ve sen sildiğinde yada okuduğunda hemen serverden o işlemi yapıyor, siliyor yada okundu yapıyor.yani olması gereken işlemi yapıyor.
    pcye gelmiyor diyorsun çünkü telefonundan okuyup silmiş oluyorsun.teline bakmadan pcden açıp direk baksan okunmamış mailler pcye dökülmeye başlar kanısındayım.

Teşekkürler

Evet

outlook tek bir ağ üzerinde çalıştığı için sende aynı ağdan bağlandığın için telefonunda ne yaparsan pcde yaptığın işlem olur.şurdan biliyorum eski çalıştığım şirkettede aynı sistem kullanılıyordu.ama ben bağlanamıyordum çünkü şebeke üzerinden bağlanmaya çalışıyordum,şimdi aklıma geldi.diğer arkadaşlar wi-fi üzerinden bağlanıyordu ve maillerini yönetebiliyordu.

Teşekkürler. Eski iphonumda seçenek vardı, serverdan asla silme diye. Hiç problem yaşamadım. Nokia biraz uğraştıracak gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Teşekkürler

Evet

Teşekkürler. Eski iphonumda seçenek vardı, serverdan asla silme diye. Hiç problem yaşamadım. Nokia biraz uğraştıracak gibi.

• LEMOON@
    ÜZGÜNÜM ELİMDEN GELEN BU.ÇÜNKÜ HİÇ KULLANMADIM ARKADAŞIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

ekolayzer ı yokmuş ya... n8 in bile yokmuş.

manyak mı bu nokia?

bununla düzgün çalışan mp3 programı var mı başka arkadaşlar?

nasıl ekolayzerı yok arkadaşım.kendim kullanıyorum.6 adet ekolayzer ayarı var
    artı stereo genişletme ve extra ses yükseltme ayarı bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_istratör -- 28 Eylül 2011; 19:43:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

ekolayzer ı yokmuş ya... n8 in bile yokmuş.

manyak mı bu nokia?

bununla düzgün çalışan mp3 programı var mı başka arkadaşlar?

nasıl ekolayzerı yok arkadaşım.kendim kullanıyorum.6 adet ekolayzer ayarı var

ayarlanabilir ekolayzırı yokmuş demek istedim. hazır ayarlar ekolayzırdan falan sayılmaz. ama sanırım onlar da editlenebiliyormuş? doğru mu bu? öyleyse sorun yok... değilse kazma oğlu kazma nokia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 28 Eylül 2011; 19:46:38 >
  • nokianın n5 mi hatırlayamadığım bir modelini daha önce kullanmıştım. mailler için outlooka bağlanmak gerekiyordu. blackberryde anında ekrana mailler düşüyor. bu telefonda nasıl anında gelen mail ekrana düşüyor mu?
    diğer sorum ise nokia internete bağlıyken 2 dk sonra düşüyordu. bb de yine böyle bir sorun yok.
    bu telefonu beğendim ama nokianın bu sorunları rahatsız ediyor. bu telefonda da var mı böyle sorunlar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Telefonu 1 hafta kullandım, ve 1 haftadırda serviste değişim için bekliyor. Bende sizin sorunlar yüzünden yollamıştım. 24.lü versiyon var turkcellde genel olarak çıkınca sanırım hatalar giderilecektir. Cihaz daha çok yeni, kullanıldıkça nokia hata düzeltme yoluna gidecektir ki zaten belle e6 içinde gelecek. rahat olun.

vallaha arkadaşım ben 1 haftadır fw24ü kullanıyorum.iyi hoş herşeyi güzel olmuş ama e-posta programı çok kötü olmuş.ne yaptıysam kendi kendine wi_fi ye bağlanma sorununu gideremedim.çok gıcık bi durum.iyileşmesi gereken daha birçok eksiği var.

Komple manuel nasıl yapılıyor bilmiyorum ama seçeneklerde günde yalnız bir kere wifiye bağlan güncellemeleri al şeklinde yapabilirsin. Telefonum serviste olduğu için tam yerini söyleyemiyorum ama bağlantı ayarlarında biryerlerde var bu seçenekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pigeontechs

nokianın n5 mi hatırlayamadığım bir modelini daha önce kullanmıştım. mailler için outlooka bağlanmak gerekiyordu. blackberryde anında ekrana mailler düşüyor. bu telefonda nasıl anında gelen mail ekrana düşüyor mu?
    diğer sorum ise nokia internete bağlıyken 2 dk sonra düşüyordu. bb de yine böyle bir sorun yok.
    bu telefonu beğendim ama nokianın bu sorunları rahatsız ediyor. bu telefonda da var mı böyle sorunlar?

Evet ekrana mailler düşüyor. widgetlerde maili aktif edersen görürsün ama sürekli bağlantı ister.( gprs, 3g, wifi)

Şahsen ben wifi ile bağlıyken bağlantıda kopla görmedim. Aslında hiç bir nokia telefonumda görmedim. Bence o kullandığın telefona has bir hataydı.
  • quote:

LEMOON@
    ÜZGÜNÜM ELİMDEN GELEN BU.ÇÜNKÜ HİÇ KULLANMADIM ARKADAŞIM.

Teşekkürler
  • Takipteyim yakında alıcam E6
  • Takipteyim yakında alıcam E6
  • Geçen gün yazmıştım kulaklıkta sorun var diye aslında temas yeri olduğunu fark ettim. Servise verdim bekliyorum. 1 kere kullanamadım daha müzik özelliğini.
  • Bugun itibariyle elime geçti çok güzel telefon yapmışlar vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pigeontechs

nokianın n5 mi hatırlayamadığım bir modelini daha önce kullanmıştım. mailler için outlooka bağlanmak gerekiyordu. blackberryde anında ekrana mailler düşüyor. bu telefonda nasıl anında gelen mail ekrana düşüyor mu?

devamlı istiyorsan bağlantı olayı süper.benim derdim kesememek.çat diye düşüyor
  • quote:

quote:

quote:

Telefonu 1 hafta kullandım, ve 1 haftadırda serviste değişim için bekliyor. Bende sizin sorunlar yüzünden yollamıştım. 24.lü versiyon var turkcellde genel olarak çıkınca sanırım hatalar giderilecektir. Cihaz daha çok yeni, kullanıldıkça nokia hata düzeltme yoluna gidecektir ki zaten belle e6 içinde gelecek. rahat olun.

vallaha arkadaşım ben 1 haftadır fw24ü kullanıyorum.iyi hoş herşeyi güzel olmuş ama e-posta programı çok kötü olmuş.ne yaptıysam kendi kendine wi_fi ye bağlanma sorununu gideremedim.çok gıcık bi durum.iyileşmesi gereken daha birçok eksiği var.

Komple manuel nasıl yapılıyor bilmiyorum ama seçeneklerde günde yalnız bir kere wifiye bağlan güncellemeleri al şeklinde yapabilirsin. Telefonum serviste olduğu için tam yerini söyleyemiyorum ama bağlantı ayarlarında biryerlerde var bu seçenekler.

yok dostum komple manuel yapılamıyor.son yazılımda bazı ayarlardan kısılma yapılmış.bağlantı saatini (00:00-00:01) yaptım birtek o dakika aralığında bağlansın diye ve bütün günleri kapattım.istemeyen böyle yapsın.birde aklınızda olsun BUL programının ayarlarındanda iki seçeneğinide kapatın.kapatılacak o kadar çok özellik var ki.tek tek girin ve bağlantı ayarların her şeyini ya manuel yapın ya gerektiğinde sor yapın yada kapatın.sonra konturum durduk yere gidiyor,şarzım çabuk bitiyor demeyin.her fomattan sonra 1 saatim gidiyor ayarlayacağım diye.ama tek tek girin,hem herşeyini öğrenmiş olursunuz ve formattan sonra ezbere yaparsınız bütün ayarlarını.

• Arkadaslar bende e6 alarak araniza katildim. İlk yapmam gerekenleri ve tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caninho_gs1905

Arkadaslar bende e6 alarak araniza katildim. İlk yapmam gerekenleri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

hayırlı uğurlu olsun,güzel seçim,güle güle kullan
  • Pm atmistim cevaplayabilirseniz sevinirim...
    Tesekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caninho_gs1905

Arkadaslar bende e6 alarak araniza katildim. İlk yapmam gerekenleri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

hayırlı uğurlu olsun,güzel seçim,güle güle kullan

Pm atmistim cevaplayabilirseniz sevinirim...
    Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.