Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gps internetsiz çalışmıyor mu? Haritada sokaklar fln gözüküyor tamamda konum bulmuyor ? Zaten önemli olan nerde olduğumu bulmak. Bugün telefonun gps i ilk defa kullanıcaktım, ona güvenerek yola çıktım ama konumu bulamadı bitürlü, yolda bıraktı beni :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Gps internetsiz çalışmıyor mu? Haritada sokaklar fln gözüküyor tamamda konum bulmuyor ? Zaten önemli olan nerde olduğumu bulmak. Bugün telefonun gps i ilk defa kullanıcaktım, ona güvenerek yola çıktım ama konumu bulamadı bitürlü, yolda bıraktı beni :/

bir önceki anlatımımın 3. Maddesine dikkat et arkadaşım.ilk bağlantıda geç bağlanıyor 15 dakika gibi. sonraki bağlantılarda zaman almıyor.uyduyla birkere iletişim kurması gerekiyor.e72de daha sorunluydu bağlantı,bunda daha ii olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_istratör -- 1 Ekim 2011; 1:12:40 >
  • Telefonu kapatıp açtığımda ilk olarak Ovi açılıyor, zaten hesabım var + iptal tıklayarak kapatıyorum, açılışta ovinin otomatik çıkmasını engellemek mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulan -- 1 Ekim 2011; 0:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulan

Telefonu kapatıp açtığımda ilk olarak Ovi açılıyor, zaten hesabım var + iptal tıklayarak kapatıyorum, açılışta ovinin otomatik çıkmasını engellemek mümkün mü ?

açılmaması lazım çünkü sen açılışta kullanıcı şifreni girmemişsin hesabının.birkereye mahsus internet bağlantısıyla giriş yapıp sırasıyla geçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admin_istratör

quote:

Telefonu kapatıp açtığımda ilk olarak Ovi açılıyor, zaten hesabım var + iptal tıklayarak kapatıyorum, açılışta ovinin otomatik çıkmasını engellemek mümkün mü ?

açılmaması lazım çünkü sen açılışta kullanıcı şifreni girmemişsin hesabının.birkereye mahsus internet bağlantısıyla giriş yapıp sırasıyla geçmelisin.

Oldu valla, çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon48

Müzik çaların sesi zayıf. Nasıl yükseltilebilinir ? E7de de aynı sorun var

maalesef.sadece müzik çalar ayarlarından ses yükseltme ve stereo genişletme seçeneğini açabilirsin .oda çok az farkediyor.ekolayzır dan değişiklik yapabilirsin.
    başka türlü yükseltemezsin
  • quote:

quote:

quote:

Oldu valla, çok teşekkürler

rica ederim,geçmiş olsun arkadaşım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crackerteam

arkadaşlar acil yardımm!!!
    arkadaşlar şu an bükreşteyim;erasmus için;iki gün önce hattımı turkcellden vodafone yapmıstım;dün gece vodafone açıldı;vodafone sım cardını taktım;bugün bi baktım gps istanbulda çalışmıyor;şimdi bükreşe geldim ama gps konum bulamıyor;Bir buçuk hafta kullandığım telefon da gps mükemmel çalışıyordu;şimdi niye çalışmıyor;bide gps 3g ile mi alakalı??? yada direk kendi sistmeiylemi baglanıyor;ovi maps e giriorum;haritalarda yüklü ama baglantı kurulamıyor diyor;lütfen yardımcı olunnn...

ilk gps bağlantısı için şebeke desteği istiyormu senden.
    artı yeni hattının 3g ayarları yapılımı
    artı internet ayarları yapılımı
    artı haritalar ayarlardan çevrim içi modu açıkmı
    artı ayarlar- uygulama ayarları-konumlama-konumlama seçeneklerinde -şebeke tabanlı açıkmı
    artı bükreşin haritası yüklümüydü

şebeke desteği diye bişey söylemiyor;3g ayarını yaptım istanbuldayken ama romanyaya gidince hattım kapandı ondna dolayı olaiblr mi;çevrimiçi modu kapattım;şebeke tabanlıyı kapattım;harita yüklü:)

• quote:

quote:

maalesef.sadece müzik çalar ayarlarından ses yükseltme ve stereo genişletme seçeneğini açabilirsin .oda çok az farkediyor.ekolayzır dan değişiklik yapabilirsin.

Teşekkürler.
    Sadece ben mi zayıf buluyorum müzikçalar sesini ?
    Birde E7 de arayanın ismini söylüyor (rehberde nasıl yazıldıysa), E6 da bu özellik var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 1 Ekim 2011; 10:16:23 >
  • ama gerçekten yardım edebilrmisinzi;gps sorunu sizce neden kaynaklanıyor;ovi mapse girince sol üstte bağlantı kurulamıyor diyor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerteam

ama gerçekten yardım edebilrmisinzi;gps sorunu sizce neden kaynaklanıyor;ovi mapse girince sol üstte bağlantı kurulamıyor diyor:(

3g ayarlarını yeni hattına tanıtman gerek.
    Şebeke tabanlı ve çevrimiçi mod kapalı olursa bağlantı kurulamadı hatası verir,çünkü operatörünün internet servisine giremiyor demek uygulama.çevrim içi mod kapalı kalabilir ama hızlı bağlansın diyorsan şebeke tabanlı açık kalacak.diğer türlü 15dkyı bulur uyduya bağlanması ilk aşamada.
    Operatör ayarlarını yeniden tanımla setting wizardla,eskilerinin hepsini sil ayarlar-bağlantı-hedeflerden tek tek.
    Her ülkeye göre değişiklik gösterir servis ayarları.bir olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_istratör -- 1 Ekim 2011; 14:00:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.
    Sadece ben mi zayıf buluyorum müzikçalar sesini ?
    Birde E7 de arayanın ismini söylüyor (rehberde nasıl yazıldıysa), E6 da bu özellik var mı ?

tercihlerde var

• müzik çalar programı ne önerirsiniz ?
  • Arkadaşlar acil bi sorum var bu ay telefonumu değiştiricem ve şuan için düşündüğüm tek telefon nokia e6. Çok sık telefon değiştiren biri değilim e6 alırsam 2 yada 3 yıl kullanıcam bu telefonu bana tavsiye edermisiniz ?
  • eveeet artık ben de e6 kullanıyorum arkadaşlar telefon hakkında yorum yapan program öneren yardım eden vs herkese çok teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caninho_gs1905

Merhaba e6 kullanicilari :-)
    Benim bir sorum olacak ceap veren olursa cok sevinirim...

Evdeki wifi modemim acik oldugu sürece e6 tel sürekli ona baglaniyor yani baglanti menusunde ogle gözüküyor veri aktarimi da gözüküyor.

Birde bugün kendi kendine sebeke üzerinden int baglanmis ben herhangi birsey indirmedim faturama cok etki yapar mi :-(((

TÜM E6 KULLANICI ARKADAŞLAR:TÜM BAĞLANTI SORUNLARINIZI GİDERELİM ŞİMDİ....
    1) tarayıcı-ayarlar -genel-internet ayarını gerektiğinde sor yapın.

2)psiloc traveller programını kullanmıyorsanız kaldırın,kullanıyorsanız eğer bütün ayarlarını; default-always ask-manuel yapın. not: her bu programa girdiğinizde hava durumunu güncellediğinizde ayarlar yine eski haline yani otomatiğe alıyor.her kullandıkdan sonra tekrar yukarıdaki negatif ayarları uygulayın.

3)gps bağlanırken gitmesin diyorsanız;ayarlar-uygulama ayarları-konumlama yöntemlerinden-şebeke tabanlıyı kapatın. not:bu ayarda gps'e geç bağlanır,yanlız ilk defa gps programını açtığınızda sabırla uyduya bağlanmasını bekleyiniz,açık havada yada cam kenarında.birkere bağlandıkdan sonra sonraki bağlantılar 3snyi bulmuyor.şebeke tabanlıyı açık bırakırsanız vodafone hattında sadece 10krş alıyor.

4)
    Devamı için tıklayın

Valla sen bu isi çözmüşsün arkadaş.söylediklerini yaptim gerçetende oldu ve acip faydali bilgiler vermeye devam ediyorsun.
    Peki bu işlemleri yaptim ben ama oldiki şebeke üzeeinden baglanmam gerekirse ne yapacigim birde sebeke ayarlarinda sadece gsm i sectim ben ne farki var?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Arkadaşlar acil bi sorum var bu ay telefonumu değiştiricem ve şuan için düşündüğüm tek telefon nokia e6. Çok sık telefon değiştiren biri değilim e6 alırsam 2 yada 3 yıl kullanıcam bu telefonu bana tavsiye edermisiniz ?

2 gündür kullanıyorum gerçekten güzel telefon klavyesinin rahatlığı olsun dokunmatik hassasiyeti olsun bence alınabilir.
  • Peki telefon özellikleri ve ovi uygulamaları nasıl yeterli düzeydemi ?
  • Arkadaslar mrb bi soru soracagim tekrar :-))
    Ovi den oyun indirdim mesela fm 2010. Oyun açilirken uyari olarak uygalamanin sebekeyi kullanmasina ve veri göndermesine yada alacak diye uyari veriyor ... Oyunlai int olmadan oynayamiyormuyuz bu birincisi ikinci sorum ise lisans kontrolu uyarisi veriyor buda net ile oldugundan biz hic nete bavlanmadan oyun oynayamiyacakmiyiz yaw?????
  • Çok teşekkür ederim cevap için :) valla ben dediğiniz gibi öyle çok uygulama falan kullanan biri değilim oyunlardan angry birds , fruit ninja olsun uygulamalardanda opera browseri indiriyim bana yeterde artar. Şarjının 2 gün gitmeside benim için önemli bi faktör :)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.