Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @jackyjack; valla benim tek sorunum şarj niye bilmiyorum şarjım diğer kullanan arkadaşlar kadar uzun gitmiyor ki bende şarjının uzun gitmesini düşünerek almıştım ama sanırım ilk şarjı yanlış yaptığımdan olabilir çünkü bir arkadaş daha önce demişti ilk aldığında tamamen bitirip yaklaşık 10 sat şarj etmiş ki benim yapmadığım buydu ben direk kullandım şarja takıp umarım zamanla bataryası oturur bende 2 günlük şarja ulaşırım Hocam ozaman uzun lafın kısası telefonu beğendiyseniz alın

caninho; internet bağlantısını kestiğinizde oyun açılmıyor ise oyun tamamen online üzerinden yani karşıdaki kullanıcılarla oynanabiliyor olabilir ya da oyun için bir şeyler indirmesi gerekiyor olabilir sürekli :) ama bazı oyunlara rastladım net bağlantsı uyarısı çıkan iptal ettiğimde oynayabildim :) sanırım high score falan upload ederken falan kullanıyor onlarda.. bi kapatarak açmayı deneyin derim...

Arkadaşlar nokianın CC-3012 kodlu siyah/turuncu veya siyah/gri arka kılıfı acaba türkiyede satılıyor mu gören var mıdır ben bulamadım ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

Arkadaşlar nokianın CC-3012 kodlu siyah/turuncu veya siyah/gri arka kılıfı acaba türkiyede satılıyor mu gören var mıdır ben bulamadım ama?

Açık arttırma sitelerine bir bakın derim gittigidiyor,ebay belki bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vee

quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

Açık arttırma sitelerine bir bakın derim gittigidiyor,ebay belki bulursunuz.

teşekkürler
  • arkadaşlar bu telefonda whatsapp kullanan var mı? bildiğimiz üzere whatsapp ı kapatamıyoruz ama bazı programlarla kapatabiliyorduk e6 için ne yüklememi öneririsiniz?
  • benimde bir sorum olucak arkadaşlar avea üzerinden internet kullanıyordum 1 gb paketini kullanıyordum dünden beri web girdiğim zaman bağlantı kurulamıyor diye hata alıyorum nasıl çözebilirim bu sorunu ayarlarını tekrar yükledim aveadan ama sorun hallolmadı
  • BEnde nokia E6yı 3 haftadır kulnıyrum Tasarım ve donanım hakında görüşlerimi kendi kişisel bloguma yazdım umarım faydalım olur....

Yazılımsak olarak :
    http://muhendistenalhaberi.blogspot.com/2011/09/nokia-e6-simbian-anna.html

Donanımsal olarak :
    http://muhendistenalhaberi.blogspot.com/2011/09/tasarm-baznda-nokia-e6.html

• quote:

Orijinalden alıntı: conpetan

benimde bir sorum olucak arkadaşlar avea üzerinden internet kullanıyordum 1 gb paketini kullanıyordum dünden beri web girdiğim zaman bağlantı kurulamıyor diye hata alıyorum nasıl çözebilirim bu sorunu ayarlarını tekrar yükledim aveadan ama sorun hallolmadı

Bi çok kez bende vodafonede karşılaştım bu sorunla bazen ayarlar eksik olarak gelebiliyo müşteri hizmetlerini arayıp tekrar isteyebilirsin.

@KucukKurbaga
    Whatsapp kullanabilirsin nasıl kapatılacağına dair açıklama yapmıştı sanırım admin_istratör bi önceki sayfalara göz atarsan bulursun
  • E6 için Windows Live Messenger veya Google Talk arayan arkadaşlar telefondan mağazaya girip Nokia Chat olarak aratırlarsa aynı Sosyal uygulaması gibi Sohbet uygulaması var gayet güzel olmuş deneyebilirler.
  • whatsapp tan çıkış deyince çıkmıyor mu yani, gerçi çıkmayı gerektirecek bir durum pek olmuyor ama,

arkadaşlar size bu batarya ömrü ile iligli bi soru soracağım nezaman güç tasarrufu moduna alsam şarjım çok uzun gidiyor ama onu kapatınca batarya çok çabuk bitiyor bu sizde de böyle mi güç tasarrufu modu bu kadar etkili mi? Benim bildiğim kadarıyla sadece ışığı kısıyor wlan ı kesiyor titreşimi bide :) bunlar mı benim şarjımı yiyenler acaba
  • quote:

quote:

benimde bir sorum olucak arkadaşlar avea üzerinden internet kullanıyordum 1 gb paketini kullanıyordum dünden beri web girdiğim zaman bağlantı kurulamıyor diye hata alıyorum nasıl çözebilirim bu sorunu ayarlarını tekrar yükledim aveadan ama sorun hallolmadı

Bi çok kez bende vodafonede karşılaştım bu sorunla bazen ayarlar eksik olarak gelebiliyo müşteri hizmetlerini arayıp tekrar isteyebilirsin.

@KucukKurbaga
    Whatsapp kullanabilirsin nasıl kapatılacağına dair açıklama yapmıştı sanırım admin_istratör bi önceki sayfalara göz atarsan bulursun

aa öle mi hergün takip ediyorum hiç görmedim. tekrardan bakıyım teşekkür ederim

@furkanbozkurt

çıkış diyince çıkmıyor maalesef :( bir de benim de sarjım 1 gün gidiyor whatsapp sürekli internete bağlı olduğu için die düşünüyorum o yüzden de kapatmanın yolunu arıorum geceleri falan kapatırım en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

quote:

quote:

@KucukKurbaga

@furkanbozkurt

çıkış diyince çıkmıyor maalesef :( bir de benim de sarjım 1 gün gidiyor whatsapp sürekli internete bağlı olduğu için die düşünüyorum o yüzden de kapatmanın yolunu arıorum geceleri falan kapatırım en azından.

Hocam cevabı aşağıdaki konulara bakarsan bulursun.

http://forum.donanimhaber.com.tr/m_45649608/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com.tr/m_44703841/tm.htm

• Beyler dıger konudan yazdım cevap cıkmadı. Adam gıbı 10 15 kalıtelı oyun lınkı verebılcek yokmu? Indırdıklerım hep ekran problemlı oluyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

quote:

quote:

@KucukKurbaga

@furkanbozkurt

Hocam cevabı aşağıdaki konulara bakarsan bulursun.

http://forum.donanimhaber.com.tr/m_45649608/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com.tr/m_44703841/tm.htm

teşekkür ederim bakmıştım bunlara ama netqin mobile guard kapatıyo fakat e6 ya uyumlu değil bu yüzden yükleyemiyorum :( yapcak bişey yok sanırım

• Arkadaslar herkese mrb...
    E6 larimiz icin bu ekran filmlerinden almaya gerek var mi ??? ben ekranimizin çizilmeyen bir yapisi oldugunu biliyordum ama??
    Birde kilif alan arkadaslar oldumu ben teli cebimde veya cantamda tasirken ne sesini duyuyorum ne titresimini hissediyorum...
    ( kutusundan cikan kilifi kullaniyorum)
  • Beyler acıl yardım gereklı. Telefon hafızasına sıfreleme yaparken bırden telefon kapandı. Tekrar actıgımda hersey sıfırlanmıs durumdaydı. Ovı maps, yer ımlerı, ovı hep gıtmıstı. Netten ındıreyım dedım yukleme sonunda QT eksık v.b bı hata verıyor. Qt'nın ne oldugu hakkında hıcbır bılgım yok. Telefonu vatandan aldım, oraya mı goturmelıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .starstrukk

Beyler acıl yardım gereklı. Telefon hafızasına sıfreleme yaparken bırden telefon kapandı. Tekrar actıgımda hersey sıfırlanmıs durumdaydı. Ovı maps, yer ımlerı, ovı hep gıtmıstı. Netten ındıreyım dedım yukleme sonunda QT eksık v.b bı hata verıyor. Qt'nın ne oldugu hakkında hıcbır bılgım yok. Telefonu vatandan aldım, oraya mı goturmelıyım?

soft formatı deneyebilirsin önce ama vatandaki arkadaşlarda yardımcı olacaklardır elbet bilen birisi vardı soft format ta telefonu ilk ayarlarını yüklü programlara getirir tel rehberi falan gider onuda söyleyim, *#7370# gibi bir şeydi uygulaması ama ben ilk aldığımda telefon kendine reset atıp duruyordu bunu yaptım sonra kesildi reset atması mesela ama tabi bütün sonradan kurduğum programlarım rehberim gitmiş oldu.

@caninho kılıf olarak bende kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum bir arkadaş demişti onu eve dönünce yapacam kesin arka hoparlörün olduğu kısmı ona uygun işaretleyip kesebilirsin öyle kullanınca en azından sesini güzel bir şekilde duyarsın çünkü kılıf sesi çok etkiliyor, arka koruması olarakta nokianın kendi kapakları var CC-3012 gibi bakabilirsin :)

@kucukkurbaga teşekkürler hocam, size geceleri kesinlikle sessiz mod a güç tasarrufu moduna alın derim telefonu kapatmıyorsanız çok etkisi oluyor...

• bu olay shazam, f secure v.b programları gerı getırırmı?
  • @starstrukk, eğer ki uygulamalar silindiyse getirmeyebilir ama emin değilim sadece mantığımı yürüterek söylüyorum, ama soft formt denen şey telefonu ilk haline geri yüklemek başka bir şey değil, vatan yakınınızdaysa zor olmayacksa gitmek ben gidin oradaki arkadaşlarla görüşün derim bir şekilde halledilir en kötü servise götürürsünüz versiyonu tekrar yüklerler her şey geri gelir ilk hali gibi...
  • Tesekkurler ılgılendıgınız ıcın, bugun vatana goturecegım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admin_istratör

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Gps internetsiz çalışmıyor mu? Haritada sokaklar fln gözüküyor tamamda konum bulmuyor ? Zaten önemli olan nerde olduğumu bulmak. Bugün telefonun gps i ilk defa kullanıcaktım, ona güvenerek yola çıktım ama konumu bulamadı bitürlü, yolda bıraktı beni :/

bir önceki anlatımımın 3. Maddesine dikkat et arkadaşım.ilk bağlantıda geç bağlanıyor 15 dakika gibi. sonraki bağlantılarda zaman almıyor.uyduyla birkere iletişim kurması gerekiyor.e72de daha sorunluydu bağlantı,bunda daha ii olmuş

Interneti ve wlan i fln herseyi kapatip evdeyken tekrar arattim konumumu, kisa bi surede buldu. Disarida baska bi yerdeyken 1 saat fln bekledim telefonu oynatmadan, sabit bi konumda, yine bulamadi ? Bi sorun mu var yoksa :\

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.