Telefonda sadece 2 tema var başka tema kullanıp beğenen arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?
herkesin kendi zevkine göre temalar değişir ama benim kullandıklarımı yazayım; green dark wood, deepblu, orange dark carbon, glass apple, dark illusioni dark outline,
Hangi siteden indriyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Vee
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbozkurt
quote:
Telefonda sadece 2 tema var başka tema kullanıp beğenen arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?
herkesin kendi zevkine göre temalar değişir ama benim kullandıklarımı yazayım; green dark wood, deepblu, orange dark carbon, glass apple, dark illusioni dark outline,
ovi den bulabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: KucukKurbaga
quote:
quote:
quote:
ovi den bulabilirsiniz
Teşekkür ederim. E6 benim açımdan gayet güzel yeterli bi telefon ama nedense başlık resmen öldü burada bir kaç kişinin çabalarıyla ayakta duruyor neden tutulmadı acaba E6
beyler bunu hangi kabloyla yapıcağız ben telefonu almayı düşünüyorum ve bu özellik bana lazım ??
birde annayı belleye yükseltebiliyor muyuz ?
tv ye bağlanmak için bi kablosu var ama özel bir adı varsa bilmiyorum. zaten kutunun içinden bu kablo çıkmıyor. benim önceki telefonumdan çıkmıştı duruyor hala e6da denemedim hiç. ama çalışıcağına eminim bağlantı çeşitlerinde tv çıkışı var ve giriş 3.5mm kulaklık girişi
Arkadaşlar,
Ben de birkaç gün önce aldım bu telefondan. Genel olarak memnunum ama fring ile bir sorun yaşıyorum. Fring ile görüşme yaparken ekranda kendimi göremiyorum. Bu da karşı tarafa kendi görüntümü sağlıklı yollayamamama sebep oluyor.
Bir diğer sorunum ise görüntü kalitesi ile ilgili. Eşimdeki iphone ile deneme yaptık. Iphone karşı tarafın fring versiyonu eski görüntü zayıf olabilir manasında birşeyler diyor. Gerçekten de iphone'dan gelen görüntü cam gibi olurken nokia'dan giden vasat hatta kötü bile sayılır.
Özellikle ilk sorunum için yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Remind Me programının süresi bitmiş mesaj geldiği zaman sürekli ekrana giriyor key istiyor çözümü var mıdır bunun?
quote:
Remind Me programının süresi bitmiş mesaj geldiği zaman sürekli ekrana giriyor key istiyor çözümü var mıdır bunun?
bende de aynı sorun var. o verilen key finderdan yeni bir key daha bulup yazdım ama işe yaramadı.
quote:
Orijinalden alıntı: mr awesome
quote:
bende de aynı sorun var. o verilen key finderdan yeni bir key daha bulup yazdım ama işe yaramadı.
Programı sildim tekrar yükledim şuan için sorun yok
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ovi den bulabilirsiniz
Teşekkür ederim. E6 benim açımdan gayet güzel yeterli bi telefon ama nedense başlık resmen öldü burada bir kaç kişinin çabalarıyla ayakta duruyor neden tutulmadı acaba E6
henüz alıcısı çok yok diye düşünüyorum. piyasaya çok fazla ve hızlıca telefonlar çıkıyor. nokia bazı konularda geri de kaldığı için tercih edilmiyo bazen. benim içinde gayet rahat ve kullanışlı hiçbir şikayetim yok telefon hakkında.. keşke kullanıcısı daha çok olsa da telefon hakkında daha çok bilgi sahibi olsak ama zamanla olcağını düşünüyorum..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ovi den bulabilirsiniz
henüz alıcısı çok yok diye düşünüyorum. piyasaya çok fazla ve hızlıca telefonlar çıkıyor. nokia bazı konularda geri de kaldığı için tercih edilmiyo bazen. benim içinde gayet rahat ve kullanışlı hiçbir şikayetim yok telefon hakkında.. keşke kullanıcısı daha çok olsa da telefon hakkında daha çok bilgi sahibi olsak ama zamanla olcağını düşünüyorum..
bu birazda fiyatla alakali bir mevzu cihazin fiyati biraz durulunca kullanicisi artacaktir ve baslikta cok daha aktif olacaktir bilgi paylasimi bakimindan merak etmeyin
fiyatta onemli tabi..
Bu telefonda foursquare kullanan var mi arkadaslar. Ovi de bulamiyoda..
quote:
fiyatta onemli tabi..
Henuz e6 ıcın foursquare yok.
Kişisel görüşüm bir çok kişinin görüşüyle aynı şekilde, E6'nın Belle güncellemesinden sonra daha çok tutulacagı yönünde. O yüzden inat ettim belle güncellemesine kadar E6'mı satmıcam. İnşallah bekledigimize değer o zaman...
valla ben telefonu eşime aldım eşim beğeniyor onun için yeterli ama benim için çok boş bir telefon bende lg optimus black var android varken nokiaya para verilmez kendi açımdan
quote:
Orijinalden alıntı: Sabotaj1148
Kişisel görüşüm bir çok kişinin görüşüyle aynı şekilde, E6'nın Belle güncellemesinden sonra daha çok tutulacagı yönünde. O yüzden inat ettim belle güncellemesine kadar E6'mı satmıcam. İnşallah bekledigimize değer o zaman...
ne zaman gelir belle ?
quote:
Orijinalden alıntı: #Tuna#
quote:
ne zaman gelir belle ?
Güncellemenin gelecegi kesin ancak ortada net bir tarih yok.
quote:
fiyatta onemli tabi..
Merhaba,
Foursquare için 4squick adında bir uygulama indirdim, idare ediyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: #Tuna#
quote:
ne zaman gelir belle ?
Güncellemenin gelecegi kesin ancak ortada net bir tarih yok.
Sık sık androidin güncellemesi çıkarken, bu nokia daha belleyi n8 dışına uygulayamadı
e6 hiç bir zaman nokia e72 vede e71 satış başarısını yakalayamayacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: salihboc
e6 hiç bir zaman nokia e72 vede e71 satış başarısını yakalayamayacaktır
E72'si olan biri icin E6 almak zaten mantıksızca ancak yeni bir başlangıc yapmak isteyenler için E72 yerine E6 alınabilir bir telefon o kadar abartmamak gerekir diye düşünüyorum. Nitekim ben E72den blackbery'e ondan sonrada E6'ya geçtim. Yani sonuç olarak tecrübeyle sabit yazdıgım.. İi forumlar herkeze..