Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Daha önce 5800 kullanıyordum 15 dakika internet kullansam telefon çok ısınıyordu bu telefondada böyle bir sorun varmı?
    -Telefonun tarayıcısının flash 10 desteklediği yazıyor internetteki flash videoları sorunsuz izleyebiliyormuyuz?
  • Arkadaslar herkes bi androiddr tutturmus ana internet sitelerinde goruyoruz en cok virus giren telefon. Bence virus girmesinden iyidir ayrica bos bi telefon degil tabi benim kisisel gorusum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice_Sh@dow

Arkadaslar herkes bi androiddr tutturmus ana internet sitelerinde goruyoruz en cok virus giren telefon. Bence virus girmesinden iyidir ayrica bos bi telefon degil tabi benim kisisel gorusum.

benim optimus black i kullansan birdaha nokianın yanından bile geçmezsin emin ol
  • Arkadaşlar telefonu bugün aldım ve cidden şimdiye kadar kullandığım en iyi telefon diyebilirim.Gerek hızı , gerek rahatlığı ve teknik özellikleri gerçekten çok iyi. Kamerası abartıldığı kadar kötü değil bence gayet yeterli ve iyide denilebilir.Düşünen arkadaşlar varsa bence pişman olmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackyJack -- 12 Ekim 2011; 19:48:43 >
  • e6 kullanıyorm 2 haftadır. cok memnunum. tek sıkıntım play listi düzenleyememiş olmam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eates59

quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

fiyatta onemli tabi..

Bu telefonda foursquare kullanan var mi arkadaslar. Ovi de bulamiyoda..
    Merhaba,

Foursquare için 4squick adında bir uygulama indirdim, idare ediyor.

tesekkur ederim denicem mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

Arkadaşlar birkaç sorum olacak
    -Daha önce 5800 kullanıyordum 15 dakika internet kullansam telefon çok ısınıyordu bu telefondada böyle bir sorun varmı?
    -Telefonun tarayıcısının flash 10 desteklediği yazıyor internetteki flash videoları sorunsuz izleyebiliyormuyuz?

kullanıcılar telefondan memnun değil galiba kimseden yorum alamadım.
  • quote:

quote:

İnternette dolaşırken ısı sorunum hiç olmadı.
    En son youtube'daki aşk tutulması adlı filmi nasıl izletcek diye denemiştim ilk 15 dakika için konuşayım. Isı sorunu kesinlikle yoktu, sonrasında filmi kapatmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 13 Ekim 2011; 1:27:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

quote:

quote:

İnternette dolaşırken ısı sorunum hiç olmadı.
    En son youtube'daki aşk tutulması adlı filmi nasıl izletcek diye denemiştim ilk 15 dakika için konuşayım. Isı sorunu kesinlikle yoktu, sonrasında filmi kapatmıştım.

anladım yorum için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar telefon için yazılım güncellemesi çıkmış gördünüz mü. Ben yapmaya çalışıyorum ama bağlantı problemi oluyo usb üzerinden
  • quote:

Arkadaşlar telefon için yazılım güncellemesi çıkmış gördünüz mü. Ben yapmaya çalışıyorum ama bağlantı problemi oluyo usb üzerinden

Yeni yazılımı gördüm ancak yanımda USB kablosu olmadığı için deneyemedim. Akşam deneyip durumu yazarım başlığa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

quote:

Arkadaşlar telefon için yazılım güncellemesi çıkmış gördünüz mü. Ben yapmaya çalışıyorum ama bağlantı problemi oluyo usb üzerinden

Yeni yazılımı gördüm ancak yanımda USB kablosu olmadığı için deneyemedim. Akşam deneyip durumu yazarım başlığa.

Tamam arkadaşlar güncellemeyi deneyip buraya yazar mısınız ben birçok defa denememe rağmen cihazla bağlantıyı kesiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

quote:

Tamam arkadaşlar güncellemeyi deneyip buraya yazar mısınız ben birçok defa denememe rağmen cihazla bağlantıyı kesiyor.

Ben başarılı olarak yükleyebildim güncellemeyi.

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <===

• ben şimdi yükledim. bu güncelleme neyi güncelledi
  • bende güncellemeyi yükledim ama bir fark göremedim
  • Nokia E6 v25 Güncellemesi Yayınlandıhttp://goo.gl/5UoqT
  • ovi suitede yeni güncelleme gözükmüyor bende :S
  • Arkadaşlar bu telefonun sosyal uygulamasının facebook bölümünde herhangi tanımadığımız birini nasıl arıyoruz acaba?
  • Tamamdır bende başka bir bilgisayardan güncelledm oldu demekki benm pc de sorun var ..
  • Benim ilk etapta farkettiğim iki değişiklik var. İlki karanlık ortamda tuş takımı aydınlatmasındaki problem çözülmüş gibi duruyor. İkincisi ise ufak bir detay, oturumlar simgesi değişmiş.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.