Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Beni birkez kandırırsan bu senin suçun ama iki kez kandırırsan bu benim suçumdur!
    Beni 5.kez kandırıyorsun NOKIA !!!! 1 haftalık telimi 20 gün sonra servisten aldım. anakartını değiştirmişler, finlandiya telefon çin anakarta sahip artık!! Lanet olsun sana nokia, hakkımı haram ediyorum!!!!

öncelikle geçmiş olsun üzüldüm zamanında belki hatırlarsınız üstüne basa basa made in china dikkat edin diye özellikle tüm arkadaşları uyardım ama inanın herkez demediğini bırakmadı şimdi herhalde bazı kişiler artık başınıza gelen üzücü olaydan ötürü belki biraz utanırlar size gelirsek ne yapmayı düşünüyorsunuz keşke kabul etmeseydiniz fillandiya nerde çin nerde artı anakart değişimi nasıl yapılmış yeni cihazda hakem heyetini gidip para talebinde bulundunuzmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Beni birkez kandırırsan bu senin suçun ama iki kez kandırırsan bu benim suçumdur!
    Beni 5.kez kandırıyorsun NOKIA !!!! 1 haftalık telimi 20 gün sonra servisten aldım. anakartını değiştirmişler, finlandiya telefon çin anakarta sahip artık!! Lanet olsun sana nokia, hakkımı haram ediyorum!!!!

öncelikle geçmiş olsun üzüldüm zamanında belki hatırlarsınız üstüne basa basa made in china dikkat edin diye özellikle tüm arkadaşları uyardım ama inanın herkez demediğini bırakmadı şimdi herhalde bazı kişiler artık başınıza gelen üzücü olaydan ötürü belki biraz utanırlar size gelirsek ne yapmayı düşünüyorsunuz keşke kabul etmeseydiniz fillandiya nerde çin nerde artı anakart değişimi nasıl yapılmış yeni cihazda hakem heyetini gidip para talebinde bulundunuzmu ?

Cihazı iş yerimin üzerine aldığım için tüketici hakları yerine ticaret mahkemesine gitmem gerekiyormuş. Oyüzden uğraşmak istemedim. 20 gün bekledim, biraz daha beklemek istemiyorum, ne olacaksa olsun bu şekilde kullanacam artık.

• quote:

daha önce bana aşşağıdaki mesajı yazmıştınız ne oldu yardımcı olmadımı bölge müdürü arkadaşınız da çin malını taktılar cihaza ?

"Biraz önce gördüm salihboc nickli arkadaş burda kafasına göre yazmış çizmiş bilip bilmeden. Yorumları silinmiş gerçi ama ufak bir bilgi veriyim o arkadaşa; öncelikle kim olduğunu bilmediğin kişilerle konuşurken dikkatli ol! Konica Minolta, Samsung, Brother, Casio ve Nikon markalarının Doğu Karadeniz bölge bayi ve yetkili servisiyim, ve teknik servis müdürlerinden istediğim bilgiyi almak konusunda emin ol senden çok daha az yorulurum. Merak ediyorsan, Trabzon Genpa müdürüyle bizzat konuşup Nokiayla haberleştik, ıspat edemez laflarıda ne oluyor? Obamayla görüşmüyoruz, aç telefon sor, bana ulaşmanda genpaya ulaşmanda çok kolay! Ve bahsettiğim bilgiyi bizzat bu arkadaştan aldım. Hatta sağolsun kolay kolay yapılamayacak yardımlarda bulundu. Adam E6 kapanıp açılma problemiyle ilk gelen sen oldun dedi. Sen her telefon kapanıp açılıyor diyince benim telefon açılıp kapandığı halde insanları yanlış yönlendirme dedim! Foruma girip yorum yazıyorsak lise çocuğu olmak zorunda değiliz!!! İlaveten eğer üst taraflardaki yorumlarımı okumuş olsaydın telefona toz kondurmayan birisi olmadığımıda görürdün. her etapta telin eksi yönlerini yazdığımı takip edenler görüyorlar. Asıl niyatimin ne olduğunuda çok iyi biliyorlar.

• bu ürünün en çok ne kadar indirim yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgürkan911

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İyi günler arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığm beyaz E6 telefonu satmak durumundayım, son güncellenmesi falan yapıldı telefonda bir arıza sıkıntı yoktur, satma nedenim bu telefonu almadan önce htc hero kullanıyordum fakat onu satamadım ve elimde iki telefon oldu şu anda, bu nedenle E6 yı satmak zorundayım sanırım ankaradan elden teslim edebilirim ilgilenen arkadaşlar varsa eğer burada pm atabilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cihaz çin ürün kodlu olduğu için sanırım versiyon güncelleme kabul etmedi ve ovi mağaza ve navigasyon map özelliği yoktu. Nokia ile görüştüm durumu anlattım ve cihazı finlandiya bir cihaz yada finlandiya bir anakart ile değişmesini talep ettim. Onlarda tekrar gönderin dediler. Şuan cihazı tekrar genpa servise verdim. bakalım ne olacak.

Ayrıca belki yanlış anlaşılmalar olmuştur ama şu konuşmalardan sonra bende bu topikten soğumuş durumdayım.

• Orijinalden alıntı: folge

alışveriş sitelerinde deri kapaklı kılıflar mevcut E6 için ama telefoncularda nokia bayilerinde falan hala yok kılıf ve çeşitleri..
    telefona yenı yenı dıyıp duruyorlar ancak kılıf cesıtlerı cıkar dıyorlar..

aradıgım kılıf da soyle:
    http://www.mobilcadde.com/nokia-e6-00-kapakli-deri-kilif-2903
    gören duyan satıldığı yeri bilen v.s :))

Genpa Nokianın akesesuar distrübitörü oldu.Etilerdeki Genpada bulabilirsiniz.Ben orjinal silikon kılıf kullanıyorum gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimusp -- 18 Ekim 2011; 12:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimusp

Orijinalden alıntı: folge

alışveriş sitelerinde deri kapaklı kılıflar mevcut E6 için ama telefoncularda nokia bayilerinde falan hala yok kılıf ve çeşitleri..
    telefona yenı yenı dıyıp duruyorlar ancak kılıf cesıtlerı cıkar dıyorlar..

aradıgım kılıf da soyle:
    http://www.mobilcadde.com/nokia-e6-00-kapakli-deri-kilif-2903
    gören duyan satıldığı yeri bilen v.s :))

Genpa Nokianın akesesuar distrübitörü oldu.Etilerdeki Genpada bulabilirsiniz.Ben orjinal silikon kılıf kullanıyorum gayet memnunum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu sosyal kimisinde çalışıyo kimisinde çalışmıyo mesela ben güncelleme yaptığım halde girdiğimde hala beyaz ekran çıkıyo durup dudurken oldu hiç kullanma fırsatım olmadı çözüm bulabilen var mı?

• quote:

Arkadaşlar bu sosyal kimisinde çalışıyo kimisinde çalışmıyo mesela ben güncelleme yaptığım halde girdiğimde hala beyaz ekran çıkıyo durup dudurken oldu hiç kullanma fırsatım olmadı çözüm bulabilen var mı?

Alıntıları Göster
    Ovi'den bazı uygulamaları indirirken, indirme sonunda kendi kendine iptal ediyor. Bunun bir çözümü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: folge

quote:

Orijinalden alıntı: Onur E.

Yeni sürümde görsel olarak farklılıklar var mı?

çok fazla yok ama yeni dikkatimi çekti menü ye girdiğimiz zaman ekranın altındaki saat biraz daha sağa kaymış,eskiden ortadaydı..

saatin yana kayması pek iyi olmamış wlan bağlantısı varken yanına başka ikonlar da olunca birbirne çok yakın görünüyo,bi de mesaj okurken ve yazarken simgeler büyümüş ve kalın olmuş,cihazda belirgin bi hızlanma var geçişler çok iyi sosyal ikonu değişmiş fakat benimki hala açmıyo beyz ekranda kalıyo,mağazayı da güncelledim sürüm 2.12.45 oldu
  • quote:

Alıntıları Göster
    @optimusp
    Ofis uygulamaları altında çalışan F-Secure adlı güvenlik yazılımı aktif (arka planda çalışıyor genelde) oldugunda Sosyal adlı uygulamada öyle sorun yaşanıyor. O yüzden telefonu her kapatıp açtıgında F-Secure yazılımını kapatıp yeniden baglanmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 18 Ekim 2011; 14:36:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

@optimusp
    Ofis uygulamaları altında çalışan F-Secure adlı güvenlik yazılımı aktif (arka planda çalışıyor genelde) oldugunda Sosyal adlı uygulamada öyle sorun yaşanıyor. O yüzden telefonu her kapatıp açtıgında F-Secure yazılımını kapatıp yeniden baglanmayı deneyin.

evet bazıları için işe yaramış ama denedim yine aynı format atmak istemiyorum aldığımdan beri sosyali kullanamadım ona üzülüyorum
  • quote:

quote:

@optimusp

evet bazıları için işe yaramış ama denedim yine aynı format atmak istemiyorum aldığımdan beri sosyali kullanamadım ona üzülüyorum

sosyal sarji acayip tüketiyordu sürekli nete baglandigi icin hala ole mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GraNZt -- 18 Ekim 2011; 16:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt

quote:

quote:

@optimusp

hocam yanlısın var. dolu dolu 2-3 gun gdıyor. full sosyal, müzik vs acıkken . acayipten kasıt ?

• quote:

Orijinalden alıntı: semih1235

quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt

quote:

quote:

@optimusp

hocam yanlısın var. dolu dolu 2-3 gun gdıyor. full sosyal, müzik vs acıkken . acayipten kasıt ?

Alıntıları Göster
    @semih4419
    hocam nasıl oluyorda bu 2-3 gün şarjı gidiyor sizin tellerin benim telefon full kullanırsam 1 gün normal kullanımda ucu ucuna 2 gün yetiyor ancak, benim yapmadığım olay ilk aldığımda tamamen bitirip öyle 10 saat falan şarj etmemiştim bunun etkisi olabilir mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

@semih4419
    hocam nasıl oluyorda bu 2-3 gün şarjı gidiyor sizin tellerin benim telefon full kullanırsam 1 gün normal kullanımda ucu ucuna 2 gün yetiyor ancak, benim yapmadığım olay ilk aldığımda tamamen bitirip öyle 10 saat falan şarj etmemiştim bunun etkisi olabilir mi??

ben saatlerce taktım şarja ama yine de öyle upuzun gitmiyor her gün şarj ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

@semih4419

ben saatlerce taktım şarja ama yine de öyle upuzun gitmiyor her gün şarj ediyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar fruit ninjadan başka oyun deneyen, beğenen var mı ? Birde güncelleme için programından sadece güncelleme adımlarını yapmak yeterli mi ? Telefonum ara ara donmalar, duraksamalar yaşatmaya başladı, bunları güncelleme ile giderebilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Arkadaşlar fruit ninjadan başka oyun deneyen, beğenen var mı ? Birde güncelleme için programından sadece güncelleme adımlarını yapmak yeterli mi ? Telefonum ara ara donmalar, duraksamalar yaşatmaya başladı, bunları güncelleme ile giderebilir miyim ?

Fruit ninja çok güzel bi oyun bence bağımlılık yaptı bende
  • quote:

@semih4419

hocam o konuda bir bilgim yok ben 2. el aldım telefonu. yani ilk şarjını ben yapmış degılım. onun dısında okula gidip gelirken dewamlı müzik dinlerim(2 saat yol). tabi bir de yanında face. bu şekil 2-3 gun şarja takmıyorm. hala 2yada 3 cizgi kalmıs oluyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1235

quote:

@semih4419

hocam o konuda bir bilgim yok ben 2. el aldım telefonu. yani ilk şarjını ben yapmış degılım. onun dısında okula gidip gelirken dewamlı müzik dinlerim(2 saat yol). tabi bir de yanında face. bu şekil 2-3 gun şarja takmıyorm. hala 2yada 3 cizgi kalmıs oluyor zaten.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar!!!!!!!!
    Ovi den güncelleme yaparken 3 cü kısımın sonlarında cihaz ile pc arasındaki bağlantı koptu diye bir uyaru veriyor ve yükleme iptal oluyor?
    Neden acaba ????
    (nokia c6-01 için de denedim aynı problem ondada oluyor)
    (yeni ovi indirip tekrar denedim ancak yine olmadı)
    Bişeyleri yanlış yapıyor olmalıyım arkadaşlar
    Lütfen yardım

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.