Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caninho_gs1905

arkadaşlar!!!!!!!!
    Ovi den güncelleme yaparken 3 cü kısımın sonlarında cihaz ile pc arasındaki bağlantı koptu diye bir uyaru veriyor ve yükleme iptal oluyor?
    Neden acaba ????
    (nokia c6-01 için de denedim aynı problem ondada oluyor)
    (yeni ovi indirip tekrar denedim ancak yine olmadı)
    Bişeyleri yanlış yapıyor olmalıyım arkadaşlar
    Lütfen yardım

Bendede aynisi oldu hatta 1 gun ugrastm olmadi hala . En sonunda xp kullanan baska bi bilgisayarda denedm sorunsuz oldu sasirdim hatta. Siz de baska bilgisayarda deneyn arkadaslar olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice_Sh@dow

quote:

Orijinalden alıntı: caninho_gs1905

arkadaşlar!!!!!!!!
    Ovi den güncelleme yaparken 3 cü kısımın sonlarında cihaz ile pc arasındaki bağlantı koptu diye bir uyaru veriyor ve yükleme iptal oluyor?
    Neden acaba ????
    (nokia c6-01 için de denedim aynı problem ondada oluyor)
    (yeni ovi indirip tekrar denedim ancak yine olmadı)
    Bişeyleri yanlış yapıyor olmalıyım arkadaşlar
    Lütfen yardım

Bendede aynisi oldu hatta 1 gun ugrastm olmadi hala . En sonunda xp kullanan baska bi bilgisayarda denedm sorunsuz oldu sasirdim hatta. Siz de baska bilgisayarda deneyn arkadaslar olacaktir.

Alıntıları Göster
    Bende de aynisi oldu, baglanti koptu falan dedi ama ben hic ellemedim, 1-2 dk sonra duzeldi yuklemeye devam etti. Zaten ekranin altinda yaziyor, baglanti koptu gibi hatalar verebilir onlari onemsemeden devam edin diye

• bu nokia bişey bilmiyor ya, telefonu güncellediğime pişman oldum. Mesajlarda hep sıkıntı oluyor, mesaj gittiği halde gitmedi olarak gösteriyor, ana sayfadaki mesaj kutucuğu takılı kalıyo hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows 11

quote:

Orijinalden alıntı: yasargs07

geçmiş sayfalarda bi arkadaş kendi flash belleğinizi telefona takip rahatça işlem yapabiliyorsunuz demişti var mi öyle bi özellik?

evet var. o özelliğin adı usb on-the-go ama onun için gerekli çevirici adaptör kutu içerisinde yok. ayrıca satın almanız gerekiyor. ya da n8 kullanan biri varsa aile de filan onu (adaptörü yani) da kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    wlan bağlantısını ayarlayamadım modemi buluyor ama internete bağlanmıyor ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: atlas46

wlan bağlantısını ayarlayamadım modemi buluyor ama internete bağlanmıyor ne yapabilirim?

Alıntıları Göster
    güncelleme sırasında telefon rehberi;kamera görüntüleri,yüklenen programlar ve smsler siliniyormu;bilginiz var mı??? ikinci sorum ise ;yurtdışında yasıorum ve cosmote hat kullanıorm;internet ayarları kosmotede yapılı ama internete sadece opera ile baglanıorm;diğer hiçbir program internete girmio;interneti kullanamıor sadece opera ile iş görüorm ;bunun nedeni nedir sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

bu nokia bişey bilmiyor ya, telefonu güncellediğime pişman oldum. Mesajlarda hep sıkıntı oluyor, mesaj gittiği halde gitmedi olarak gösteriyor, ana sayfadaki mesaj kutucuğu takılı kalıyo hep.

o mesaj kutucuğunu beni çıldırtacak bigün :@
    bi de mesaj geldiginde sol üstten o yazının çıkmasını engelleyebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

quote:

bu nokia bişey bilmiyor ya, telefonu güncellediğime pişman oldum. Mesajlarda hep sıkıntı oluyor, mesaj gittiği halde gitmedi olarak gösteriyor, ana sayfadaki mesaj kutucuğu takılı kalıyo hep.

Aynen ya gerçekten sinir bozucu o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanRa -- 23 Ekim 2011; 18:05:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

quote:

Aynen ya gerçekten sinir bozucu o

Alıntıları Göster
    e6 modeli öve öve bitiremeyen arkadaşlara bir sorum olacaktı zamanında çok detaylı şekilde yazmama rağmen bir sürü ters yorumlar yazdınız itiraz ettiniz şimdide acaba e6 için düşünceleriniz aynımı yoksa hala fikirlerinizde kesişiyormusunuz 800-900 tl para veripte tekrar e6 alırmıydınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihboc -- 23 Ekim 2011; 14:42:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

e6 modeli öve öve bitiremeyen arkadaşlara bir sorum olacaktı zamanında çok detaylı şekilde yazmama rağmen bir sürü ters yorumlar yazdınız itiraz ettiniz şimdide acaba e6 için düşünceleriniz aynımı yoksa hala fikirlerinizde kesişiyormusunuz 800-900 tl para veripte tekrar e6 alırmıydınız ?

bu laf banaydı kesin. Bak kardeşim telefon güzel, önceki sürümünde böyle hatalar yoktu, çok memnundum. Güncellemedeki hatalar sinir etti beni, eğer varsa bi yolu versiyon düşürcem yada yeni güncellemeyi beklicem. Telefon güzel sadece sürümünde hatalar var, zaten yakında symbian anna ya geçicez, o zmn fazla hata olcağını düşünmüyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

bu laf banaydı kesin. Bak kardeşim telefon güzel, önceki sürümünde böyle hatalar yoktu, çok memnundum. Güncellemedeki hatalar sinir etti beni, eğer varsa bi yolu versiyon düşürcem yada yeni güncellemeyi beklicem. Telefon güzel sadece sürümünde hatalar var, zaten yakında symbian anna ya geçicez, o zmn fazla hata olcağını düşünmüyorm

Alıntıları Göster
    lütfen kişiselleştirme olayı kavga gürültü patırtıda olmasın ama zamanında sen yada başka arkadaşlar çok iddalı davrandılar ondan sormak istedim ben nokia severim halada 2.telefonum nokia ama inan 800-900 tl paraya e6 almak çok anlamsız özellik olarak zayıf sorunsal anlamda acayip sorun artı nokia nın yaptıkları ise tam skandal daha geçen hafta bi arkadaşın anakartı değişim için serviste gidiyor vede fillandiya anakart oluyor made in china şimdi sen olsan ne yaparsın dimi e6 başlığında zaten herşey ortada paylaşım olarakta fazla içerik yok bu zaten satış rakamı olayını izah ediyor ben şunu demiştim daha önce e6 acele yapılan boşluk cihazı diye rakibi blacberyy bold 9900 karşısına hitaben yapılan bi cihaz ama blacberyy bold 9900 %30 olamaz bence

• arkadaşlar telefonu nasıl sigorta ettirebilirim bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

bu sorun güncellemeden miydi :( bende telefonda sorun var sanıyodum. düzelir arkadaşlar mutlaka hataları düzelticeklerdir. sinir bozucu evet ben de baya sinir oluyorum bu olaya ama düzelmesini umuyorum
  • adamlar düzgün olan şeyleride bozdular :D
  • güncelleme sonrası bazı arkadaşların yaşadığı mesaj sorunu bende olmadı. Bazı uygulamaların daha hızlı açılmaya başlaması hariç neredeyse hiçbir fark hissedemedim. Bu yaşanan sorunlar güncelleme sorunu olsaydı herkeste olması gerekmez miydi?
  • mesajlar 1000 i aşkındı bende o yüzden öyle oluyodu galiba, sildim hepsini sorun yok şimdilik. Ama önceki sürümde 4000 mesaj falan varken bile böyle yapmıyodu

edit: mesaj sayısı 300 de ve telefon yine saçmalamaya başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 23 Ekim 2011; 23:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

mesajlar 1000 i aşkındı bende o yüzden öyle oluyodu galiba, sildim hepsini sorun yok şimdilik. Ama önceki sürümde 4000 mesaj falan varken bile böyle yapmıyodu

edit: mesaj sayısı 300 de ve telefon yine saçmalamaya başladı..
    su an symbian mı var bu telde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Evet

Alıntıları Göster
    anna ne zaman cıkacak açıklandımı
  • quote:

anna ne zaman cıkacak açıklandımı

symbian anna yüklü telefonda zaten
  • peki belle ne zaman gelir ve gelse de bizim telefonlara yüklenecek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.