Bu telefonda foursquare kullanan var mi arkadaslar. Ovi de bulamiyoda..
Merhaba,
Foursquare için 4squick adında bir uygulama indirdim, idare ediyor.
ya ben yukleyemedım oviden 4squick .. hata veriyor yuklenırken ama dıger uygulamaları ındırırken hıc hata vermemıstı?! ne yapmam gerekıyor yardımcı olabılıcekmısınız? madem foursquare yok bare ona benzer olan 4squick i yuklemek ıstıyorum
Yeni sürümden benim ilk gördüklerim cihaz hızlanmış menüler, geçişler daha hızlı, şimdilik kilitlenmeyiz karşılaşmadım
bende hafif bir hızlanma ve bazı ikonlarda değişme gördüm. karanlıktaki ışık olayını fark edemedim henüz
Yeni sürümde görsel olarak farklılıklar var mı?
Arkadaşlar ben bugün siyah e6 aldım da , bunun usb kapak kısmının üstünde hafif ışık sızıyor sizde de böyle birşey var mı ?
İşte fotosu
quote:
Orijinalden alıntı: uffuk
Arkadaşlar ben bugün siyah e6 aldım da , bunun usb kapak kısmının üstünde hafif ışık sızıyor sizde de böyle birşey var mı ?
İşte fotosu
Telefon şarja takılıyken sağından solundan ışık geliyor. Bu kendi özelliği sanırım. Sizinki de şarja takılıysa problem yok bence.
Bilgilendirme için teşekkürler. Sarjdan çıkınca kesildi. Ama ne mantık anlamadım. Sizde şarja takınca böyle bariz sızma oluyor mu ?
quote:
Bilgilendirme için teşekkürler. Sarjdan çıkınca kesildi. Ama ne mantık anlamadım. Sizde şarja takınca böyle bariz sızma oluyor mu ?
Sanırım şarjda olduğunu gösteren bir bildirim ışığı o, sızma değil.
Yani herkesde varsa sorun değildir o zamn
quote:
Yani herkesde varsa sorun değildir o zamn
Hocam şarja takıldığında yanıyor o şarj dolduğunda veya çektiğinizde sönüyor.
bu kadar büyütülcek bişey değildi bence, ben ilk seferde anlamıştım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Onur E.
Yeni sürümde görsel olarak farklılıklar var mı?
çok fazla yok ama yeni dikkatimi çekti menü ye girdiğimiz zaman ekranın altındaki saat biraz daha sağa kaymış,eskiden ortadaydı..
alışveriş sitelerinde deri kapaklı kılıflar mevcut E6 için ama telefoncularda nokia bayilerinde falan hala yok kılıf ve çeşitleri.. telefona yenı yenı dıyıp duruyorlar ancak kılıf cesıtlerı cıkar dıyorlar..
çok fazla yok ama yeni dikkatimi çekti menü ye girdiğimiz zaman ekranın altındaki saat biraz daha sağa kaymış,eskiden ortadaydı..
evet bunu bende ilk anda farkedip biraz garipsemiştim insan ne kadar çabuk alışıyomuş :)
bu uygulamalardaki bildirimler in ne işe yaradığını bilen var mı? hep hiç bildirim yok diyo ama neyin bildirimi acaba :)
quote:
Orijinalden alıntı: KucukKurbaga
bu uygulamalardaki bildirimler in ne işe yaradığını bilen var mı? hep hiç bildirim yok diyo ama neyin bildirimi acaba :)
Benimde dikkatimi çekti bende bulamadım ne işe yarıyor.
hrkese iyi forumlar millet. Forum acip durgun geçiyor arkadaşlar :( Güncelleme yaparken hata veriyor ovi arkadaşlar??? yardımcı olursanız sevinirim
Uğraşan arkadaşlar lütfen cevap
Yazılım güncellleme başarılı
Beni birkez kandırırsan bu senin suçun ama iki kez kandırırsan bu benim suçumdur! Beni 5.kez kandırıyorsun NOKIA !!!! 1 haftalık telimi 20 gün sonra servisten aldım. anakartını değiştirmişler, finlandiya telefon çin anakarta sahip artık!! Lanet olsun sana nokia, hakkımı haram ediyorum!!!!