Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

peki belle ne zaman gelir ve gelse de bizim telefonlara yüklenecek mi ?
    Arkadaşlar telefonda kronometrenin nerede olduğunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

Alıntıları Göster
    sen söyleyince baktım ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

sen söyleyince baktım ama bulamadım

Alıntıları Göster
    Resmen yok kronometresi,inanılır gibi değil
    Bugün fırında bile kronometre oluyor,bu tarz bir telefonda yok, gerçekten şaşılacak iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

peki belle ne zaman gelir ve gelse de bizim telefonlara yüklenecek mi ?

zamanını bilmiyorum ama yüklenecek bizim telefonlara..
  • quote:

Resmen yok kronometresi,inanılır gibi değil
    Bugün fırında bile kronometre oluyor,bu tarz bir telefonda yok, gerçekten şaşılacak iş.

evet nedense nokia pek tercih etmiyo koymayı herhalde ilginç :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar angry birds oynayın öneririm Ekran küçük olabilir ama multi touch sağolsun her şeyi yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Arkadaşlar angry birds oynayın öneririm Ekran küçük olabilir ama multi touch sağolsun her şeyi yapıyor

Alıntıları Göster
    ben de e6 kullanıcısıyım artık
    çok kullanışlı ve ihtiyaçları karşılayan bir cihaz.2. telefonum,ilk telefonum nokia 6230i idi ve 7.5 yıl kullandım.nokia'nın sağlamlığına güveniyorum.
    benim gibi oyun,program vs ile çok ilgisi olmayan,telefonu telefon olarak rahat konuşma,mesajlaşma,gövde sağlamlığı ve pil dayanıklılığı ayrıca hızlı bir sistem ise aradığınız bu telefon tam ihtiyaçlarınızı karşılayacak cihaz.

edit: sorun yaşayan arkadaşlar var.nereden aldınız cihazları acaba? ben vatandan kampanya ile 740'a aldım.şimdi baktım made in finland yazıyor arkasında.güncelleme esnasında ve herhangi bir program indirme-yükleme-kullanma konusunda sorun yaşamadım.sanırım made in china boardlar sorun çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihbesikci -- 26 Ekim 2011; 18:05:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbesikci

ben de e6 kullanıcısıyım artık
    çok kullanışlı ve ihtiyaçları karşılayan bir cihaz.2. telefonum,ilk telefonum nokia 6230i idi ve 7.5 yıl kullandım.nokia'nın sağlamlığına güveniyorum.
    benim gibi oyun,program vs ile çok ilgisi olmayan,telefonu telefon olarak rahat konuşma,mesajlaşma,gövde sağlamlığı ve pil dayanıklılığı ayrıca hızlı bir sistem ise aradığınız bu telefon tam ihtiyaçlarınızı karşılayacak cihaz.

edit: sorun yaşayan arkadaşlar var.nereden aldınız cihazları acaba? ben vatandan kampanya ile 740'a aldım.şimdi baktım made in finland yazıyor arkasında.güncelleme esnasında ve herhangi bir program indirme-yükleme-kullanma konusunda sorun yaşamadım.sanırım made in china boardlar sorun çıkartıyor.

Alıntıları Göster
    herkese selam millet.
    beyler ben hala güncellemeyi yapamıyorum
    Birde benim telefonda konuşma yaparken arada bir böyle sanki frekans değişiyormuş gibi çatırdı geliyor birden ama herzaman ve her görüşmede olmuyor

sizce neden olabilir arkadaşlar

• güncelleme yapma , ben yaptığıma pişman oldum. Telefon eski sürümünde daha iyiydi be
  • kasayı degıstırmme gıbı bı olay varmı? Telefon elımdeyken aptalın bırı elıme vurdu ve telefon yere dustu. Asfalta. Kameranın yanında ve kapak cıkarma klıpsının sol altında cızıkler olustu. Asırı derecde sınırlıyım, kapakta olsa degıstırecegım fakat cızıkler kasada. Nası yok ederım onları? :/ bırde dustugunde pıl felan cıktı, tekrar baslattıgımda şu arama yapmak ıcın rakama bastıgımızda cıkan zımbırtı ekranın yarısı yerıne hepsını kaplıyor. Nasıl duzeltebılırım? Yardımcı olursanız cok sevınırım. Telefonum suan en cok deger verdıgım sey ve bırsey oldumu eger duzeltılemezse cok koyuyor. Yapan en yakın arkadasım dahı olsa ana bacı sovuyorum. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenthesenar

kasayı degıstırmme gıbı bı olay varmı? Telefon elımdeyken aptalın bırı elıme vurdu ve telefon yere dustu. Asfalta. Kameranın yanında ve kapak cıkarma klıpsının sol altında cızıkler olustu. Asırı derecde sınırlıyım, kapakta olsa degıstırecegım fakat cızıkler kasada. Nası yok ederım onları? :/ bırde dustugunde pıl felan cıktı, tekrar baslattıgımda şu arama yapmak ıcın rakama bastıgımızda cıkan zımbırtı ekranın yarısı yerıne hepsını kaplıyor. Nasıl duzeltebılırım? Yardımcı olursanız cok sevınırım. Telefonum suan en cok deger verdıgım sey ve bırsey oldumu eger duzeltılemezse cok koyuyor. Yapan en yakın arkadasım dahı olsa ana bacı sovuyorum. :/
    yaklaşık olarak kasa değişim fiyatı 280-300 tl arası kvk genpada parçalar stokta yok ise yaklaşık olarak 25 iş günü falan sürüyor made in hungray parçalar komple kasa değişecek anladığım ama siz derseniz tuş takımım sağlam arka kapak sağlam 250 tl civarı falan olur bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

yaklaşık olarak kasa değişim fiyatı 280-300 tl arası kvk genpada parçalar stokta yok ise yaklaşık olarak 25 iş günü falan sürüyor made in hungray parçalar komple kasa değişecek anladığım ama siz derseniz tuş takımım sağlam arka kapak sağlam 250 tl civarı falan olur bilginize

Alıntıları Göster
    beyler youtube kısayolunu açınca ovi store a gidiyor nedir bunun sebebi bilen var mı?
  • quote:

Benim ilk etapta farkettiğim iki değişiklik var. İlki karanlık ortamda tuş takımı aydınlatmasındaki problem çözülmüş gibi duruyor. İkincisi ise ufak bir detay, oturumlar simgesi değişmiş.
    Nokia E6 İncelememhttp://goo.gl/a9JLZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucan63

Güzel inceleme hocam
  • quote:

quote:

Güzel inceleme hocam

Beğenmenize sevindim
    İlk incelemem olduğu için hatalarım olmuş olabilir idare etmek lazım
    Aslında video incelemede hazırlamıştım fakat bir çok aksaklık çıktı ve ekleyemedim

• quote:

quote:

quote:

Güzel inceleme hocam

Beğenmenize sevindim
    İlk incelemem olduğu için hatalarım olmuş olabilir idare etmek lazım
    Aslında video incelemede hazırlamıştım fakat bir çok aksaklık çıktı ve ekleyemedim

Alıntıları Göster
    dün almaya iyice kurulmuş halde Nokia Shop a gittim. Standda duran cihazı elime aldım kurcalamaya başladım. kurcalamaya başladım derken menüde dolaşıyor hiç uygulama falan açmıyorum. çok değil 10 saniye sonra cihaz reset attı kendine. çalışan arkadaşa dedim ki bu cihaz reset attı kendine. Olur öyle sorun olmaz dedi.

Sen dalga geçiyorsun herhalde benle ben cihazı son defa kurcalayıp almak için geldim bu telefon uğruna Iphone 4 ten vazgeçicem sen bana ne söylüyorsun. kolay gelsin size dedim çıktım.

Vazgeçtim tamamen almaktan. Sağolsun görevli çok yardımcı oldu bunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

dün almaya iyice kurulmuş halde Nokia Shop a gittim. Standda duran cihazı elime aldım kurcalamaya başladım. kurcalamaya başladım derken menüde dolaşıyor hiç uygulama falan açmıyorum. çok değil 10 saniye sonra cihaz reset attı kendine. çalışan arkadaşa dedim ki bu cihaz reset attı kendine. Olur öyle sorun olmaz dedi.

Sen dalga geçiyorsun herhalde benle ben cihazı son defa kurcalayıp almak için geldim bu telefon uğruna Iphone 4 ten vazgeçicem sen bana ne söylüyorsun. kolay gelsin size dedim çıktım.

o telefonlar orda sürekli açık olur öyle. Benim telefonda ilk aldığımda bi kaç kere reset attı, 3 ay oldu alalı ve 2.5 aydır bidaha sorun olmadı. Telefon çok güzel ama şu yeni gelen yazılım güncellemesi beni biraz deli etti :@ mesajlaşırken mesajı yolladığı halde yollamamış gibi gösteriyo, yeni güncellemede düzelir ama, öncekinde böyle bi sorun yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

o telefonlar orda sürekli açık olur öyle. Benim telefonda ilk aldığımda bi kaç kere reset attı, 3 ay oldu alalı ve 2.5 aydır bidaha sorun olmadı. Telefon çok güzel ama şu yeni gelen yazılım güncellemesi beni biraz deli etti :@ mesajlaşırken mesajı yolladığı halde yollamamış gibi gösteriyo, yeni güncellemede düzelir ama, öncekinde böyle bi sorun yoktu

Alıntıları Göster
    hocam cihazı ben açtım ama. dedim açılana kadar beklerken bluetooth kulaklık bakayım geri geldim ve bahsettiğim olay öyle oldu. E52 başlığından bilirler beni Nokia E serisi hastasıyımdır ben ama E52 kadar sağlam gelmedi gözüme. çok sempatik ama dediğim gibi de bir durum var. bilemiyorum ikinci el hesaplı denk gelirse öyle alırım olmadı

• böyle bi durumla karşılaşman kötü olmuş, ama burda e6 kullanan birçok arkadaşımız var ve sayfalarada göz atarsan kimsenin böyle bi sıkıntısı yok. Senin şanssızlığına denk gelmiş o an, ama yinede sen bilirsin tabiki :) fakat iphone 4 te güzel telefon şimdi, yiğidi öldür hakkını yeme demişler ama tercih meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

böyle bi durumla karşılaşman kötü olmuş, ama burda e6 kullanan birçok arkadaşımız var ve sayfalarada göz atarsan kimsenin böyle bi sıkıntısı yok. Senin şanssızlığına denk gelmiş o an, ama yinede sen bilirsin tabiki :) fakat iphone 4 te güzel telefon şimdi, yiğidi öldür hakkını yeme demişler ama tercih meselesi
    Ben aldım alalı öyle kendi kendine reset atmamıştır. ancak pc ye bağladığımda bi kaç defa oluyo o kadar..
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.