Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • standda duran telefonlara guvenmemek lazım. Arka anda calısan uygulama vardır, yanlıs sarj edılmıstır, kodlarla oynanmıstır.e6yı aktıf olarak kullanan bırının telını kullanın. Yıne ıstedıgınızı alamazsanız o zaman vaz gecersınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

standda duran telefonlara guvenmemek lazım. Arka anda calısan uygulama vardır, yanlıs sarj edılmıstır, kodlarla oynanmıstır.e6yı aktıf olarak kullanan bırının telını kullanın. Yıne ıstedıgınızı alamazsanız o zaman vaz gecersınız

+1

Bende bir süredir kullanmaktayım ve cihazda öyle bir sorun yaşamadım, teşhir ürünlerinde o tür sorunların olması gayet doğal, herkes el atıyor sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

standda duran telefonlara guvenmemek lazım. Arka anda calısan uygulama vardır, yanlıs sarj edılmıstır, kodlarla oynanmıstır.e6yı aktıf olarak kullanan bırının telını kullanın. Yıne ıstedıgınızı alamazsanız o zaman vaz gecersınız

+1

Bende bir süredir kullanmaktayım ve cihazda öyle bir sorun yaşamadım, teşhir ürünlerinde o tür sorunların olması gayet doğal, herkes el atıyor sonuçta

Alıntıları Göster
    yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 2 kere reset attığına denk geldim. onu da normal karşılıyorum eski telefonumda arada atıyodu. bazen kapatıp açmak lazım sanırım bu telefonları.. yaptıklarını düşündükçe normal geliyo sıkıntı yaratmıyorum.ama teşhir ürünlerinde bunun sık sık olması kadar da doğal bişey yoktur sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 2 kere reset attığına denk geldim. onu da normal karşılıyorum eski telefonumda arada atıyodu. bazen kapatıp açmak lazım sanırım bu telefonları.. yaptıklarını düşündükçe normal geliyo sıkıntı yaratmıyorum.ama teşhir ürünlerinde bunun sık sık olması kadar da doğal bişey yoktur sanırım..

Alıntıları Göster
    Bu yeni güncellemede az önce birşey farkettim. Mesajlaştıgım sırada mesaj sayısı 1.000'e ulaşan bi oturumda mesajlarım kendiliginden silindi. Aslında sinirimi bozdu bu durum. Ayarlarına falan baktımda en fazla 999 adet kayıt yapıyor. 999'a ulaşınca hepsini silmesi çok mantıksız geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

böyle bi durumla karşılaşman kötü olmuş, ama burda e6 kullanan birçok arkadaşımız var ve sayfalarada göz atarsan kimsenin böyle bi sıkıntısı yok. Senin şanssızlığına denk gelmiş o an, ama yinede sen bilirsin tabiki :) fakat iphone 4 te güzel telefon şimdi, yiğidi öldür hakkını yeme demişler ama tercih meselesi

Tanıdık kullanan birini bulursam 1-2 gün çökerim telefonuna. diğer arkadaşlar da yazmış sorun olmadığını. Iphone 4 iyi güzel hoş da ben Nokia E Series Fanıyım ya :D (apple, android vb fanlar olur ya benim fanlığım da bu )

Herkesin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 29 Ekim 2011; 8:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

böyle bi durumla karşılaşman kötü olmuş, ama burda e6 kullanan birçok arkadaşımız var ve sayfalarada göz atarsan kimsenin böyle bi sıkıntısı yok. Senin şanssızlığına denk gelmiş o an, ama yinede sen bilirsin tabiki :) fakat iphone 4 te güzel telefon şimdi, yiğidi öldür hakkını yeme demişler ama tercih meselesi

Tanıdık kullanan birini bulursam 1-2 gün çökerim telefonuna. diğer arkadaşlar da yazmış sorun olmadığını. Iphone 4 iyi güzel hoş da ben Nokia E Series Fanıyım ya :D (apple, android vb fanlar olur ya benim fanlığım da bu )

Herkesin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Alıntıları Göster
    Birisiyle konuştuğunuzda telefon kasılıyor mu ?
    Cevaplarken zar zor açılıyor ve kapattığımda bir süre kendine gelemiyor. Bir tek bende yok değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

Cevaplarken zar zor açılıyor ve kapattığımda bir süre kendine gelemiyor. Bir tek bende yok değil mi ?

evet bu sorun bendede var.. telefon calıyor ama ekran karanlık kımın aradıgını baya bı sanıye boyunca goremıyorsun.. konusurken bır problem yok ama kapattıgında kendıne gelemıyor telefon bı kapanıyo bı acılıyo yıne baya bır kac snye snra kndıne gelıyo.. bunun nedenı nedır acaba bılen var mı? duzeltılır mı?
    çok sinir bozucu cunku telefon caldıgında kımın aradıgını gorememek :@
    ve haftada bır falan kendı kendıne kapanıp acılıyor telefon bunuda cozemedım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: zhny
    E72 yerine bu telefon alınabilirmi ? yoksa E72yi alsam mı

E6 varken E72 almak hatadır bu kadar açık ve net söylüyorum. E72 neredeyse 2 yıl oluyor ve miyadını doldurmuş vaziyette. E6 birçok yönden E72'den üstün durumda.

hele bide e72den e6ya geçmek süper bişey olacak.e72yi aştım,tatmin etmiyor artık

Alıntıları Göster
    Kısmet olursa 1 hafta içinde alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

Arkadaşlar telefonda kronometrenin nerede olduğunu bilen var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu telefonu aldığımız zaman güncelleme yapıyor muyuz?

Telefon konusunda pek bilgim yok. Benim için konuşması ve mesajlaşması önemli.

Bu güncellemeler falan ne sıklıkla yapılıyor ? Nasıl yapılıyor bi yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: folge

quote:

evet bu sorun bendede var.. telefon calıyor ama ekran karanlık kımın aradıgını baya bı sanıye boyunca goremıyorsun.. konusurken bır problem yok ama kapattıgında kendıne gelemıyor telefon bı kapanıyo bı acılıyo yıne baya bır kac snye snra kndıne gelıyo.. bunun nedenı nedır acaba bılen var mı? duzeltılır mı?

evet biri aradığında karanlık olma olayı can sıkıcı cidden bikaç saniye sonra kendine geliyo :( çözümü yok sanırım..

• bende öyle bişey yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

bende öyle bişey yok?
    bir de bu navigasyon olayına çözüm var mı ben hiç yeterli bulmuyorum.
    çok geç buluyor bende hala haritayı açıyorum 10 küsür dakika konum arıyor ve kaç defa tarattım hala rahat değil.
    ve haritanın yeterince geniş olduğunu düşünmüyorum. Napabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

bir de bu navigasyon olayına çözüm var mı ben hiç yeterli bulmuyorum.
    çok geç buluyor bende hala haritayı açıyorum 10 küsür dakika konum arıyor ve kaç defa tarattım hala rahat değil.
    ve haritanın yeterince geniş olduğunu düşünmüyorum. Napabiliriz ?

Alıntıları Göster
    yıllardır aradığım telefon aslında bu ama uygulama ve oyun yönündende iyi olmasını istediğimden 850 tlye iyi bi android mi alsam karar veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtokmak06

yıllardır aradığım telefon aslında bu ama uygulama ve oyun yönündende iyi olmasını istediğimden 850 tlye iyi bi android mi alsam karar veremiyorum

Alıntıları Göster
    bir şey daha sormak istiyorum. telefon sürekli internete giriyor ne kadar aradıysam da bulamadım, bağlantı yöneticisine baktığımda mesajlar yazıyor. Sorun ne olabilir ?

düzeltme : sohbetteki oturumumu açık bırakmışım sorun ondanmış. düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 30 Ekim 2011; 16:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: folge

quote:

Bu e 63te de var, e6da aşamamışlar mı bu sorunu. E serisinin kronik sorunu haline gelmeye başladı, zira bazen e71de de yaptığı oluyor. e63e gelen güncelleme ile biraz bu sorun aşıldı ama devam ediyor.
    Nokiaya buradan bir .

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

Arkadaşlar telefonda kronometrenin nerede olduğunu bilen var mı?

Alıntıları Göster
    ilk telefonum nokia 6630 du , gayet kullanışlı buluyorum nokiayı . pc suite programı saolsun yazlıktayken pc yi cok rahat bağlıyorum internete. 3G olunca da gayet hızlı oluyor. evdeyken mesajlaşmalarıda pc suite ile yapıyorum . su an da e6 aldım gayet mennunum . ama sesi az cıkıyor bu serılerın herhalde , kardesımde de e72 var ondanda aynı sorun var . belkı de iş dünyası ıcın yapıldıgından cangır cangır bagırmasını ıstememmısler :D

sarjı bekledıgım gıbı gıtmıyor ama , ınternete baglıyken max 2 gun gıdıyor bende . 2 aksamdan akşama sarj edıyorum.

joikuspot ozellıgı de ıyıymıs yanı , ılk defa gordum bu ozellıgı .

bu telefon ıcın iphone 4 den vazgeçtım dıyen arkadasa cok sasırdım . yanı 1 mılyon kısıye sorsan , eger paraları varsa , e6 ıcın iphone 4 den kac kısı vazgecer bılemıyorum yani :D

• quote:

Orijinalden alıntı: commonhas

bu telefon ıcın iphone 4 den vazgeçtım dıyen arkadasa cok sasırdım . yanı 1 mılyon kısıye sorsan , eger paraları varsa , e6 ıcın iphone 4 den kac kısı vazgecer bılemıyorum yani :D

vazgeçmedim ama vazgeçmeyi düşünüyorum dedim. Sonuçta zevk meselesi aynı zamanda da her biri plastik parçası hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: commonhas

vazgeçmedim ama vazgeçmeyi düşünüyorum dedim. Sonuçta zevk meselesi aynı zamanda da her biri plastik parçası hocam

Alıntıları Göster
    E6 hakkında birkaç sorum olacaktı cevaplayan olursa sevinirim.

Telefona arama geldiginde ters çevirdigimde susturma özelligi varmı yokmu bilmiyorum ama , sensör ayarları açık olmasına ragmen bu olmuyor.

Galeriden gelen aramalarda resim göstermesi için rehber e ekle diyorum ancak işlevsel olmuyor , çağrı görüntusu yap dedimde ise her aramada aynı resim çıkıyor.

Şarj olurken usb girişinde küçük bir ışık yanıyor normalmidir ?

Ana ekrandaki kısa yolları kaldırmanın yolunu bulamadım ve bu listede sanırım wlan ı kısa yola ekleyemiyoruz.

Resimleri açtıgımda ekranı yan veya ters çevirdiğimde resim telefonla birlikte dönmüyor , bu özellik varmı yokmu onuda bilemiyorum.

Birde resim açıkken telefonu sallayarak resim değiştirmiyor bununda olup olmadıgını bilemiyorum.

Konuşma ardından gelen tl bilgisi ekranı kapatılabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 31 Ekim 2011; 3:25:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mucan63

Nokia E6 İncelememhttp://goo.gl/a9JLZ

güzel inceleme eline sağlık fakat şarz değil şarj.bunu düzeltirsen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Orijinalden alıntı: mucan63

Nokia E6 İncelememhttp://goo.gl/a9JLZ

güzel inceleme eline sağlık fakat şarz değil şarj.bunu düzeltirsen iyi olur.

Gözden kaçan büyük bir yazım hatası , Uyarı için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.