Şimdi Ara

Nokia e6-Nokia e72-HTC Desire Z-Sizce hangisi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Desire Z.
  • Desire Z.
  • Desire Z.
  • Eğr aldıysanız hangisi? Memnun musunuz? Bende bunalr arasında kaldım? Extra oalrak Sony ericksson Neo yuda kıyaslamaya eklemek istiyorum
    nokia e6-Htc desire z ve sONY ERICSSON XPERIA NEO V
    sADECE İNTERNETTE GEZİNME İNTERNET BANKACILIĞI KULLANMA GÜNDE 5-6 SAAT VE PİL OLARAK DEĞERLENDİRİRSEK?8kAMERA,FOTOĞRAF MP3 VS FAZLA ÖZELLİKLİ OLMASA DA OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 27 Kasım 2011; 17:59:52 >
  • Android alacam diye desire zye bulasma tugla gibi siyah nokiayi al kurtul şarzi acayip kotu androitlerin ve zde kronik klavye problemi var .yada sana farkli bi oneri samsung wawe 2 alayina gider bence bunlara gore cok cok cook daha ustun cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Eğr aldıysanız hangisi? Memnun musunuz? Bende bunalr arasında kaldım? Extra oalrak Sony ericksson Neo yuda kıyaslamaya eklemek istiyorum
    sADECE İNTERNETTE GEZİNME İNTERNET BANKACILIĞI KULLANMA GÜNDE 5-6 SAAT VE PİL OLARAK DEĞERLENDİRİRSEK?8kAMERA,FOTOĞRAF MP3 VS FAZLA ÖZELLİKLİ OLMASA DA OLUR

bunlar arasinda kesinlikle se xperia neo v derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Eğr aldıysanız hangisi? Memnun musunuz? Bende bunalr arasında kaldım? Extra oalrak Sony ericksson Neo yuda kıyaslamaya eklemek istiyorum

Hocam senin ihtiyacini 4" ekranli bir telefon karsilar net ve islemler icin ekrani oldukca buyuk olsun opt black x2 yahut sony neo arc olabilir
  • htc
  • E6 basic işlemler için çok kullanışlı ve gerçekten çok güzel bir telefon. Ancak gerçekten e6 için neredeyse hiç uygulama yok. Androidi bu yüzden symbian anna ile kıyaslayamıyorum bile, symbian çok ama çok geride. Ancak yanlış anlaşılmasın e6 kullanım açısından gayet rahat bir telefon özellikle gps, office, müzik, fotoğraf, mesaj, görüşme gibi işlemleri rahatça yapabiliyor. Kendi tarayıcısı çok iyi değil ama operayla aradaki farkı neredeyse kapatıyor, Officete uzun metinlerde ve uygulama yüklemelerinde ise yavaş kalıyor. HTC android için çok uyumlu cihazlar sağlayan bir üretici, şarj konusunda eğer 1.5-2 gün idare edebiliyorsa (hiç bir fikrim yok) ve 200 liralık fiyat farkının sizin için önemi yoksa Htc derim. Aksi taktirde e6 da iyi bir seçim tavsiye ederim.

Bimeks HTC Desire Z 937,49 TL
    Teknolojix Nokia E6 742,12 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velaxeus -- 12 Ocak 2012; 13:08:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.