Şimdi Ara

Nokia e6-Nokia e72-HTC Desire Z-Sizce hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar 3 yildir kullandigim n95 8gb telefonumu degistirmek istiyorum,ancak bu uc model arasinda kaldim.Aradigim ozellikler telefonun estetik olmasi,kaliteli ve saglam olmasi,e-postalarimi rahatca kontrol edebilecegim bir telefon olmasi,ofis dosyalarini inceleyebilecegim ve uzerlerinde degisiklik yapabilmeme olanak taniyan bir telefon olmasi,batarya suresinin uzun olmasi ve elbette donanimli bir cihaz olmasi.Her ne kadar dokunmatik ekran telefonlara sicak bakmiyor olsam da artik cag dokunmatik telefon cagi,bu yuzden e6 ve desire Z yi ekledim.Sizce hangisi daha dogru bir secim olur ?

E72 Grey

E6 (Siyah yada beyaz)

Desire Z

dipnot:Alacagim telefonun kamerasinin en azindan n95 8gb in kamerasina yakin olmasini istiyorum.

Simdiden cevapliyan herkese cok tesekkurler

• Desire Z
  • E6 varken E72'yi listeden direkt olarak ele. Zaten anlaşıldığı üzere iş ağırlıklı bir cihaz istiyorsun. Bu cihazlarda en önemli olan konulardan biri de uzun pil ömrü. Kendin de belirtmişsin zaten. Bu konuda Symbian'dan daha başarılı olan bir sistem yok. Android ise pil konusunda Symbian ile taban tabana zıt. Pil tasarrufu konusunda en başarısız sistem. Onun için E6'yı seçmen en doğru tercih olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Temmuz 2011; 1:23:21 >
  • Nokia e6 yi oneririm is telefonu icin symbian android den daha rahat bir isletim sistemi.Ayrica en son anna guncellemesiyle geliyor dokunmatik ekran kullaniyor olmasi da bir arti.Sarz suresi android e oranla daha uzun.E serisi telefon oldugu icin cogu is uygulamasi yuklu geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Nokia e6 yi oneririm is telefonu icin symbian android den daha rahat bir isletim sistemi.Ayrica en son anna guncellemesiyle geliyor dokunmatik ekran kullaniyor olmasi da bir arti.Sarz suresi android e oranla daha uzun.E serisi telefon oldugu icin cogu is uygulamasi yuklu geliyor.
    isin asli dokunmatik ekran beni biraz dusunduruyor,bu nedenle saglamlik acisindan e72 biraz daha once cikiyor gibi.HTC Desire Z nin batarya suresi gercekten oldukta kisaymis,bu nedenle e6 ve e72 arasinda kaldim
    e6 da otomatik odaklanmasi olmayisi fotograflarin kalitesi cok etkiler mi ?Birde e6 sizce e72 kadar saglam midir ?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3717&idPhone2=2831

Buraya baktigimda e6 diyorum ama su iki soru aklimi karistiriyor

• E6 zaten E72'nin geliştirilmiş versiyonu. Otomatik odaklama dışında E72'den her konuda üstün. Hem E72 2 yıl öncesinin cihazı E6 çok daha güncel ve stabil bir yazılıma ve çok daha güçlü donanıma sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

E6 zaten E72'nin geliştirilmiş versiyonu. Otomatik odaklama dışında E72'den her konuda üstün. Hem E72 2 yıl öncesinin cihazı E6 çok daha güncel ve stabil bir yazılıma ve çok daha güçlü donanıma sahip.
    E72 sanırım Nokianın ürettiği en stabil telefonlardan biri. 8 aydır kullanan bir arkadaşım var. zerre kasma ,donma kilitlenme sorunu yok dedi. telefonları değişicem onla bakalım hakikaten E72 dediği kadar var mı . Ama desire Z varken de bu 2sine bakılmaz bence .
    sıralama dersen : desire Z >E72 > E6

fotoğraf konusunda E72 AF özelliği ile tabii ki E6 dan daha üstün olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Temmuz 2011; 3:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

E72 sanırım Nokianın ürettiği en stabil telefonlardan biri. 8 aydır kullanan bir arkadaşım var. zerre kasma ,donma kilitlenme sorunu yok dedi. telefonları değişicem onla bakalım hakikaten E72 dediği kadar var mı . Ama desire Z varken de bu 2sine bakılmaz bence .
    sıralama dersen : desire Z >E72 > E6

fotoğraf konusunda E72 AF özelliği ile tabii ki E6 dan daha üstün olacaktır.

Alıntıları Göster
    HTC Desire Z'nin tasarimi e6 ve e72 nin yaninda sonuk kaliyor,bu nedenle HTC yi eledim.Gsmarena nin e6 incelemesinde resmen e71 ve e72 icin artik paslandilar diyor keske nokia birgunluk telefon kiralama isine girse,hic degilse telefonu almadan once bi olcer tartariz,e72 kullanmisligim var ancak e6 kullanmadigim icin kesin birsey soylemek zor,yine de e6 biraz daha yakin gelmeye basladi
    Arkadaslar hepinize cok tesekkurler anladigim kadariyla e6 yi tam anlamiyla kurcalamadan karar vermem dogru olmiycak,ama bilgilendirme icin cok sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencayyy

HTC Desire Z'nin tasarimi e6 ve e72 nin yaninda sonuk kaliyor,bu nedenle HTC yi eledim.Gsmarena nin e6 incelemesinde resmen e71 ve e72 icin artik paslandilar diyor keske nokia birgunluk telefon kiralama isine girse,hic degilse telefonu almadan once bi olcer tartariz,e72 kullanmisligim var ancak e6 kullanmadigim icin kesin birsey soylemek zor,yine de e6 biraz daha yakin gelmeye basladi
    Arkadaslar hepinize cok tesekkurler anladigim kadariyla e6 yi tam anlamiyla kurcalamadan karar vermem dogru olmiycak,ama bilgilendirme icin cok sagolun

Alıntıları Göster
    Arkadaslar son soru olarak,sinirsiz ovi maps uygulamasi sadece e72 ile mi veriliyor acaba ? hicbiryerde e6 alana sinirsiz ovi maps i goremedim de

• quote:

Arkadaslar son soru olarak,sinirsiz ovi maps uygulamasi sadece e72 ile mi veriliyor acaba ? hicbiryerde e6 alana sinirsiz ovi maps i goremedim de

Alıntıları Göster
    htc tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

htc tabi ki.

Alıntıları Göster
    Desire Z seçiyorum, boyut olarak biraz büyük olsada işlevi daha önemli
  • quote:

Hayır, sınırsız Ovi Maps desteği E6'da da mevcut. Istersen http://forum.donanimhaber.com/m_45741535/tm.htm adresindeki E6 konusuna aklındaki soruları sorabilirsin. Son sayfalarda kullanıcı yorumları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Temmuz 2011; 18:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Hayır, sınırsız Ovi Maps desteği E6'da da mevcut. Istersen http://forum.donanimhaber.com/m_45741535/tm.htm adresindeki E6 konusuna aklındaki soruları sorabilirsin. Son sayfalarda kullanıcı yorumları mevcut.

Alıntıları Göster
    Nokia E7'yede bir bakın derim.Ama listeden E6

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

E7'ye 1.300 lira verilmez. 850'ye E6 almak daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

E7'ye 1.300 lira verilmez. 850'ye E6 almak daha mantıklı olur.

Alıntıları Göster
    E7 nin tasarimi bana cok saglam gozukmedi ayrica fiyatinin cok fazla oldugunu dusunuyorum.Bugun gidip E6 yi inceliyecegim.Sizce E6 nin hangi rengi daha sik duruyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencayyy -- 22 Temmuz 2011; 12:51:35 >

• quote:

E7 nin tasarimi bana cok saglam gozukmedi ayrica fiyatinin cok fazla oldugunu dusunuyorum.Bugun gidip E6 yi inceliyecegim.Sizce E6 nin hangi rengi daha sik duruyor ?

Siyah karizmatik, beyaz ilgi çekici. Gerçi bende beyaz telefon hastalığı var, daha çok ilgi duyuyorum. Sizin seçimize kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Siyah karizmatik, beyaz ilgi çekici. Gerçi bende beyaz telefon hastalığı var, daha çok ilgi duyuyorum. Sizin seçimize kalmış.

Alıntıları Göster
    e6 al hocam e6 varken e72 alınmaz. HTC desek tam destek göremezsin birde root falan bayağı uğraştırır. Sen bi e6 al rahat et, çok karizma telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: photo sir

e6 al hocam e6 varken e72 alınmaz. HTC desek tam destek göremezsin birde root falan bayağı uğraştırır. Sen bi e6 al rahat et, çok karizma telefon

Alıntıları Göster
    arkadaslar hepinize tesekkur ederim,gidip gordum cihazi oldukca hos ancak kutu iceriginin pek tatmin edici olmamasi ve dolarin giderek yukselmesinden oturu biraz ertelemeye karar verdim,hem fiyati daha makul bi miktara duser,hemde daha fazla bilgi toplamis olurum bu surede
    tekrardan cok saolun

• quote:

arkadaslar hepinize tesekkur ederim,gidip gordum cihazi oldukca hos ancak kutu iceriginin pek tatmin edici olmamasi ve dolarin giderek yukselmesinden oturu biraz ertelemeye karar verdim,hem fiyati daha makul bi miktara duser,hemde daha fazla bilgi toplamis olurum bu surede
    tekrardan cok saolun

Alıntıları Göster
    şidmi ben benzer 2lem içerisindeyim :) acaba nokia e6 mı alsam yoksa htc desire Z mi bilemedim, o kadar araştırdım, video izledim ama hala karar veremedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: selcux

şidmi ben benzer 2lem içerisindeyim :) acaba nokia e6 mı alsam yoksa htc desire Z mi bilemedim, o kadar araştırdım, video izledim ama hala karar veremedim :)

Alıntıları Göster
    Desire Z.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.