Şimdi Ara

nokia e61 aldm:-) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
16.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alper_9

çok basit..ücretsiz olan screenshot programını yüklüyosun sonrada bir-iki tuşa basınca istediğin andaki ekran görüntüsü resimlere kaydoluyo

OK saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 28 Mayıs 2006; 21:16:17 >
  • bu telefon enine çok geniş..sıkıntı yaratıyor mu?yoksa resimlerde göründüğü gibi değil de;ele tam mı oturuyor?
  • hayırlı olsun.ekranı kaç inç acaba?dokunmatik mi bi de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: neoty

hayırlı olsun.ekranı kaç inç acaba?dokunmatik mi bi de?

http://www.gsmarena.com/nokia_e61-1322.php
  • cihazın ekranı dokunmatik değil
    cihaz ele oturuyor fakat bu ele oturma işlemi 3250-k750-......vb normal telefonlardaki gibi tutulmuyo ama saten ben pda+telefon olupta doğru dürüst ele oturan bicihaz görmedim...
  • quote:

cihazın ekranı dokunmatik değil
    cihaz ele oturuyor fakat bu ele oturma işlemi 3250-k750-......vb normal telefonlardaki gibi tutulmuyo ama saten ben pda+telefon olupta doğru dürüst ele oturan bicihaz görmedim...

teşekkürler bilgiler için.

aslında benim de en çok merak ettiğim konu bu "ele ve cebe oturma" konusu. cihaz gerçekten başarılı görünüyor. aklımı da çeliyor. ama P910i'yi satıp bunu almaya değer mi bilemiyorum (o kadar yeni masraf falan).

belki sen telefonu bir eline alıp diğer elinle bir foto çeker ve buraya yüklersin de bir fikrimiz olur..

• Hayırlı olsun
  • alper_9 öncelikle hayırlı olsun...telefonun dış görünüş resimlerini koyar mısın?
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdayangac

quote:

cihazın ekranı dokunmatik değil

teşekkürler bilgiler için.

aslında benim de en çok merak ettiğim konu bu "ele ve cebe oturma" konusu. cihaz gerçekten başarılı görünüyor. aklımı da çeliyor. ama P910i'yi satıp bunu almaya değer mi bilemiyorum (o kadar yeni masraf falan).

belki sen telefonu bir eline alıp diğer elinle bir foto çeker ve buraya yüklersin de bir fikrimiz olur..

iyide e61 de kamera yokki nasıl çekecek ve foruma koyacak

• başka bi kamerayla telefonun resmini çekip buraya koyarsın diyo öbür türlü telefonun kamerasıyla telefonu çekmesi pek mümkün değil
  • hayırlı olsun , iş için güzel tercih
  • Hayırlı olsun demekten baska bi sey gelmez elimizden bu saatten sonra gule gule kullan
    Ama bu alet cok sacma bi urun.Bu cozunurluk ve buyuklukteki ekran dokunmatik olmadıktan sonra ne ise yarar.
    Ayrıca ekran boyuna deil de neden yatay genis.Ben anlamıyorum yatay genislik gerekirse cevirirsin telefonu yan kullanırsın.Boyle olunca telefonu cebe sıgmamasından baska bir ise yaramıyor.Ayrıca piyasada i-mate gibi pda+gsmler varken bunları gormezlikten gelip bu cocuk oyuncagı gibi aletlerle nereye kadar.Ben soyleyeyim bir sonraki model cıkana kadar.Hic bir konuda fanatik deilim mantıklıyım.Sizde mantıklı dusunurseniz bu urunun cok gereksiz oldugunu anlarsınız.İyi gunler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pubicon

Hayırlı olsun demekten baska bi sey gelmez elimizden bu saatten sonra gule gule kullan
    Ama bu alet cok sacma bi urun.Bu cozunurluk ve buyuklukteki ekran dokunmatik olmadıktan sonra ne ise yarar.
    Ayrıca ekran boyuna deil de neden yatay genis.Ben anlamıyorum yatay genislik gerekirse cevirirsin telefonu yan kullanırsın.Boyle olunca telefonu cebe sıgmamasından baska bir ise yaramıyor.Ayrıca piyasada i-mate gibi pda+gsmler varken bunları gormezlikten gelip bu cocuk oyuncagı gibi aletlerle nereye kadar.Ben soyleyeyim bir sonraki model cıkana kadar.Hic bir konuda fanatik deilim mantıklıyım.Sizde mantıklı dusunurseniz bu urunun cok gereksiz oldugunu anlarsınız.İyi gunler.

yanlamsına geniş olması harika çünkü dediğim gibi telsimde tv ekrana cuk diye oturdu ve yanlamasına olması harika bir internet deneyimi sunuyor.dokunmatik olmasına gelince ben dokunmatik ekranlarda tuşlarla yapabileceğinden çok farklı bişi olmyo ben i-mate jamde hp de 9500 de kullandım ayrıca üstünde pocket pc,microsoft yazınca bilgisayar symbianlı oluncada çocuk oyuncağı olmuyo.ya jamde bluetootla veri transferi bile yapamıyosun internet desen (üstünde microsoft explorer yazıyo ama...)çook kötü ben bu pda+phone lu cihazlarıyla çok özel olarak ilgileniyorum eğer bir insan pdaphone lardan anlıyosa heleki bu cihaza asla kötü demez benden söylemesi sen bi kullanda gerisini düşünme(eline alıp bir dakkada telefonuda çözemezsin çünkü çoğu kişi kullanmadan atıp tutuyo..)nese ben cihazımdan fazlasıyla memnunum gerisi....(ayrıca günümüzde çocuklarda bu cihazlarla oynuyosa bilemicem

• dsotum bi dış görünüş resimnlerini koyabilir misin başka bi telle ya da kamerayla çekip?
  • Hocam polemige gerek yok sen soylemissin ben soylemisim fanatiklik hic yapmam.Nokia da kullandım.Yalnız bir konuyu atlamıssın Yanlamasına olması guzel bisey ama boyuna dik yapılan bir aygıt yanda kullanilabilir ama e61 sadece ole kullanılır ve gereksiz buyuk olmasına sebebiyet verir.Symbian ya da microsoft kavgasına hic gerek yok derim.Benim zaten cocuk oyuncagı dememden kasıt bu deildi.
  • e61 in kamerasi olsaydi en azindan aynadan arka tarafini cekebilirdi
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

başka bi kamerayla telefonun resmini çekip buraya koyarsın diyo öbür türlü telefonun kamerasıyla telefonu çekmesi pek mümkün değil

hayırlı olsun alper

•  nokia e61 aldm:-)

nokia e61 aldm:-)

• keşke sürgülü kapak gibi bişey olsaydı harbiden büyük telefonmuş ben benim n91 in büyük olduğunu düşüünrdüm
  • yaa ben 9500 bile kullandım ondan sonra hiç bi tel bana büyük gelmiyo artık(treoya göre çok daha ince ve hafif)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.