Şimdi Ara

nokia e61 aldm:-) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
16.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nokia e61 aldm:-)

biri oyun oynarken
    biride nette dolaşırken...<
    nokia artık yeni cihazlarındaki tarayıcıya macromedia flash eklentisi koyduğundan animasyonların %90 ı fareyi hareketlendirdiğinde çıkıyor.ben o2 atomu treo 650yi nokia 9500ü ve e61i karşılaştırdığımda internet tarayıcıları bakımından;
    e61>treo 650>nokia 9500>o2 atom durumunu gördüm(treonunda internet tarayıcısını çok beyendim ama e61inki 1 adım önde)

• wireless ile ilgili sorun olup olmayacağını merak ediyorum.

farklı yerlerde (otel, cafeler, olabilirse havaalanı vs.) deneme şansın olursa ve yorumlarını yazarsan çok sevinirim.

teşekkürler...
  • evde w-lan olduğundan hertürlü update lerimi w-lan üzerinden yapıyorum (yada kısa internet turlarımı...vb)
    w-lan i/e/g sınıflarının tümünü destekliyor çok iyi çekiyor ve çok hızlıev iki katlı evdeki laptopun en son çektiği yere kadar çekiyor.
  • E61 ile ilgili bizim merakımız, alper'in de hevesi geçti sanırım.

kimse bişey yazmaz oldu başlığa :)
  • e61>treo 650>nokia 9500>o2

bunların arasından E61 de karar kılman.. oldukça şaşırtıcı, treo daha iii olur gibi me geliyor benim. hayret, adamlar yapıyo
  • ciddi bir fiyat farkı var o2 ve palm ile. neredeyse 1.5 kat

palm'de wireless yok, gereksiz vga kamerayı boşa taşıyorsun.

o2'de de (tamamen kişisel yorum) pek de stabil olmayan "windows for ppc" var. sanırım microsoftun önünde daha biraz mesafe var bu konuda katedecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopik -- 3 Haziran 2006; 1:03:31 >
  • Hayırlı olsun.Tabi kişiden kişiye değişir ancak ben böyle bir cihaz alsam asla senin kadar işlevsel kullanamam, senin için güzel bir tercih omuş.
  • bence nokianın çıkarmış olduğu ve fiyatının da çok uygun olan bir cihaz. arkadaşa hayırlı olsun güle güle kullanmasını temenni ederim.

bence yana uzun oluşu ve dokunmatik ekran olmaması benim almamı engelliyor eski bir p910 kullanıcısı olarak ve win li pda da kullanmış biri olarak inanın 910 çok kullanışlı bir cihaz

bu cihazın en güzel yönü wifi ve ekranı gerçekten bu telin ekranı benim viewsonicten bile daha güzeldir. n90 ınki güzel ordan kıyaslıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

e61>treo 650>nokia 9500>o2

bunların arasından E61 de karar kılman.. oldukça şaşırtıcı, treo daha iii olur gibi me geliyor benim. hayret, adamlar yapıyo

treo ve o2 yi inceledim treo çook iyi bir cihaz ama wireless-lanın olmayışı çok düşük çözünürlüklü vga kamerası ve bayağı kalın(antende var) bide ekran e61inki yanında çok soluk ve biraz küçük kalıyo ama bunlar dışında mükemmel bi cihaz treoya sözüm yok
    o2 ye gelince cihazı ilk elime aldığımda küçük oluşu,dış görünüşü falan bi an için bu telefonu almalıyım dedirtti ama cihazı incelediğimde win2003 ten pek farklı bişey bulamadım ve jamde yaşadığım birçok sorunun hala giderilmediğini gördüm,ama bir ekran değişmiş biras daha netleşmiş.üstünde 2mpx yazan kamerayı açtığımda hiç hayal kırıklığına uğramadım i-mate in tüm önceki tellerindeki gibi berbat berbat ve yine berbat(240*320 mpeg-4 video çekmeside buna dahil)...bir fm radio extradan konulmuş ama ben müzik dedinmi gözüm ipoddan başka bişey görmediği için bişi ifade etmiyo.... ayrıca e61 in ses kalitesi her ikisindende çok iyi(kulaklık+hopörlör)

• arkadaşlar bu cihazın kulaklık çıkışı nasıl ?? mp3 kalitesinasıl birde ... fena deil diye yazmışlar arkadaşlar ama yinede bir soruyum dedim :D
  • bende bugün genpatech.com dan outlet ürünü olarka 319YTL ye aldım e61. önümüzdeki hafta içi teslim edilecek. bu fiyata bu ürün kaçmaz.
  • başlık hort
  • wireless dan memnun musun? çekimi nasıl biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin wi-fi ile ilgili?
  • Genpa'dan 319 TL'ye ben de aldım. İst-Ank kargo 1 günde geldi.

Bu fiyata harika bir telefon. İnceleme isteyen olursa yapabilirim.
  • Merhaba ÖnceVatan,

Bu telefonu alirsam daha cok ofis ve wi-fi ozellikleri icin almak istiyorum.

iphone gibi olmamasi biraz kafami kurcaliyor.

pdf okurken mesela zoom ozellikleri scroll ozellikleri kolay ve tatmin edici mi?

Ofis programi ozelliklerini nasil buluyorsun? Is icin yeterli mi? Dokuman editlemek bir powerpoint sunusu hazirlamak excel hazirlamak filan
    bunlar nasil kolay rahat mi?

internette gezinirken bir sayfaya zoom yapmak saga sola gitmek icin cok ugrasmak gerekiyor mu?

Uzun sure alette internette dolasacak birisi icin kullanimi zahmetli mi?

Sorularim biraz uzun oldu ama kusura bakma yardimci olursan sevinirim

Tesekkurler.
  • telefonun tek eksisi flash desteklemediği için flash animasyonlarını göremiyorsun,ama firefox yapacağı hakkında duydum,internette surf problemsiz istediğin kısmın üzerine gelip tek tıkla zoom yapıyorsun.office ve adobe uygulamalarında herhangibir sorun yada kullanışsızlıkla karşılaşmadım.
  • flash sorunsali icin Opera mini filan kurup denediniz mi?

Tesekkurler.
  • opera ile kullanıyorum...benim cihaz e61i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 9 Ocak 2009; 10:46:50 >
  • e61 veya e61i arıoyrum bilginize
  • çok kaba bir cihaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.