e71 bu kadar övülmüs ama e71ler bence sorunlu neden derseniz bende arastırdım bu telefonları . Kime sorsam donma yapıyor hatta bazı arkadaslarımın telefonları ileriye gitim beyaz ekranda takılma bile yapıyordu. Çocuk telefonla konusurkn tak dedi dondu telefon bataryayı tak çıkar yapmasa kendine gelmezdi . Yoksa e1 güzel telefon ama kullananlar pekde memnun değil benim çevremde varsa kullanan memnun arkadaslar burdan belirtirlerse dahah yararlı olur
quote:
Orijinalden alıntı: |Abluka|
e71 bu kadar övülmüs ama e71ler bence sorunlu neden derseniz bende arastırdım bu telefonları . Kime sorsam donma yapıyor hatta bazı arkadaslarımın telefonları ileriye gitim beyaz ekranda takılma bile yapıyordu. Çocuk telefonla konusurkn tak dedi dondu telefon bataryayı tak çıkar yapmasa kendine gelmezdi . Yoksa e1 güzel telefon ama kullananlar pekde memnun değil benim çevremde varsa kullanan memnun arkadaslar burdan belirtirlerse dahah yararlı olur
tesadüf.kardeşim kullanıyo hiç bir sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: |Abluka|
symbianın genel sorunu bu e63 de alsan aynı sorunları yaşicaksın istersen N97 yada N86 al symbianlı hangi telefonu alırsan al donma takılma sorunları yaşarsın sakın kimse ben kullanıyorum bende sorun yok demesin mutlaka telefonu müzik program oyunla doldurdukça sorunlar çıkar bu güne kadar symbianlı eski yeni onlarca telefon kullandım hepsi aynı güya 2010da yeni gelişmiş telefon çıkarıyolar hala bir ilerleme yok hep aynı sorunlar tavsiye etmiyorum aklınız varsa 2. el iphone yada wawe falan alın tuşlu istiyosanız BBye falan bakın
armagedon kardeşm doğru söylüyorsun bendede 6630 vardı bi ara gerçekten hızlıydı ama program fln yükleyince donuyodu.. nokia symbian olan telefonlar bilgisayar gibidir yükledikçe yüklersin ve ara-sıra kasılmalar yaşarsın her türlü telefonda olur onlar.. şimdi aklıma e63 yattı diyebilirim ama e71 400-450 lira civarında bulursam büyük ihtimal onu alırım..tabi nakit ödüceğim için sorun olmaz.. bende 5310 exp. music var ve çok memnunum benim tek sorunum mesajları hızlı yazamamam..bide bazı yerlerde internete girmek istiyorum telefonumla..
her iki telefonuda defalarca kıyaslıyorum aradaki fiyat farkı biraz yüksek be arkadaş.. hani 50 lira olur anlarımda 150 lira fark var.. birazda maddi durumum e71 için yetmeyebilir o yüzden karar verdim %99 e63 alcam zaten aradaki tek fark benim için kamerası önemli fln değil wi-fi olsun tam klavye olsun yeter ha bide gps olsun isterdim ama o yokmuş napalm gps'siz dolaşırız bizde
GPS bende var da Bi' kere bile kullanmadım
gps hiç işine yaramadı mı be bedir hiç merak edip bakmadın mı
gps ne ki
yaw anla işte navigasyon
Nasıl bişey olduğunu biliyorum, zaten yolumu kaybetsem sorarım birine, yardımseverdir bizim halkımız
quote:
Orijinalden alıntı: pvt.enis
yaw anla işte navigasyon
quote:
Orijinalden alıntı: BediR_16
Nasıl bişey olduğunu biliyorum, zaten yolumu kaybetsem sorarım birine, yardımseverdir bizim halkımız
aynen ya sor bakkala yolu tarif eder sana
bu çıkacak olan e5 aklımı çeldi,3 nokia şubesi gezdim,ama yüzüme e5 ne zaman çıkacak dediğimde bön bön bakıyorlar.ben de sinirlendim mail attım destek hattına.bir de e63ün üretimi artık durmuş öyle dediler.. e5 bu ay çıkmayacaksa e63e yöneleceğim.umarım klavyesi e71 gibi değildir,e63 gibidir.
e71 in klavyesinde ne var ki?
e63 daha rahat bence.
hmmm klavyesi en rahat olan e63 mü yksa e71 mi ? bu arada e63'ün üretimi bitti mi
bence e63 ama yine de herkese göre değişir bir deneyin derim.ve evet 3 nokia şubesine sordum üretim durdu dediler.ellerindekileri satıp bitirecekler. e5 konusunda bu yüzden çok kararsızım.
hmmm o zaman bitmeden bi an önce almak lazım ya da 1 sene daha bekleyip e71'in fiyatının düşmesini beklicez..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme