Şimdi Ara

Nokia e63 mü e71 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben beklerim şuan 5310 exp. music kullanıyorum telefon derdim yok bekleyecek arkadaşlara hayırlı beklemeler diliyorum bu arada bu e71'in çıkış tarihi nedir ?
  • e71 varsa bütçe 72
  • paran varsa neden kıyaslıyorsun ki al e71
  • Arkadaşım şimdi biraz daha ucuz diye gider e63 alırsan sonra aklın yine e71de kalır. Telefonunu satıp e71 almak istersin 80-100 lira para verirler. Ben 15 ay kadar önce e51le e 71 arasında kaldım. E51 aldım ama taksitleri bittikten sonra pişman oldum keşke bi kaç taksit daha verseydimde e 71 alsaydım diye. Şimdi daha 9 ay garantisi olan 490 liraya aldığım cıncık gibi telefona 100 lira çekior telefoncular. Bende 100 liraya satana kadar hiç satmam diyorum. e71 alacaktım ama bu yüzden vazgeçtim e72 alacam. Şu an itibariyle sınıfında nokianın en iyi telefonu. Seneye e71in daha fazla ucuzlayacağını sanmıyorum. Onun yerine satıştan kaldırıyorlar çoğunlukla. e71le e 72 arasında baya fark var ama bu fark e71 le e 63ün arasındaki farka bakarak çok küçük. E63ün bence full klavyeli olmaktan başka bir marifeti yok. plastik kasa 2mp kamera, gps yok ki bu çok önemli bir özellik artık. E72 alamıyorsan e71 al onu da alamıyorsan şu anki telefonuna devam et derim:) Yani özet olarak belirtmek gerekirse alabileceğinin en iyisini al ve onu sonuna kadar kullan.

• yani kesenin ağzını açmışken adam gibi bişey al diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvt.enis

valla ben beklerim şuan 5310 exp. music kullanıyorum telefon derdim yok bekleyecek arkadaşlara hayırlı beklemeler diliyorum bu arada bu e71'in çıkış tarihi nedir ?
    Çıkış tarihi mi Piyasada zaten e71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 5 Eylül 2010; 0:23:43 >

• ya aklım yine e63'e gitti 2sinin arasında kaldım navigasyona ihtiyacım yok ama ne biliyim :S
  • ben yarın alacağım bakalım bi test ediim saolun
  • quote:

ya aklım yine e63'e gitti 2sinin arasında kaldım navigasyona ihtiyacım yok ama ne biliyim :S

dur aklını ıyıce karıstıram:d c3 cıkacak o cok daha ucuza onada bır bak :D
  • Eğer E63 alırsanız aklınızda E71 hep kalır ancak E71 alırsanız E63'ü düşünmezsiniz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Eğer E63 alırsanız aklınızda E71 hep kalır ancak E71 alırsanız E63'ü düşünmezsiniz bile.

e63 aldım ama aklımda e71 yok, çok da aklıma gelirse kuzenimdekine bakıyorum ama yok yani, navi düşünmüyorum ama müzik de dinlemek istiyorum 3,5mm lik normal kulaklıkla adaptör kullanmadan , geçen kardeşimin sennheiser mx200 leri taktım son seste bayağı bayağı yüksek veriyor ama yanındaki kulaklık tabi 10 para etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: siroocystis1

quote:

ya aklım yine e63'e gitti 2sinin arasında kaldım navigasyona ihtiyacım yok ama ne biliyim :S

dur aklını ıyıce karıstıram:d c3 cıkacak o cok daha ucuza onada bır bak :D

yeeeteeerr..baktım ama beğenmedim

• quote:

Eğer E63 alırsanız aklınızda E71 hep kalır ancak E71 alırsanız E63'ü düşünmezsiniz bile.

şimdi aklıma onu getirdiniz.. en iyisi hiç almamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvt.enis -- 5 Eylül 2010; 20:46:43 >
  • quote:

e63üm var ve e71 alsamıydım diye hiç düşünmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

quote:

e63üm var ve e71 alsamıydım diye hiç düşünmedim :)

o zaman e63 alıyorum
  • bence de E71 al hem tipi daha güzel, daha ince. Kasası daha sağlam. Yani bence fiyat farkı değer
  • ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum kışa doğru fiyatları düşer
  • bende asus p320 vardı sattım..şimdi ikinci elde 300 TL ye temiz e71 buldum bu hafta sonu olnu alıcam.
  • e71 tabiki
  • evet e71'de iyi güzel hoşta ne biliyim arada kaldık işte
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.