Şimdi Ara

!!!!!!!Nokia E65 Bence Olumsuz!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam n80 ı satalı 20 gun oldu sımdı n73 var elımde...n80 ın tek eksısı kalın olması yaz gunlerı cebe koymak cok zor..baska hıc kotu yanını gormedım...malzeme gercekten cok kalıtelı...cızılme falan asla olmuyor...ıkıncı el ılanlarına bakın gıttıgıdıyora bakın hepsı tertemızdır...kalıte ust duzeyde...ama kaydırakta hafıf bosluk var..e65 ın kaydıragı cok ıyı...e65 le n80 ı takas yapcak vede ustune para verrcek cok ınsan var forumda....bence n80 cok daha kalıtelı..kalın olması dert degıl dıyosan n80 alabılırsın gonul rahatlıgıyla..n73 de guzel ama sankı malzeme kalıtesı kotu...kırılcakmıs ızlenımı bırakıyor ınsanda...
  • Bir hayal kırıklığı daha E65 in ses çıkışı mono imiş şimdi gerçekten uyuz oldum buna. Aletin tam bir tarafı yok nasıl bir tasarım yapıyorlar anlamadım ki aletin eksileri şöyle:

1. Wlan yeterince güçlü çekmiyor

2. Kayar kapak mekanizması dayanıksın elinize aldığınız 2. günü boşluk yapmaya başlıyor ve masanın üstünde çağrı geldiğinde titreşimden dolayı zarul zurul sesler yapıyor.

3. Siyah kısımlarda kullanılan malzeme son derece dayanıksız yanlışlıkla tırnağınız sürtse iz yapıyor bir yere çarpsa ezilip deforme oluyor.

4. Kamerası son derece kötü çekim yapıyor aşırı derece noise var.

5. Ses çıkışı stereo değil.

Şimdi diyecek bazı arkadaşlar bu telefon E serisi iş telefonu, peki bana bunun iş telefonu olarak kullanmam için sebep bulsunlar içinde office ve acrobat mı var onun içinmi kullanmalıyım? Bunlar zaten bütün symbian telefonlara yüklenebiliyor. Sonuç olarak bu telefondan uzak durun derim her yönüyle eksiklerle dolu bir telefon çok pişman oldum aldığıma hele bu gün ses çıkışının mono olduğunu görünce hepten soğudum.

• monomu...ıyıkı almadım bu teli....nokıa bu her zaman bı eksık var ama bu sefer cok olmus bu eksık....n80 ımı satıp almayı cok dusundum sonra n73 aldım...hıcde pısman degılım..
  • elimde hem E61i hem E65i bulunmakta. bundan öncede bir çok nokia serisi kullandık ama en performanslı değerleri E serisinde aldık.
    en büyük hata insanların telefonu ne amaçla kullanmacaklarını bilmeden satın alması.
    genelde tasarım bazında insanlar telefon satın alıyor ama beklentileri değişken oluyor.
    alırken düşünülmüyor ama aldıktan sonra beklentiniz farklı olduğu için ürün kötü oluyor.

E serisini iş için kullanıyoruz ve N serisinde alamadığımız performansı alıyoruz. Wiriless çekimide gayet yeterli ve tatmin edici. bunu daha önceki inceleme yazılarında da yazmıştım.
    kızak mekanizması nokianın çıkardığı en iyi seri diyebilirim. daha iyisi yok o konuda.
    malzeme kalitesi de cidden çok iyi neden mi?
    henüz bu konuda şikayet eden insan sayısı pek yok. kaldı ki 2 haftadan fazladır E65 kullanıyoruz ama ne bir çizik, ne bir iz, ne de deforme bulunmamakta.
    dahası kızaktan da ses gelmiyor.
    ya ben çok normalim ya da tersi :)

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: mageji

elimde hem E61i hem E65i bulunmakta. bundan öncede bir çok nokia serisi kullandık ama en performanslı değerleri E serisinde aldık.
    en büyük hata insanların telefonu ne amaçla kullanmacaklarını bilmeden satın alması.
    genelde tasarım bazında insanlar telefon satın alıyor ama beklentileri değişken oluyor.
    alırken düşünülmüyor ama aldıktan sonra beklentiniz farklı olduğu için ürün kötü oluyor.

E serisini iş için kullanıyoruz ve N serisinde alamadığımız performansı alıyoruz. Wiriless çekimide gayet yeterli ve tatmin edici. bunu daha önceki inceleme yazılarında da yazmıştım.
    kızak mekanizması nokianın çıkardığı en iyi seri diyebilirim. daha iyisi yok o konuda.
    malzeme kalitesi de cidden çok iyi neden mi?
    henüz bu konuda şikayet eden insan sayısı pek yok. kaldı ki 2 haftadan fazladır E65 kullanıyoruz ama ne bir çizik, ne bir iz, ne de deforme bulunmamakta.
    dahası kızaktan da ses gelmiyor.
    ya ben çok normalim ya da tersi :)

saygılar

N serisinden alamadığınız hangi performansı E serisinden alıyorsunuz açıklarsanız aydınlanmış oluruz.

Bu forumda kaç kişi kapakta boşluk olduğunu yazdı en ucuz bir samsung E250 nin bile kapağında minim boşluk olmuyor. Kasanın siyah kısımları çok yumuşak yoksa sizinki başka bir maddedenmi yapılmış iddia ediyorum eldeki asit veya yağdan dolayı bu telefonlar en fazla 6 ay sonra soyulacak pul pul dökülecek bunu hep beraber göreceğiz.

Bence objektif yaklaşmıyorsunuz en iyi mal benim malım düşüncesiyle bu yazıları yazarsanız insanları yanıltırsınız. Ben kullandığım malı yerden yere vuruyorum çünkü parasını bence haketmiyor ve buradan alacak olan insanlarada aldıklarında nelerle karşılacaklarını yazıyorum yalanım varsa ekmek musaf çarpsın. Herkes iyi tarafına bakarsa kimse kötüyü göremez ben hep iyi tarafından bakan yazıları okudum ve aldım ama satmayı düşünüyoruz.

• Mario verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bu telefonu düşünüyordum ama soğudum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

N serisinden alamadığınız hangi performansı E serisinden alıyorsunuz açıklarsanız aydınlanmış oluruz.

Bu forumda kaç kişi kapakta boşluk olduğunu yazdı en ucuz bir samsung E250 nin bile kapağında minim boşluk olmuyor. Kasanın siyah kısımları çok yumuşak yoksa sizinki başka bir maddedenmi yapılmış iddia ediyorum eldeki asit veya yağdan dolayı bu telefonlar en fazla 6 ay sonra soyulacak pul pul dökülecek bunu hep beraber göreceğiz.

Bence objektif yaklaşmıyorsunuz en iyi mal benim malım düşüncesiyle bu yazıları yazarsanız insanları yanıltırsınız. Ben kullandığım malı yerden yere vuruyorum çünkü parasını bence haketmiyor ve buradan alacak olan insanlarada aldıklarında nelerle karşılacaklarını yazıyorum yalanım varsa ekmek musaf çarpsın. Herkes iyi tarafına bakarsa kimse kötüyü göremez ben hep iyi tarafından bakan yazıları okudum ve aldım ama satmayı düşünüyoruz.

forum kısmında zaten E65 kısmı bulunmakta ve genel olarak da çoğu insan memnun. 10 kişinin 10 uda mükemmel diyecek değildir herhalde. daha onu sağlayan bir teelfon da yok.
    yeni çıkacak Iphone a bile bakın 3G olmadığını göreceksiniz...

bakın;

ben insanları yanıltıcı yazdığımı düşünüyorum. kendimizin kullandığı E serisinde herhangi bir sorun olsaydı zaten bunu söylerdik ama yok? kaldı ki benim bu konuda forumda inceleme yazılarım var. biraz araştırmacı olsaydınız zaten her iki serinin + - yönlerini objektif bir şekilde yazdığımı görürdünüz.
    tekrar ediyorum.
    E serisi iş konusuna ağırlık verilerek yapılan bir seridir. kullanılan işletim sisteminin performans optimizasyonu daha iyidir. hem daha hızlı hem daha yenilikçi yazılımlara sahiptir. internet bazlı bir seri olarak lanse edilerek özellikle multimedia arayan kullanıcıları tatmin edememektedir.
    sizin aradığınız zaten ses kalitesi yada kamera ise baştan E serisine yönelerek hata yapmış ve bu forumdaki yazımda belirtmiş olduğum bilinçsiz tüketimin bir yaprağı olmuşsunuz.
    en büyük sorunda bu zaten.
    ne istediğini bilmeyip direk satın almak.

bu arada daha önce N80 test ettim
    N73/70 test ettik.
    en son olarakda kuzende ki N95'i test ettik.
    gerek malzeme kalitesi gerek de performans olarak E serisi nokianın daha oturmuş serisidir. Symbian işletim sistemi bu yüzden daha hızlı çalışır bunlarda.
    tekrar ediyorum ben de şuan E serisinden 61i ve 65 bulunmakta ve her ikiside aynı yazılımlara sahip farklı boyutlarda ve segment e sahiplerdir. ikisindede problem bulunmuyor ve E65 kızak yapısından da hiç bir şekilde sorun yok.
    bence kullanıma göre değişebilen problemler ve her elektronik cihazda bu tür sorunların olması olasıdır.
    ve lütfen yazılarıma karşılıklı idialaşma tarzında cevap vermeyin çünkü ben o şekilde yokum ;)

• İddialaşacak bir şey yok dostum telefon daha yeni yeni piyasada kullanılıyor siz demişsiniz ki sorun yok en başta bu telefonu wlan için aldım ama çekme mesafesi olması gereken standart da değil bunun tersini kimse iddia edemez. Diğer bir husus elbette multimedia telefonu değil zaten radio suda yok ama mono ses çıkışı vermek bence böyle bir telefon için abesle iştigal. Kamerası 2mp. ama çekim kalitesi çok kötü noise olmadığını kim iddia edebilir? Ben 2 mp. olduğunu bile bile aldım ama isterse 1mp. olsaydı ama en azından düzgün çekseydi mp. nin resim kalitesi üstünde etkisinin olmadığını sadece resim fiziksel boyutu olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım. Açın bakın diğer 2mp. lik nokia telefonlar nasıl resimler çekmiş kendi telefonunuzla karşılaştırın.

Sizden ofis uygulamalarında nasıl bir fark yaptığını sordum bunu gerçekten merak ettiğimden sordum ama açıklayıcı birşey yazmamışsınız. S60 9.1 in zaten eski sistemlere göre hızlı çalıştığı biliniyor N veya E serisi farketmez bu böyle. Benim yaşım 32 ve 12 yıldır elektronik sistemleri üstüne çalışıyorum bir cihazın ne iş için üretildiğini ve ne şartlarda kullanılması gerektiğini inan iyi biliyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

• quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

İddialaşacak bir şey yok dostum telefon daha yeni yeni piyasada kullanılıyor siz demişsiniz ki sorun yok en başta bu telefonu wlan için aldım ama çekme mesafesi olması gereken standart da değil bunun tersini kimse iddia edemez. Diğer bir husus elbette multimedia telefonu değil zaten radio suda yok ama mono ses çıkışı vermek bence böyle bir telefon için abesle iştigal. Kamerası 2mp. ama çekim kalitesi çok kötü noise olmadığını kim iddia edebilir? Ben 2 mp. olduğunu bile bile aldım ama isterse 1mp. olsaydı ama en azından düzgün çekseydi mp. nin resim kalitesi üstünde etkisinin olmadığını sadece resim fiziksel boyutu olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım. Açın bakın diğer 2mp. lik nokia telefonlar nasıl resimler çekmiş kendi telefonunuzla karşılaştırın.

Sizden ofis uygulamalarında nasıl bir fark yaptığını sordum bunu gerçekten merak ettiğimden sordum ama açıklayıcı birşey yazmamışsınız. S60 9.1 in zaten eski sistemlere göre hızlı çalıştığı biliniyor N veya E serisi farketmez bu böyle. Benim yaşım 32 ve 12 yıldır elektronik sistemleri üstüne çalışıyorum bir cihazın ne iş için üretildiğini ve ne şartlarda kullanılması gerektiğini inan iyi biliyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

ben iyi fotoğraf çeker dememiştim ama ben. hatta benim forumdaki bu konuda ki mesajlarıma bakarsanız inceleme yazılarında E serisi için resim kalitesinin kötü olduğunu yazmıştım. hatta bunu da - yönleri kısmında belirtmiştim.
    tekrar ediyorum
    ben resim çekerim
    müzik dinlerim diyen kişiler N ve diğer serilere yönelsinler E serisini tercih etmesinler.
    burada aslında suç insanlarda değil satıcılarda. yeteri kadar bilgilendirme yapmayarak sadece bu telefon yeni çıktı bunu al mantığı ile satış yapmaları ve kullanıcılarında buna aldanarak yanılmaları.

ofis uygulamalarına gelince E serisi zaten bu konuda daha performanslı çalışıyor. içindeki yazılım daha esnek bu konuda. gerek word vs benzeri uygulamlar olsun gerek diğer uygulamalar daha hızlı ve daha az sorunsuz.
    ama eksiğide yok değil var. örneğin bir pda gibi dosyalarda çok derinlemesine değişiklik yapamıyorsunuz ama zaten segment farkı var.
    ben E serisini resim çekmek yada müzik dinlemek için tercih etmedim yani.
    wiriless internet, voip, ofis vs gibi uygulamalar için tercih ettim.
    insanlarında buna dikkat etmesi gerekiyor.

ek not: wifi yi nerelerde denediniz bilmiyorum ama ben ankaradayım ve gerek E61i ile gerekse E65 ile buralardaki wifi alanlarında sorunsuzca internete girebiliyorum. belki sizin kullandığınız vericiden kaynaklanan sorun olabilir bilemicem.

saygılar

• e serisi kullanan birinden size tavsiye...

müzik dinlemek için e serisi almayın

e61+ cx300 hala tatmin olmadım yaw!?!? 375 civarına insede bi tane rokr e2 alsam
  • yazacak cok sey var buraya ama susmak bazen iyidir
  • Beyler sanırım resimde sağ ve sol üst siyah kısımlardaki kopan ve ileride pul pul açılacak hissi veren görüntüyü sanırım göremediniz. Tamam iş telefonu bende sonuçta bir şirkette yöneticiyim. Alma nedenlerimden biri de buydu. Telefonu masamda ve cebimde taşıyorum ağır bir iş yapıpta yıpratacak bir duruma gelmesine imkan yok. Kaldi ki ben diyorum ki, daha neredeyse 10 gün oldu. Bir ay sonra ne yapacağım. Soyulmuş bir telefona mı sahip olacağım. Masa üzerine çıkarmıyorum artık bir iki gündür de. Kızak bölümü artı olabilir ancak pul pul dökülmüş bir telefonun görüntüsü bittikten sonra ne yapayım iş telefounuymuş. Kamerası veya sesi için almadığımı da belirtmek isterim. Diğer WLAN olanlara göre cepte taşınabilir, incelik ve şıklık açısından tek diyebilirim ve fiyatıda diğerlerine göre uygundu. 850 YTL. Almama en büyük etken bunlar olmuştu. Şimdi ne yapacağız.

• Anlaşılmadı diye bu sefer işaretledim bakabilirsiniz.

[img=http://img462.imageshack.us/img462/8444/p002ej5xc9.th.jpg]

!!!!!!!Nokia E65 Bence Olumsuz!!!!!!!
  • _Mairo_

servise götürsen benim basimdan gecenleri yasayacaksin ""kullanici hatasi birsey yapamayiz"" diyecekler sanada..allah sabir versin ne diyeyim bende n80 in kizak mekanizmazini sıkıştırmaya calısıyorum tek eksisi bu yinede kasa görünüm acisindan seninkinden iyi tabiki ..siyah n80
  • yani her e65 te oluyo bu olay.......
    yav 2 haftadır n80 mi e65 mi alayım die düşünüyodum
    ince die e65 kafama yattıydı.
    bunları görünce vazgeçtim.
    ben arkadaşlarıma 10 gün sıfır tel aldım diyecem.onlar yeme bizi derler heralde.
  • ben de hoş tel falan diyodum ama tahmin ettim bu sorunları aynısı nokianın fashion serisinde de var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmettee

yani her e65 te oluyo bu olay.......
    yav 2 haftadır n80 mi e65 mi alayım die düşünüyodum
    ince die e65 kafama yattıydı.
    bunları görünce vazgeçtim.
    ben arkadaşlarıma 10 gün sıfır tel aldım diyecem.onlar yeme bizi derler heralde.

her e65? hmmmmm
    demek ben tanrının sevgili kuluyum benimki çin malı e65 çıktı ve sorun yok.
  • Bugün olanlar aynen şöyle:

Aldığım yere gittim. Adam direk kullanıcı hatası dedi. Oldu dedim. Ve ne dedi biliyormusunuz cebinizde bir şey çizmiş veya takılıp bu kenarları attırmış olabilirmi dedim. Bende evet dedim. İşi gücü bıraktım telefonla aynı cebe birşey koyamamaya dikkat etmeye başladım. Sonra servise göndeririz ancak sizin direk götürmeniz daha etkin olabilir hemde zaman kazanırsınız dediler. Bende öyle yaptım. Aldım yakındı da gittim. Cihaza baktılar. Garanti kapsamındamı diye kız mırıldandı bende daha telefon ne zaman çıktı ki dedim. Neyse garantiden aldılar. Ellerinde kapak varmış 1 saat içinde değiştirdiler. Aldığım gün gibi oldu ama olay artık şundan ibaret ne olacak bundan sonra hep paronaya şeklinde cepte birşey var mı yok mu dikkat mi edeceğim. Benim ciddi bir tavsiyem var ya fiyat bekleyin ya da yurt dışından getirtebiliyorsanız N95 alın derim. Şimdi aklımda o var da ondan

• Telefonun yanında boşuna kese vermiyolar keseye atacan aleti öyle taşıyacaksın

Ama sevindim bu kapak değişme mevzusu olduğuna artık dert etmem çok, yoksa dediğin gibi devamlı bu ızdırapla kullanmak adamı bitirirdi.

quote:

Orjinalden alıntı: _Mairo_

Bugün olanlar aynen şöyle:

Aldığım yere gittim. Adam direk kullanıcı hatası dedi. Oldu dedim. Ve ne dedi biliyormusunuz cebinizde bir şey çizmiş veya takılıp bu kenarları attırmış olabilirmi dedim. Bende evet dedim. İşi gücü bıraktım telefonla aynı cebe birşey koyamamaya dikkat etmeye başladım. Sonra servise göndeririz ancak sizin direk götürmeniz daha etkin olabilir hemde zaman kazanırsınız dediler. Bende öyle yaptım. Aldım yakındı da gittim. Cihaza baktılar. Garanti kapsamındamı diye kız mırıldandı bende daha telefon ne zaman çıktı ki dedim. Neyse garantiden aldılar. Ellerinde kapak varmış 1 saat içinde değiştirdiler. Aldığım gün gibi oldu ama olay artık şundan ibaret ne olacak bundan sonra hep paronaya şeklinde cepte birşey var mı yok mu dikkat mi edeceğim. Benim ciddi bir tavsiyem var ya fiyat bekleyin ya da yurt dışından getirtebiliyorsanız N95 alın derim. Şimdi aklımda o var da ondan

• Ve bu telefonda eksi bir yan adamlar son sistem her telefona bluetooth 2.0 versiyon koyarlarken bu adamlar buna 1.2 v bluetooth koymuşlar wlanı ise en kalitesiz gsm arendan bakabilirsiniz.Oradada yorumlar böyle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.