Şimdi Ara

!!!!!!!Nokia E65 Bence Olumsuz!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demek sorun sadece bizde değilmiş biraz vakit ayırıp okursanız benzer şeylerden şikayet ediyor kullanıcılar.

http://www.gsmarena.com/nokia_e65-reviews-1860.php
  • Ben şahsen memnunum şimdlik hiç bir sorunu yok film izliyorum müzik dinliyorum kalitede yeterli
    düzeyde.Her teefon aşınır kullanıma bağlı bişey.Bu kadar da yeerden yere vurulmaz ama
    Wireless içinde arkadaşlar ne bekliyorsunuz bence gayet iyi 3. kattayım ve 1. kattaki modemden nete giriyorum... Laptop değil bu telefon ona göre değerlendirin.
  • Tamam öylede adamlar N95 gibi koymuyorlar full özellik illaki çalacaklar insan koymazmı radyo yeni özellikli bluetooth ve geliştirilmiş wlan.Ayıp hırsızlık bu teknoloji hırsızlığı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FUHRER

Tamam öylede adamlar N95 gibi koymuyorlar full özellik illaki çalacaklar insan koymazmı radyo yeni özellikli bluetooth ve geliştirilmiş wlan.Ayıp hırsızlık bu teknoloji hırsızlığı.

geliştirilmiş wlan nasıl oluyor?
  • Demek istediğim çekim alanını kullanamama bazen kesilmeler oluyormuş palmlerdeki gibi sorunsuz yapsalar ya şunu.
  • falla bu telin cok iyi internet tarayıcısı var ve kullanıslı bence
  • Uzun zamandır gördüğüm en narin ve şık görünümlü fakat en sağlam kasaya sahip telefon 6233'tür.. Bu bakımdan tavsiye ederim, telefonda boya dökülmesi imkansız kasa direk siyah renk, köşeleri çelik şerit geçilmiş ve sağlam.. Bir arkadaş 7 ay kullanmış, yani ben senelerce kullanıp ilk günkü gibi kalacağına eminim o telefonun..
  • telefonun çok güzel güle güle kullan ama yazık olmuş üzüldüm gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: FUHRER

Demek istediğim çekim alanını kullanamama bazen kesilmeler oluyormuş palmlerdeki gibi sorunsuz yapsalar ya şunu.
    wlanın çalışma mantığını biliyormusun? bilseydin şu cümleyi söylemezdin :) yada diğer insanlar artık hangi forumu baz aldıysan.
    daha önce laptop söken arkadaşlar varmı bilmem ama söyleyim. laptoplarda wiriless anten ekranın etrafını dolaşır şekilde monte edilir. yani bir laptop daki wifi antenin boyu 20cm den az olmaz.
    şimdi eğer laptop ve E serisi wifi çekim olayı ise zaten bu tartışmanın komik olduğu ortada.
    E serisinin çekim alanında eğer bir wifi vericisi varsa sorunsuz nete girebilirsiniz. ama sinyal gücü düşük görünüyorsa kopmalar doğaldır. E serisinin sinyal gücünü düşük gösterdiği bir noktada laptop daha iyi sinyal alabilir bununda sebebi barındırdığı antenin daha büyük olmasıdır.
    cep telefonu ile laptop kıyaslaması yada cep telefonu ile laptop da ki wifi değerinin bire bir eşit olması söz konusu değildir.
    ama E serisinede bu kadar ezik muamele yapmak da tamamen bilgisizliktir başka bir şey değil.

• http://forum.donanimhaber.com/m_12862206/tm.htm

telefonla ilgili görüş ve yorumlarınızı linkten devam edin lütfen.
    böylece tüm yorumlar bir yerde olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.